Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Posted

un AP

pai e ok, cand ajungi tu la 25 o sa-mi iau si o casa de vacanta. tocmai ok sa fugim in weekenduri ca niste amanti adevarati ce vom fi.

"La ce lume te gandesti tu andrei? :) Dragul meu, la lumea asta, in care traim, nu? In nici un caz la Pamantul Cel Nou....:) la Imparatia Cerurilor...diavolul este foarte viclean...iti da exemple negative, din lumea asta prin muzica, si sfaturi bune dar, te duce pe tine intr-o dependenta de a asculta "din nou"....:) Aveam playlistul plin de muzica...ia insearca sa nu mai asculti rock o saptamana, si daca te gandesti la o piesa rock, daca esti tentat sa asculti, inseamna ca esti dependent."

LOL!

Posted

<_<

^_^

25 de ani? cam devreme :D

eu ziceam sa ma insor pe la 45+

lol

cu o bunaciune de 19 ofc . same here. de aia nici nu prea vreau mai mult de amant cu narci.

Posted

^_^

cu o bunaciune de 19 ofc . same here. de aia nici nu prea vreau mai mult de amant cu narci.

pai da :D

o sa va mai ia draq la 45 de ani :|

macar ne ia cineva

LOL

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

se uita deza ca matza-n calendar. :P

Dezoi ca dezoi dar spiky deja cauta definitii explicatii grafice si poze pe google :))

Posted

Dezoi ca dezoi dar spiky deja cauta definitii explicatii grafice si poze pe google :))

DND am gasit o prezentare cu lucica explicand conceptul de hot spot pe o vaca.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Lucian cu o vaca .... nu ti-ar fi rusine sa faci asemenea insinuari despre colegul nostru de spam????!!!

Lucian uite ce zice pinky despre tine...tz tz tz

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Stire senzationala :

NArci

E

NUBAAAAAAAAAAAAAAAA :o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...