Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:bananadance2:

Posted

despre eliminarea scutirii de la impozit ptr it

Sa ne supraimpoziteze .Asa ne trebuie. Cum vreti sa traiasca angajatii din institutiile publice (de la sate spre ex) care au functii de : responsabili cu calamitatile ,responsabili cu terenul agricol ,director de camin cultural ... nu mai vorbim de zecile de mii de rromi care sunt pensionati pe caz de boala. Deci programatorilor trageti tare ca sa putem sa sustinem langa noi toate lichelele societatii .

neataaaaaaa

Posted

imi fac de mancare :(

tu ce faaaaci? ;;)

uite la munca :> superba zi de vineri, dupa ce ca by default vineri e o zi in care se munceste ffff intens, mai e si inorat afara... ceea ce duce nivelul intensitatii muncii la cote nemaintalnite!!! pe canapea in sala de relaxare tragand un pui de somn :/

Dar de ce :( ca ITI faci de mancare? :P eu ador sa-MI fac MIE de mancare :lol:

neata ppl :>

yo yo yo man yo!

Posted

neata ppl :>

:hug:

uite la munca :> superba zi de vineri, dupa ce ca by default vineri e o zi in care se munceste ffff intens, mai e si inorat afara... ceea ce duce nivelul intensitatii muncii la cote nemaintalnite!!! pe canapea in sala de relaxare tragand un pui de somn :/

Dar de ce :( ca ITI faci de mancare? :P eu ador sa-MI fac MIE de mancare :lol:

yo yo yo man yo!

:mellow:

ma gandeam sa imi fac paste...dar ma mai gandesc :-?

pofta mare narci ^_^

sar'na :P

Posted

tortelini.. iei d-aia la punga din magazin.

Se taie marunt o ceapa medie, se pune la calit, se adauga ardei taiat marunt, se caleste nitel. se adauga condimente (sare,piper,vegeta) si carnea dintr-o conserva taiata cubulete, se lasa putin la foc, se adauga suc de rosii + 100ml de apa. Se lasa putin la fiert sa se mai duca din apa.

Intre timp s-au fiert pastele (15 minute). si gataaaaa. ai tortelini in 15 minute :> .

Imagine IPB pofta mare xD

Posted

tortelini.. iei d-aia la punga din magazin.

Se taie marunt o ceapa medie, se pune la calit, se adauga ardei taiat marunt, se caleste nitel. se adauga condimente (sare,piper,vegeta) si carnea dintr-o conserva taiata cubulete, se lasa putin la foc, se adauga suc de rosii + 100ml de apa. Se lasa putin la fiert sa se mai duca din apa.

Intre timp s-au fiert pastele (15 minute). si gataaaaa. ai tortelini in 15 minute :> .

Imagine IPB pofta mare xD

aris bucataru lolwuatt

rofll

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...