i sin Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ala din dreapta chiar seamana cu bny. -_- iar ala din stanga e hip hopperul de 2pacce om ba , ma vorbeste pe la spate omggg
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Daca stiti sau aveti cunostinte care se ocupa cu analize medicale de genul celor efectuate anual obligatoriu pentru locul de munca :Aflati-mi va rog in cat timp iese maria din organism , si daca poate fi detectata la testele de sange / urina.Daca aflati ceva lasati-mi va rog un PM.Multumesc frumos
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 maria?nici nu ma chinui sa iti explic@ Wabbit...lasa-l.....
bunny Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ME GOES BED, me got work 2morrow! me gotta take my credit points la o materie de tot shit-ul!shubiduap-pax!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ME GOES BED, me got work 2morrow! me gotta take my credit points la o materie de tot shit-ul!shubiduap-pax!LOL, tu.....muncesti ????!!!!!App am aflat, astia nu testeaza si pentru substante :D Deci de dimineatza cand ajung acasa aprind narghileaua :DSi acum un bac: Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi, innebunindu-i cu mirosul.Disperati, catolicii se decid sa il converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica, unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin".Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura. Innebuniti, toti locuitorii s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand: "nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste".
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Am ochelari cu raze x , poti sa stai in tricou
Lucian Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Daca stiti sau aveti cunostinte care se ocupa cu analize medicale de genul celor efectuate anual obligatoriu pentru locul de munca :Aflati-mi va rog in cat timp iese maria din organism , si daca poate fi detectata la testele de sange / urina.Daca aflati ceva lasati-mi va rog un PM.Multumesc frumosstiam ca-ti sta si 6 luni in organismsi poa' sa ti-o gaseasca si intr-un fir de par. si daca stai pe langa cineva care fumeaza ti-o gaseste in par
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 stiam ca-ti sta si 6 luni in organismsi poa' sa ti-o gaseasca si intr-un fir de par. si daca stai pe langa cineva care fumeaza ti-o gaseste in parIn primul rand :Bah unde iti sunt avatarurile smekere sau cu pizde? :))In al doilea rand:Ai dreptate, testul cu firul de par are cea mai indelungata perioada de timp in care iti pot fi depistate urmele in organism, insa idee e ca la noi in tara nu prea e folosit deoarece costa mult.Si in plus de asta m-am linistit, nu fac teste anti-drog la aceste teste anuale, doar alte porcarii sa vada daca esti sanatos....deci stau linistit.FYI : In urina se nu se mai depisteaza dupa 48-72 ore ; In sange nu se mai depisteaza dupa 14-18 zile. Ambele cu conditia sa nu fi un consumator excesiv si sa ai dorinta sa elimini toxinele din organism ( alimentatie relativ sanatoasa, lichide multe si putina miscare )Asta daca era cineva nelamurit
Lucian Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ambele cu conditia sa nu fi un consumator excesiv regulatfixed
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 fixedBravo bravoO sa-ti dea lexa un pupic drept multumire ^_^
Aglaia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 fixedConsumatorul cu un consum regulat inseamna ca are anumite doze stabilite.Consumatorul cu un consum excesiv consuma in nestire.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Consumatorul cu un consum regulat inseamna ca are anumite doze stabilite.Consumatorul cu un consum excesiv consuma in nestire.Multumesc pasa.Astia mici nu te mai lasa nici sa respiri cu aroganta lor.Cius
Aglaia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Multumesc pasa.Astia mici nu te mai lasa nici sa respiri cu aroganta lor.Cius... ca tu esti mai breaz -_-.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 ... ca tu esti mai breaz -_-.Deja ai depasit ora ta de luciditate si arunci cu vorbe care dor .Te inteleg , probabil ovulezi.Somn usor si sa nu bei vin rosu .