i sin Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 chiar , si azi parca ai avut nu? cum a fost? :Dbtw la grepolis ala ce cladiri sa fac? eu tot dau upgrade la senat , ferma si mina de argint :huh:
uLise Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 salut clanul meu favorit :Dwhere's vali chelbosu ? :Ddaca va apucati pe s1 sa ma anuntati si pe mine :D
uLise Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 s2 ma neevoluatulewa uscatule :))tu esti opusul lui hulk
Spiky2013 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 bine, m'am uitat la sex and the citytu ce faci?loooool deci te uiti la p0rn :>neataaa
Narcisa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 ce copacel ^_^am de invatat pentru examen :-< asigurari si reasigurari =((
Spiky2013 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ce copacel ^_^am de invatat pentru examen :-< asigurari si reasigurari =((LOL am si eu nevoie de o asigurare ptr avionul meu propriu si personal. Momentan sunt in Tahiti. Poti sa vii pana aici? Sa faci asigurarea? Vii cu avionul si-i faci si verificarea pe drum. :>=)) ahaha ce ma plictisesc in dimineata asta :P
Spiky2013 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 se vede :| ;) siiiiiii........ cum merge cu asigurarile alea? ce inveti? formule ceva/ :> ia zii sa te testez, care e formular fundamentala a asigurarii? :> :>
uLise Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ce copacel ^_^am de invatat pentru examen :-< asigurari si reasigurari =((ce an esti narcisa ?btw la ce fac inveti ^^ ?ASE ?
Spiky2013 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 "ce orar ai? cand ai o zi libera?"LOL. unde bati sandule????
uLise Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 la fund :lol:nu ma .. intreb ca si eu sunt la stiinte economicesi pana acuma nu am ajuns la "asigurari" si ma gandesc ca asta e in anul 2. eu dau la marketing d-aia intreb ... la tine spiky cum e la AC ultimul an ceva master , Germania alea alea ca asta e visul tau ^_^
Narcisa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 ;) siiiiiii........ cum merge cu asigurarile alea? ce inveti? formule ceva/ :> ia zii sa te testez, care e formular fundamentala a asigurarii? :> :> nu sunt formule, doar teorie tampita <_< ce an esti narcisa ?btw la ce fac inveti ^^ ?ASE ? sunt anul 3, Universitatea Ovidius Constanta
uLise Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 nu sunt formule, doar teorie tampita <_< sunt anul 3, Universitatea Ovidius Constantafinante-banci ?
uLise Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 aaa lol nashpa :-scontabil si oleaca de acces pe ici pe colo don't like it
Lucian Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 wa uscatule :))tu esti opusul lui hulktu esti opusul lui titus steelADICA DA VIRGIN :whistle:
Spiky2013 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 la fund :lol:nu ma .. intreb ca si eu sunt la stiinte economicesi pana acuma nu am ajuns la "asigurari" si ma gandesc ca asta e in anul 2. eu dau la marketing d-aia intreb ... la tine spiky cum e la AC ultimul an ceva master , Germania alea alea ca asta e visul tau ^_^Lolol acu incepe cu "vai cate chestii avem in comun"Ba, eu am terminat..cu 9.50, am intrat si la master, printre primii ofc, dar mi-am bagat **** in el de master, ca aia nici la 23 de ani nu te lasa sa lucrezi (orarul super smecher facut). Si voi da pe la ASE pe la management, ceva :> .De Germania am avut 2 oferte pana acum. Una, sa lucrez cu un tip super smecher (cel mai tare in za world pe chestia aia - Flex) la un proiect... bine, sa lucram mai multi. Am refuzat oferta. Apoi am primit recent alta, de la o firma care vrea sa deschida un office in bucuresti... si sa inceapa cu mine, la modul ca.. "daca nu vrei sa vii in germania, ramai acolo, lucrezi de acolo si in curand deschidem un office in buc si luam mai multi programatori". Am refuzat-o si pe asta.De ce? Pai lucrez la BD (ceea ce e ok), incep sa fiu responsabil pe din ce in ce mai multe proiecte, am salariul ok, e super lejer si am timp sa fac proiecte off-job. :) Ah, si mi-am luat si apartament, deci cam aiurea sa ma mut acum :P . Poate mai incolo daca nu ma ramolesc. :))