Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Sa moara fanii lui Vitoria Setubal daca va mint .
Lucian Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 sunt direct original, sunt un star la fel ca ringo :wub:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ringo star....the star chimp from zoo
Lucian Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 te iei de beatles de dragul unei glume de rahat? geez...tre sa nu te mai chinui sa fii mereu amuzant
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Actually I was talking about you.I like Beatles , and Ringo is my father's idol, he has a smashing tattoo with him on the back.....So , I was still funny , however not from your point of view .... and I don't care about it Regards
Lucian Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Actually I was talking about you.I like Beatles , and Ringo is my father's idol, he has a smashing tattoo with him on the back.....So , I was still funny , however not from your point of view .... and I don't care about it Regards医药板块却成为沪深两市不多的连续飘红的板块之一。广州万隆监控的市场资金流向表明jur ca ma simt mai destept acumscrie ba dracu in romana daca ai ceva de spus, anglo-saxonule ce esti*urmeaza gluma gen "nu-i vina mea ca nu stii engleza"*BA STIU BA, da' tot mi se pare penal sa o arzi in alta limba cand clar ai mai multa trecere daca ne demonstrezi ca stii sa te exprimi folosind limba materna
Spiky2013 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 engleza e o limba mai expresiva xD E ca ala din metrix, merovingian de a zis ca lui ii place sa injure in franceza xDIsi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La un moment dat se intalneste cu iepurasul.Iepurasul: - Ce faci ursule?...asta-i masina ta?Ursul: - Da bah...hai sa te fac o tura!Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure.Se plimba ei cat se plimba si ajung la o prapastie...Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la un centimetru de prapastie?Iepurasul: - Hai bre ursule!...ia sa te vad!Baga ursul 100....baga 200...la un metru de prapastie se uita la iepuras si-l intreaba: - Iepurasule te-ai pisat pe tine?Iepurasul Daaaaaa... Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie.Iepurasul:- bravo bre ursule!!....dar tu pui pariu ca eu la 300km/h pun frana la un milimetru de prapastie?Ursul: - hai bah!!...ia sa te vad! Se urca iepurasul la volan si incepe...100....200...300km/h...la un metru de prapastie se uita la urs si-l intreaba: -Ursule te-ai pisat pe tine?Ursul: - Daaaaaaaaaaaa......Iepurasul: - Poti sa te si caci , ca eu nu ajung la frana...
Lucian Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 engleza e o limba mai expresiva xD E ca ala din metrix, merovingian de a zis ca lui ii place sa injure in franceza xDo facea din cauza tonalitatii placute, nu altceva
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 医药板块却成为沪深两市不多的连续飘红的板块之一。广州万隆监控的市场资金流向表明jur ca ma simt mai destept acumscrie ba dracu in romana daca ai ceva de spus, anglo-saxonule ce esti*urmeaza gluma gen "nu-i vina mea ca nu stii engleza"*BA STIU BA, da' tot mi se pare penal sa o arzi in alta limba cand clar ai mai multa trecere daca ne demonstrezi ca stii sa te exprimi folosind limba maternaCwae cum a zis si spiky mai sus, are o tonalitate mai expresiva.Insa principalul argument este acela ca eu va tot dau reply-uri de la munca, si luand in considerare ca 90% din timp vorbesc in engleza si tot ce inseamna documentatie o redactez in engleza imi este mai usor sa astern si aici cateva propozitii in engleza.Alte probleme?Si lo quieres podemos hablar en espanol ...Cuida de ti ...Hasta la proxima
i sin Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cwae cum a zis si spiky mai sus, are o tonalitate mai expresiva.Insa principalul argument este acela ca eu va tot dau reply-uri de la munca, si luand in considerare ca 90% din timp vorbesc in engleza si tot ce inseamna documentatie o redactez in engleza imi este mai usor sa astern si aici cateva propozitii in engleza.Alte probleme?Si lo quieres podemos hablar en espanol ...Cuida de ti ...Hasta la proximaole ole
Lucian Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Cwae cum a zis si spiky mai sus, are o tonalitate mai expresiva.Insa principalul argument este acela ca eu va tot dau reply-uri de la munca, si luand in considerare ca 90% din timp vorbesc in engleza si tot ce inseamna documentatie o redactez in engleza imi este mai usor sa astern si aici cateva propozitii in engleza.Alte probleme?Si lo quieres podemos hablar en espanol ...Cuida de ti ...Hasta la proxima:blink: