Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sa moara fanii lui Vitoria Setubal daca va mint .

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ringo star....the star chimp from zoo

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Actually I was talking about you.

I like Beatles , and Ringo is my father's idol, he has a smashing tattoo with him on the back.....

So , I was still funny , however not from your point of view .... and I don't care about it

Regards

Posted

Actually I was talking about you.

I like Beatles , and Ringo is my father's idol, he has a smashing tattoo with him on the back.....

So , I was still funny , however not from your point of view .... and I don't care about it

Regards

医药板块却成为沪深两市不多的连续飘红的板块之一。广州万隆监控的市场资金流向表明

jur ca ma simt mai destept acum

scrie ba dracu in romana daca ai ceva de spus, anglo-saxonule ce esti

*urmeaza gluma gen "nu-i vina mea ca nu stii engleza"*

BA STIU BA, da' tot mi se pare penal sa o arzi in alta limba cand clar ai mai multa trecere daca ne demonstrezi ca stii sa te exprimi folosind limba materna

Posted

engleza e o limba mai expresiva xD E ca ala din metrix, merovingian de a zis ca lui ii place sa injure in franceza xD

Isi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La un moment dat se intalneste cu iepurasul.

Iepurasul: - Ce faci ursule?...asta-i masina ta?

Ursul: - Da bah...hai sa te fac o tura!

Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure.

Se plimba ei cat se plimba si ajung la o prapastie...

Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la un centimetru de prapastie?

Iepurasul: - Hai bre ursule!...ia sa te vad!

Baga ursul 100....baga 200...la un metru de prapastie se uita la iepuras si-l intreaba: - Iepurasule te-ai pisat pe tine?

Iepurasul Daaaaaa... Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie.

Iepurasul:- bravo bre ursule!!....dar tu pui pariu ca eu la 300km/h pun frana la un milimetru de prapastie?

Ursul: - hai bah!!...ia sa te vad! Se urca iepurasul la volan si incepe...100....200...300km/h...

la un metru de prapastie se uita la urs si-l intreaba: -

Ursule te-ai pisat pe tine?

Ursul: - Daaaaaaaaaaaa......

Iepurasul: - Poti sa te si caci , ca eu nu ajung la frana...

Posted

engleza e o limba mai expresiva xD E ca ala din metrix, merovingian de a zis ca lui ii place sa injure in franceza xD

o facea din cauza tonalitatii placute, nu altceva

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

医药板块却成为沪深两市不多的连续飘红的板块之一。广州万隆监控的市场资金流向表明

jur ca ma simt mai destept acum

scrie ba dracu in romana daca ai ceva de spus, anglo-saxonule ce esti

*urmeaza gluma gen "nu-i vina mea ca nu stii engleza"*

BA STIU BA, da' tot mi se pare penal sa o arzi in alta limba cand clar ai mai multa trecere daca ne demonstrezi ca stii sa te exprimi folosind limba materna

Cwae cum a zis si spiky mai sus, are o tonalitate mai expresiva.

Insa principalul argument este acela ca eu va tot dau reply-uri de la munca, si luand in considerare ca 90% din timp vorbesc in engleza si tot ce inseamna documentatie o redactez in engleza imi este mai usor sa astern si aici cateva propozitii in engleza.

Alte probleme?

Si lo quieres podemos hablar en espanol ...

Cuida de ti ...

Hasta la proxima

Posted

Insa principalul argument este acela ca eu va tot dau reply-uri de la munca, si luand in considerare ca 90% din timp vorbesc in engleza si tot ce inseamna documentatie o redactez in engleza imi este mai usor sa astern si aici cateva propozitii in engleza.

Alte probleme?

Cuida de ti ...

Hasta la proxima

ole ole

Posted

Alte probleme?

Cuida de ti ...

Hasta la proxima

:blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...