Spiky2013 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 >:P:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Spiky2013 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 fie... :kiss: :kiss: muhahahHAAHahaAHAAhaaaa! SUPERB! MISTO!
Spiky2013 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 BINEEEEEEEE REALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU`. ia vreun trofeu anu` asta?
i sin Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 I'm Ghetto like...10 carrot gold rings and chainsI'm Ghetto like...Pitty pat and space gamesI'm Ghetto like...Mail boxes with 5 names:dance:
bunny Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 qwe daca nu faci si masteru` la poli esti SLAB!Pai oricum e inutil sa termini poli fara master.Ia uite ba, nu mai am timp nici sa dorm. :/ Trezit de la 8, plecat la 10, prezentare PP, dupa o lucrare, acum de abia am ajuns acasa sa halesc si plec prin camine la proiecte in grup. >_< BAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! >_<<<<<<<< TIIIIIP!!!!! INNEBUNESC! <_<
Lucian Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Pai oricum e inutil sa termini poli fara master.Ia uite ba, nu mai am timp nici sa dorm. :/ Trezit de la 8, plecat la 10, prezentare PP, dupa o lucrare, acum de abia am ajuns acasa sa halesc si plec prin camine la proiecte in grup. >_< BAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! >_<<<<<<<< TIIIIIP!!!!! INNEBUNESC! <_<eu n-am fost azi :PPPPPPPmaine am liberPLEC LA MAMICA LA VALCEA
Spiky2013 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Pai oricum e inutil sa termini poli fara master.Ia uite ba, nu mai am timp nici sa dorm. :/ Trezit de la 8, plecat la 10, prezentare PP, dupa o lucrare, acum de abia am ajuns acasa sa halesc si plec prin camine la proiecte in grup. >_< BAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! >_<<<<<<<< TIIIIIP!!!!! INNEBUNESC! <_<guess what; mi-am bagat **** si ********* si ******* in poli in legatura cu masterul :) De ce e inutil? Voi face masterul intr-o prostie de management sa fiu B0$$.Am intrat la master al 3-lea la specializarea pe care am ales-o... cu nota 9 or smth, desi nu am invatat aproape deloc. Si guess what... cand am vazut orarul... ca am laboratoare in mijlocul zilei de la ora 14 la ora 18, si ca dimineata nu am nimic, ca vinerea o am absolut goala... WTF?! `Shitting me???Managementul politehnicii e o adunatura de oameni retardati. Sa fii la master, la douajtrei de ani si sa nu ai posibilitatea sa-ti iei un job full time din cauza masterului si a orarului de cacat facut de profi prea lenesi sa vina de la ora 8 la facultate sau na... sa tina si sambata ca tot se plang ca raman fara lucru fara studenti??? sa te angajezi full time prima oara la 25 de ani din cauza unei univeristati de cacat care oricum nu m-a ajutat cu absolut nimic?? sa se duca naiba! sper sa ramana fara studenti -_- si-asa mult nu mai au.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 campionatu :wub:=))))))))))))))))Dream on baby girl ... on heels .
i sin Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 plecati ba cu real madrid si barcelonaManchester United power -_-