i sin Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 te iubesc mami :dance:si noi te iubim narci :dance:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Narci vezi ca bi-pacolezul asta minte...He just wants to get in your ... heart / pants / mind .He's a perv , watch out !
spkeh Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Narci vezi ca bi-pacolezul asta minte...He just wants to get in your ... heart / pants / mind .He's a perv , watch out !-_- da shee fashi ueaaai ?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 -_- da shee fashi ueaaai ?Noah ghini hai, tu shi fashiiiii ??Am urmarit apusul mai devreme ... a fost splendidov , purpuriolant de movlific :D
Narcisa Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Narci vezi ca bi-pacolezul asta minte...He just wants to get in your ... heart / pants / mind .He's a perv , watch out ! [-xstie ca n'are nicio sansa :Pmi'e drag de el ca'i mic
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Ai grija ... asa e cu astia...intai sunt mici si dragalasi.....apoi sunt doar dragalasi ( se omite statutul de mic ) si apoi te trezesti singura sub asternuturi iar ala mic nici ca mai suna sau da reply pe forum :))))))
i sin Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 :hug::hug:Narci vezi ca bi-pacolezul asta minte...He just wants to get in your ... heart / pants / mind .He's a perv , watch out ! pleaca ba tu -_-[-xstie ca n'are nicio sansa :Pmi'e drag de el ca'i micda... cu vreo 3 -4 ani mai mic ca tine :(Ai grija ... asa e cu astia...intai sunt mici si dragalasi.....apoi sunt doar dragalasi ( se omite statutul de mic ) si apoi te trezesti singura sub asternuturi iar ala mic nici ca mai suna sau da reply pe forum :))))))wtf??
bunny Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Saptamana asta daca am dormit 10-12 ore adunate. :| BAAAAAAAG MORCOVU' IN EA DE FACULTATE! >_<!!!!!!!a/w, hi.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Saptamana asta daca am dormit 10-12 ore adunate. :| BAAAAAAAG MORCOVU' IN EA DE FACULTATE! >_<!!!!!!!a/w, hi.Baga morcovul dorsal sa ai o atitudine frontala =))
Spiky2013 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Saptamana asta daca am dormit 10-12 ore adunate. :| BAAAAAAAG MORCOVU' IN EA DE FACULTATE! >_<!!!!!!!a/w, hi.qwe daca nu faci si masteru` la poli esti SLAB!legat de... narci si 2pac si ca 2pac e mic, as face un comentariu... dar il tin ptr mine sa ma sparg doar eu de ras aHAHAHAAHhaahahaHAAHA ROFLOL :huh:neata :P
Narcisa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 qwe daca nu faci si masteru` la poli esti SLAB!legat de... narci si 2pac si ca 2pac e mic, as face un comentariu... dar il tin ptr mine sa ma sparg doar eu de ras aHAHAHAAHhaahahaHAAHA ROFLOL :huh: neata :P hate u