Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 hi pissyHey motanico , ce faci ? ;;)Cand ma scoti la o merdenea? ;;)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 bleah...nu e buna....gata cu mancarea asta ca fac dreq 200 kg....m-am dat pe legume alte alea :)Gata cu sucurile ... cu prajelile.... sa traim mai sanatos :)
Spiky2013 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 helauheeeeeeeeeeelauuuuuu narcizica!!!!!!! cee faaaaceee tuuu??
Spiky2013 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 bine fatah, tuo? ;;)bn pisi, uite la munca produc $$$ ca orice b0$$ care s respekta. :>ai vazut alice in wonderland? ;;)
bunny Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 bn pisi, uite la munca produc $$$ ca orice b0$$ care s respekta. :>ai vazut alice in wonderland? ;;)Ah, spiky, tu m-ajuti, da-te-n spanac ca doar ai terminat facultatea. Hai sa-mi faci niste functii bessel. :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 LOL! e fainluet :PWell let's see .... GAY ...... GAY and .... uhhhmmm :-? .... oh, yes : GAY
DenY Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ahh , a tau e \/is-u ma ? <_<hi ppl` :Dda nob, al meu e :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 - Un francez, un italian si un roman pe un vapor.La care francezul:- Francezii sunt cei mai tari!La care cei doi:- Cum asa?Francezul:- Albert, ia sari in apa si adu un rechin!Sare Albert in apa si pune pe masa rechinul!Francezul:- V-am spus ca suntem cei mai tari...Italianul:- Noi suntem si mai tari! Luca, sari si adu doi rechini!Iese Luca din apa cu doi rechin si ii pune pe masa!Italianul:- V-am spus ca noi suntem mai tari!Romanul:- Asta-i treaba de muieri!La care cei doi:- Cum asa?Romanul:- Vasile, sari si adu un rechin!La care Vasile:- Sa aduca mata!Romanul:- V-am spus ca-i treaba de muieri!
spkeh Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 - Un francez, un italian si un roman pe un vapor.La care francezul:- Francezii sunt cei mai tari!La care cei doi:- Cum asa?Francezul:- Albert, ia sari in apa si adu un rechin!Sare Albert in apa si pune pe masa rechinul!Francezul:- V-am spus ca suntem cei mai tari...Italianul:- Noi suntem si mai tari! Luca, sari si adu doi rechini!Iese Luca din apa cu doi rechin si ii pune pe masa!Italianul:- V-am spus ca noi suntem mai tari!Romanul:- Asta-i treaba de muieri!La care cei doi:- Cum asa?Romanul:- Vasile, sari si adu un rechin!La care Vasile:- Sa aduca mata!Romanul:- V-am spus ca-i treaba de muieri!@neatza -_-si am plecat , ne auzim la vreo 3 :D
Spiky2013 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 :kiss::kiss: :Dma plictisesc la munca :< Ma uit la niste grafice shui si ma fac ca scriu un raport hahaaahaaaahaha :((