Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 sunteti naspa >:POk...real nu ar fi atat de naspa daca nu ar avea sputa aia lichefiata in echipa a.k.a. ronaldo .... deci e praf....si deoarece e ingamfat nu il suport si sigur trage si vestiarul si moralul echipei in jos. Doamne ajuta sa prinda o accidentare cum a avut eduardo de la arsenal....In rest e ok asa real...dar barca e mai buna.... :hug: :hug:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :-<Hai nu fi suparacioasa .... fi realista....in acest moment Barca e mai buna decat Real....Priveste rezultatele din liga....App fata tu joci fotbal ?Nu de alta dar in seara asta am fost la fotbal si pe terenul alaturat era si o fata care juca "cot la cot" cu baietii :D Si se descurca onorabil :D
Narcisa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 nu sunt suparacioasa, dar ma enervati cu messi al vostru... prea il ridicati in slaviok, e bun, il apreciez ca jucator, dar cu un marcaj bun nu prea il vad sa mai faca mare lucru...real e real...plina de surprize :Paaaa...si nu, nu mai joc...jucam inainte, cand eram mai mica :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 E greu sa reuseasca cineva sa il marcheze....are ruperi de ritm, centru de gravitate jos, schimbari rapide de directie, tehnica adecvata.....e greu....Pacat ca nu mai joci , e fun :D
Lucian Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 owned Owned OWNEDDDD by narci imn dinamo. MIAU MIAU MIAU FACE ECHIPA
bunny Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Salutare nebunilor !! Din cate am inteles v-ati reunit aici (fosti membrii K&P si nu numai). Mi-a amintit cineva de linkmania si-am intrat sa va salut, sa va urez Un Paste Fericit (chiar daca a trecut). Am vazut ca unii au crescut in grad, global moderator, asistent mu, asistent cs si asa mai departe. FELICITARI ! Care mai e viata voastra? :P Sal bai kry. :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Narcisa am vrut sa fiu baiat bun dar nu imi dai alternativa : MUIE sTOAIA MUIE sTOAIA Muie sTOAIA MUIE sTOAIA MUIE sTOAIA Muie sTOAIA MUIE sTOAIA MUIE sTOAIA Muie sTOAIA MUIE sTOAIA MUIE sTOAIA Muie sTOAIA MUIE sTOAIA MUIE sTOAIA Muie sTOAIA
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 HAH...idem :D&^*%%*& Steaua :PSi daca e idem CE KKT TE IEI DE DINAMO ???!!!!I mean really know .... we argue about Barca and Real and you post a shity image that makes Lucian have an orgasm . WTF???!!!
Lucian Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Si daca e idem CE KKT TE IEI DE DINAMO ???!!!!I mean really know .... we argue about Barca and Real and you post a shity image that makes Lucian have an orgasm . WTF???!!!MIAUMIAUenerveaza-teMIAUa da...poti sa zici de steaua cat vrei ca nu ma pasa, ask pante :DMIAU
Lucian Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 DINAMO ESTI O MIZEEEEEEEEERIE, DINAMO ESTI O MIZEEEEEEEEEEERIEvoi sunteti baietii de la parada gay, voi sunteti baietii care nu f** femei, voi sunteti baietii mereu luati la misto, voi sunteti fanii dinamoMIAU MIAU MIAU
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 DINAMO ESTI O MIZEEEEEEEEERIE, DINAMO ESTI O MIZEEEEEEEEEEERIEvoi sunteti baietii de la parada gay, voi sunteti baietii care nu f** femei, voi sunteti baietii mereu luati la misto, voi sunteti fanii dinamoMIAU MIAU MIAUALE ALE AOOOOOOO... V-A FUTUT DINAMOOOOOOOV-A FUTUT DINAMO! V-A FUTUT DINAMO!V-A FUTUT DINAMOOOOOOOO...ALE ALE AOOOOOOO... NOI SUNTEM DINAMOOOOOOONOI SUNTEM DINAMO! NOI SUNTEM DINAMO!NOI SUNTEM DINAMOOOOOOO...Sunteti stelisti sunteti mizerii sunteti cele mai jalnice bacterii Cate stele sunt pe cer numai una e mai proastaZace-n capitala noastraSi noi ne pisam pe eaMUIE sTOAIA !!!!
Lucian Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ALE ALE AOOOOOOO... V-A FUTUT DINAMOOOOOOOV-A FUTUT DINAMO! V-A FUTUT DINAMO!V-A FUTUT DINAMOOOOOOOO...ALE ALE AOOOOOOO... NOI SUNTEM DINAMOOOOOOONOI SUNTEM DINAMO! NOI SUNTEM DINAMO!NOI SUNTEM DINAMOOOOOOO...Sunteti stelisti sunteti mizerii sunteti cele mai jalnice bacterii Cate stele sunt pe cer numai una e mai proastaZace-n capitala noastraSi noi ne pisam pe eaMUIE sTOAIA !!!!...don't care :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ALE ALE AOOOOOOO... V-A FUTUT DINAMOOOOOOOV-A FUTUT DINAMO! V-A FUTUT DINAMO!V-A FUTUT DINAMOOOOOOOO...ALE ALE AOOOOOOO... NOI SUNTEM DINAMOOOOOOONOI SUNTEM DINAMO! NOI SUNTEM DINAMO!NOI SUNTEM DINAMOOOOOOO...