Narcisa Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 LOOOOOOOOOOOOOOL OMFFFFFFFFGGGGGGGG DANUUUUB n-o aveai pe narci p messssss???? :hug: @ done :hug: eu i-am dat add pe piscot narcis :D @ pana mea :)) nu'l mai am buey p'ala de fffffffffffffffffffffffffffffffffffoarte mult timp >:Po sa iti dau add mai tarziu, oke? :hug:
DenY Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :hug:nu'l mai am buey p'ala de fffffffffffffffffffffffffffffffffffoarte mult timp >:Po sa iti dau add mai tarziu, oke? :hug:okay :hug:
Narcisa Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaackcFfiupG-Few
Spiky2013 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 lol nu mai e piscot acum baaaaa. a mai crescut si ea.... spre un tiramisu asa :>
Narcisa Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 lol nu mai e piscot acum baaaaa. a mai crescut si ea.... spre un tiramisu asa :> fuck you
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nu. -_-Din alea sa dai la iepuri.....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Un copil in masina cu tatal vede niste prostituate care fac trotuarul.Copilul: "Tati, tati, cine sunt doamnele alea?"Tatal(jenat): "Nimic, nimic, uite pe partea cealalta, ce magazin de jucarii!"Copilul: "da, da, l-am vazut, da' cine sunt doamnele alea?"Tatal: " ??, sunt vanzatoare ambulante"Copilul: "aa, si ce vand?"Tatal: "vand... aa.., un pic de fericire."Copilul incepe sa se gandeasca la asta si abia ajuns acasa, sparge pusculitza, ia 50.000 cu gandul sa mearga sa-si cumpere niste fericire. Merge la una din prostituate si-i spune: " Doamna, va rog frumos imi putetzi vinde niste fericire de 50.000?" Femeia ramane blocata, dar fiind perioada de criza decide sa nu piarda 50.000. Il duce pe baietel la ea acasa si-i prepara trei felii de paine cu Nutela. Seara, copilul vine acasa si-si gaseste parintii preocupatzi.Tatal: "unde-ai fost? ne-am facut probleme."Copilul: "am fost la doamnele ale sa cumpar niste fericire.Tatal, alb ca varul: "ee... si... cum a fost?"Copilul: "beh, pe primele doua le-am rezolvat, pe-a treia doar am lins-o si gata."
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Bula merge pentru prima data la femei. Face ce face, ajunge cu nasul in dreptul sanilor:- Ce ai aici?- Acolo am doi trandafiri.- Vai da ce frumos miros!Face ce face ajunge cu nasul in dreptul buricului:- Aici ce ai?- Acolo am o lalea.- Vai da ce frumos miroase!Iar face ce face, ajunge cu nasul in dreptul...- Vai da aici ce ai?- Acolo am un iepuras.- Ihh..., da-i mort???
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Denys pericol public.NbNoroc sanatate
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Stewardesa Tarom catre un calator:- Doriti cina?- Ce pot sa aleg?- Da sau nu.