Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ma dau astia afara daca dorm...mortzii lor de cretini imbecili !!!!! I fuc*ing hate this job sometimes....Sorry....I have a really bad day.... :( Unde e spiky sa-mi vars nervii pe el? :((
Narcisa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 mi'am luat un film :wub:numai cand am vazut trailerul am inceput sa plang :(FaS37E3gKOU
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 14yClWaX7r4&feature=channelia un :hug:Thx narci, I need one :hug: mi'am luat un film :wub:numai cand am vazut trailerul am inceput sa plang :(FaS37E3gKOUNu pot vedea trailerul acum, fa-mi un short story :)Ca parca am chef de un film cand ajung acasa
Narcisa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Rezumat: un individ gaseste un caine intr-o gara. Il ia acasa. Cainele ajunge sa il insoteasca la gara de unde individul lua trenul ca sa mearga la universitate, unde preda. Cainele il asteapta in fiecare zi la aceeasi ora pentru a merge impreuna acasa. Intr-o zi stapanul moare inainte sa ajunga acasa. Timp de 9 ani cainele merge in fiecare zi la gara pentru a-si astepta stapanul. Moare in locul in care stapanul lui l-a gasit. sa imi zici daca ai plans dupa ce l'ai vazut ....si vb foarte serios
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Omg e sad :|Eu am avut cand eram mic un caine. Catea ... ciobanesc mioritic ....ma cara in spate si ma tragea cu sania....doamne cat am iubit-o....cand au plecat ai mei din tara ....si am plecat si eu.....nu s-a mai inteles nimeni cu ea....o hreanea unchiul meu in fiecare zi...incerca sa o inveseleasca....nimic....a stat timp de vreo luna si ceva fara sa manance....pe pragul usii la noi....sau sub geamul de la camera mea....si suspina si urla merau, zgaria usa :(( am aflat abia cand m-am intors din tara ca dupa o luna jumate de stat asa intr-o zi nu mai era in curte....au gasit-o in o gradina la cam 2 km distanta....sub un copac....sapase o groapa insa nu a avut forta sa sape decat putin....si a murit acolo....am plans crek 2 zile dupa ea :-< si acum mi-au dat lacrimile cand mi-am adus aminte :(
Narcisa Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 :(imi pare rau :hug:omg...deci nu pot sa ma uit la filmu' asta...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 :(imi pare rau :hug:omg...deci nu pot sa ma uit la filmu' asta...Asta e.... in viata ne e dat sa pierdem lucrurile dragi.... :( :hug: Eu nu pot sa vad un astfel de film.... mai ales la ce stare nasolicioasa am acum....ma ia pe naspa daca mai vad si ceva de genul si imi aduc aminte de Dolly =((
_Deza Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Omg e sad :|Eu am avut cand eram mic un caine. Catea ... ciobanesc mioritic ....ma cara in spate si ma tragea cu sania....doamne cat am iubit-o....cand au plecat ai mei din tara ....si am plecat si eu.....nu s-a mai inteles nimeni cu ea....o hreanea unchiul meu in fiecare zi...incerca sa o inveseleasca....nimic....a stat timp de vreo luna si ceva fara sa manance....pe pragul usii la noi....sau sub geamul de la camera mea....si suspina si urla merau, zgaria usa :(( am aflat abia cand m-am intors din tara ca dupa o luna jumate de stat asa intr-o zi nu mai era in curte....au gasit-o in o gradina la cam 2 km distanta....sub un copac....sapase o groapa insa nu a avut forta sa sape decat putin....si a murit acolo....am plans crek 2 zile dupa ea :-< si acum mi-au dat lacrimile cand mi-am adus aminte :(ba :(narci :hug: :kiss:neata
_Deza Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7hpxvmgppdg...feature=related :D
Narcisa Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 buna dimi@dezoi :kiss:@@luci, sper sa te simti mai bine azi :kiss:@@@ eu am plecat acasa :bye:
Spiky2013 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 lasa baaa ca si gigi cu oile lui... il hraneau, aveau grija de el... omg :< si acu le da afara de pe stadion :(