Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Narcisa

GoT

Recommended Posts

Posted

un tip. s-a despartit de prietena, si-a bagat falusul si a plecat...sta la noi ca n-are unde :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAAAHAAAAAHAAHAAHAAHAHAAAAHAAHHAHAAHA

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

trebuie sa o pun si aici :D

z5_H8m4jBnQ

I fucking love this song !!!!!

La fiecare chef , la mai mult de 6 beri pun melodia asta si cant cat ma tin plamanii 1data cu ea. Si mai am Cargo - Daca ploaia s-ar opri de asemenea in playlist :))

@ neatza all

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Urasc raceala .

Urasc febra musculara.

Urasc febra.

Urasc munca.

Imi doresc sa dorm....sau macar sa stau intins si linistit....

Sunt bolnav ca dreq si urmatoarele 3 zile lucrez la foc automat, 10 ore program la diferente de 10 ore intre ture.....

Cineva acolo sus ma iubeste....NOT

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

oww, poor baby. :(

Si inca nu ti-am zis tot....

Ultimele 3 nopti am stat acasa, nu am fost la munca....am facut febra atat de rau incat am avut halucinatii, vedeam si vorbeam cu persoane pe care eu le credeam in camera....prietena mea era ingrozita , a vrut sa sune la salvare, se speriase....

Iar eu ca dobitocul , aseara de la 20 la 22 am fost la fotbal...in aer liber...si avand in vedere ca nu am mai facut efort sustinut de circa 4-5 luni....acum ma dor toti muschii din corp...ma doare si cand ma asez jos....

Adaugand la dureri si febra mai sus mentionata....pana la 6 dimineata o sa ma distrez la munca....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Orice miscare doare...e oribil.....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

kinda emo

Nu sunt rautacios de fel, insa mi-as dori sa simti si tu ce simt eu acum sa vad daca ai mai avea impresia ca e emo....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

da, pai...daca vorbim despre dureri corporale...am trecut si eu prin perioade naspa

naspa e putin spus....nu am mai simtit dureri pe tot corpul de foarte mult timp.....ma doare si cand merg....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

'cause i'm taking back my love...i'm taking back my love....my loooovvveeeeeee

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...