Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Happy song ^_^ :kiss: @ nu veniti la Carul cu Bere diseara? Ziua barbatului :DApp Narci astept LMA-ul ala pentru azi -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nu e nimeni la dediactii pe MTA ?Radio MTA....
Narcisa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Happy song ^_^ :kiss: @ nu veniti la Carul cu Bere diseara? Ziua barbatului :D App Narci astept LMA-ul ala pentru azi -_- eheeeee...ce va mai place si voua...ziua barbatului, auzi <_<nu vrei si cadou/dedicatie? :Dhai fie...la multi ani masculilor ^_^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nu avem.Doar 6 sticle de pepsi, 4 de cappy , 6 de timbark si 5 de nestea mai amAdica voua nu va place ziua femelelor, huh? <_<astept dedicatia -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dezoi nu se simte mascul....si-a descoperit latura feminina privind Titanic la Antena 1 :lol: :lol: :lol: :lol:
Narcisa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Nu avem.Doar 6 sticle de pepsi, 4 de cappy , 6 de timbark si 5 de nestea mai amAdica voua nu va place ziua femelelor, huh? <_< astept dedicatia -_- diseara dedicatii, nu imi place ce melodii pune asta <_<buey, ziua femeii este recunoscuta inter-galactic...ziua barbatului not :mellow: mascululor? :huh: ho ca am gresit de la emotii
Spiky2013 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 lalala cum suna...ziua masculilor si...ziua muierilor... ahahahaa =)) =))@narci: http://en.wikipedia.org/wiki/International_Men%27s_Day
Narcisa Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 vrajealahttp://www.profm.ro/radio/profm_house
Lucian Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 baaaaa :sef:e o melodie gen la la laaa in italyyyy de o mai baga astia prin filme cand se iubeste vreunu cu una si nu stiu cum se numeste. canta unu pitigaiat asaHALP
Spiky2013 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 "la la in italy" cu placere:dance: Pokeemooon ah min basta van, vi raddar varlden om igen :>
DenY Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 hai fie...la multi ani masculilor ^_^@ multzam :D@ melodia e naspa, sincer =)