Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest faranume21

O mica.. problema dar totusi deranjanta

Recommended Posts

Guest faranume21
Posted

Am o problema ...atunci cand itemele de pe mine isi scad gradul ex : 2300/4000 incepe sa mi se modifice culoarea din inventari si bara de jos cu potiunile si skilurile.. oare numai mie mi se intampla? :-? :comp2:

Posted

Am o problema ...atunci cand itemele de pe mine isi scad gradul ex : 2300/4000 incepe sa mi se modifice culoarea din inventari si bara de jos cu potiunile si skilurile.. oare numai mie mi se intampla? :-? :comp2:

Fii mai explicit ! Cum adica isi scad gradul? :blink: Niste printuri ar ajuta.. :-??

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cred ca se refera la faptul ca ii scade resistence la items ( pana ajung la 0 si pica daca nu dai un repair )

Cat despre culoare..... ajuta niste ss :photo:

Guest ThuG LIFE
Posted

am si eu asa si cand apas c sa vad lvlu imi tot dispare si apare lvlu si alea adik se face neagra clipeste .. nu ma deranjeaza de fel

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

am si eu asa si cand apas c sa vad lvlu imi tot dispare si apare lvlu si alea adik se face neagra clipeste .. nu ma deranjeaza de fel

Am si eu problema la calculatorul de acasa....insa nici pe mine nu ma deranjeaza ...

Guest faranume21
Posted

da asa mi se intampla si mie dispare apare dispare apare

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

da asa mi se intampla si mie dispare apare dispare apare

Nu stiu de ce, si eu patesc asa la calculatorul de la Campina, la cel de la Buc nu am problema asta.

Poti incerca sa modifici frecventa DPI la monitor ( click dreapta pe desktop, properties, settings, advanced , si la DPI settings 96 sau 100 ) la mine merge insa nush de ce nu se pastreaza decat pentru 4-5 minute.....

Sa imi spui daca la tine ramane ok

Guest faranume21
Posted

Deci eo il am setat la 96 de cand am luat calculatorul am incercat si 120 dar.. nimic. asta este pentru ca si mie pe celalalt calculator merge bine.. dar acolo am alta problema cand dau s/w(swich caracter) imi iese din joc.. ma rog asta este multumesc pentru ajutor.. puteti inchide topicul

Posted

Deci eo il am setat la 96 de cand am luat calculatorul am incercat si 120 dar.. nimic. asta este pentru ca si mie pe celalalt calculator merge bine.. dar acolo am alta problema cand dau s/w(swich caracter) imi iese din joc.. ma rog asta este multumesc pentru ajutor.. puteti inchide topicul

Scoate sau micsoreaza semnatura, este mult prea mare.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Hmmm aiurea, ai incercat la celalalt sa mai instalezi clientul sa vezi daca iti mai iese cand dai s/w ?

Guest faranume21
Posted

Scoate sau micsoreaza semnatura, este mult prea mare.

Da am pus alta scuze ija nu am vrut sa o fac mare..

Multumesc all :beer:

Puteti inchide topicul :tiphat:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Da am pus alta scuze ija nu am vrut sa o fac mare..

Multumesc all :beer:

Puteti inchide topicul :tiphat:

Ai rezolvat ceva?

Guest faranume21
Posted

Ai rezolvat ceva?

NU inca dar totusi crezi ca mor eo ca se schimba niste culori? :-j sau ca...clipeste aia.. era o mica problema.. asta este mc de ajutor :beer: :beer:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

NU inca dar totusi crezi ca mor eo ca se schimba niste culori? :-j sau ca...clipeste aia.. era o mica problema.. asta este mc de ajutor :beer: :beer:

Asa am zis si eu si de aceea am lasat sa clipoceasca fara sa ma stresez...si asa la calcu' de la orasul natal stau mai rar...si la cel de la buc nu am probleme :)

Bafta!

Guest ThuG LIFE
Posted

si mie mi se face culori cand e cam la jumate resistance`u la iteme e galben cand e distrus rau de tot se face rosu

Posted

si mie mi se face culori cand e cam la jumate resistance`u la iteme e galben cand e distrus rau de tot se face rosu

E normal sa fie asa . :blink:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

E normal sa fie asa . :blink:

Dap....se numeste boala nerezistarii la atacuri....faza incipienta e de culoare alba....faza de incubare, culoare galbena....daca se face de culoare rosie....e faza terminala...experimentam niste tratamente....insa nu stim sigur daca vor avea rezultatele scontate...intre timp puteti prelungi agonia cu un....repair.... :cool2:

Guest faranume21
Posted

asa ziceam si eo dal incolo:) pana la urma nu ma deranjeaza mc all :beer: :beer: da ma enerveza ca deabia cresc:((( :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

asa ziceam si eo dal incolo:) pana la urma nu ma deranjeaza mc all :beer: :beer: da ma enerveza ca deabia cresc:((( :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:

cu totii crestem greu :cool2:

Guest faranume21
Posted

La naiba da eo si la lvl 191 cresc greu: :crybaby: :crybaby: :sef: :comp1: :banghead: :angry1: :violent: b-(

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

La naiba da eo si la lvl 191 cresc greu: :crybaby: :crybaby: :sef: :comp1: :banghead: :angry1: :violent: b-(

Eu am 168...si ma chinui din greu sa ajung la 191....nu imi place sa alerg cu party pls...asa ca ma duc Dungeon 3....Davias 4 si dau singur ....eventual dau si party daca ma roaga cineva :D

E greu, insa trebuie sa ai rabdare

Multa bafta :right:

Guest faranume21
Posted

Multumesc :tiphat: de sfat si spor si tie la lvl azi am facut lvl 220:) :P :P :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...