Gestapo- Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 6. Modalitate preluare spot Pentru a prelua un spot ii trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" toate caracterele aflate pe spot / in tarc, la distanta de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp. Intrebarea trebuie repetata in acest interval de minim 3 ori per caracter. Trebuie sa faceti poze cu intrebarile si minim o poza cu F4 pe tot ecranul. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au prierdut spotul. Nu se accepta raspunsuri efectuate prin utilizarea functiei "macro" sau boti. Daca raspunsul este acelasi pentru orice intrebare, si repetat de minim 7 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute.Preluarea este incorect facuta daca in timpul ei, cel care preia face ks.As vrea sa aduc o schimbare in regulament referitoare la propozitiile cu rosu de mai sus.In regulament scrie ca ai nevoie de 7 raspunsuri la fel pentru a se considera o preluare corecta. 7? E un numar prea mare. Pai daca eu zic "nu" la fiecare 5 minute... se ajunge ca o preluare sa aiba 35 de minute, un timp enorm de mare pentru un spot. De 7 ori decat normalul si pentru ce? Numai zic ca exista posibilitatea ca acea persoana sa revina la calculator in minutul 34 si sa zica altceva, rezultand jumatate de ora pierduta pentru nimic. :blink: Eu cred ca cel mai corect ar fi ca in cazul in care o persoana da acelasi raspuns pentru toate intrebarile sau a dat 3 raspunsuri identice, sa piarda spotul automat ca intr-o preluare fara raspuns.Eu vreau sa zic ca o preluare corecta poate fi considerata aceasta:3 intrebari de afk la minutele: 00 ; 02/03 ; 05 3 raspunsuri identice (fara alt raspuns diferit de la acea persoana)print F4 in care sa dovedeasca ca au fost doar acele 3 sau mai multe raspunsuri identice.Nu este o schimbare majora si cred ca poate fi facuta pentru un demers mai bun al serverului.Multumesc pentru atentie, va rog sa postati parerile voastre privitoare la acest aspect.
bunny Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nu ai inteles, de 7 ori in cele 5 minute. :) Nu de 7 ori la fiecare 5minute.Eu vreau sa zic ca o preluare corecta poate fi considerata aceasta:3 intrebari de afk la minutele: 00 ; 02/03 ; 053 raspunsuri identice (fara alt raspuns diferit de la acea persoana)Pai exact asta se intampla, numai ca nu de 3 ori, ci de 7 ori. Daca modificam in 3, e in dezavantaj pt voi. :)
Guest elenusha Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Nu ai inteles, de 7 ori in cele 5 minute. :) Nu de 7 ori la fiecare 5minute.tu nu ai inteles.. el a zis in cazu in care e cineva care zice 'nu' o data la 5 min :P
Gestapo- Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Nu ai inteles, de 7 ori in cele 5 minute. :) Nu de 7 ori la fiecare 5minute.Eu am inteles bunny. Dar daca pun bot si-l setez sa zica "nu", sa zicem, o data la 5 minute. Daca vine cineva si vrea sa aiba 7 raspunsuri identice va trebui sa stea 35 de minute langa mine. 7 raspunuri identice in 5 minute nu va primi, pentru ca asa este setat botul, dca intelegi...Daca cineva chiar foloseste bot, cine-i nebun sa-l seteze sa zica acelasi lucru de 7 ori in 5 minute. :blink:
bunny Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 tu nu ai inteles.. el a zis in cazu in care e cineva care zice 'nu' o data la 5 min :PDar el a spus ca:In regulament scrie ca ai nevoie de 7 raspunsuri la fel pentru a se considera o preluare corecta. 7? E un numar prea mare. Pai daca eu zic "nu" la fiecare 5 minute... se ajunge ca o preluare sa aiba 35 de minute, un timp enorm de mare pentru un spot.El asta a inteles ca daca zice "nu" la fiecare 5minute, in 35 de minute (5minute*7raspunsuri la fel) pierde spotul. Nu-i adevarat. :)Sau hai sa asteptam sa raspunda el, eu cred ca am inteles bine. ^^LE: Ah, da, corect, ai dreptate. Scuza-ma atunci. Cel mai bine ca sa verifici daca e bot, il testezi, ii pui intrebari, in numar de 7(aici vroiam sa ajung), si daca da acelasi raspuns il postezi pe forum sa-l verifice un GM. Si cu asta nu mai trebuie sa stai 35 de minute. Nu pui o singura intrebare la fiecare 5minute, adreseaza-le pe toate atunci. :) E cel mai bine asa.
Guest elenusha Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Daca cineva chiar foloseste bot, cine-i nebun sa-l seteze sa zica acelasi lucru de 7 ori in 5 minute. :blink:el :))http://img38.imageshack.us/img38/3636/screen061102030001.jpghttp://img256.imageshack.us/img256/4403/screen061102060002.jpghttp://img256.imageshack.us/img256/8758/screen061102070003.jpg
Gestapo- Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 LE: Ah, da, corect, ai dreptate. Scuza-ma atunci. Cel mai bine ca sa verifici daca e bot, il testezi, ii pui intrebari, si-l postezi pe forum sa-l verifice un GM.Chiar daca ii pui intrebari... 10 minute tot trebuie sa stai ca sa zica doar 2 de "nu"...Si pana rezolva un GM tu nici nu stii ce sa faci, ii dai pk si iei spotul? Il opresti si dai ks? E spotul tau sau al lui? De asta daca s-ar schimba din 7 in 3 lumea nu ar folosi macro, e mai dezavantajos asa, si nu vor mai aparea cei care se distreaza pe seama celor care cauta un spot, zicand acelasi lucru de mai multe ori. Faza cu preluarea poate fii interpretata in mai multe feluri. De exemplu vin pe un spot, intreb afk, plec, intreb afk, plec si cand vin a -3a oara fac repede si f4 si gata pot avea preluare daca acea persoana nu a facut print fara mine pe spot in acele minute. Ma pot duce intr-un colt si sa fac printuri cu afk, eu sa-l vad el sa nu ma vada. Si chestia asta cu macro bot, chiar e ciudata. Ar fii in avantajul nostru daca s-ar schimba in 3 raspunsuri, in avantajul celor care stau on. :)
ija4ok Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Am observat ca poate fi setat la un anumit timp ==> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=294738Daca dai peste cineva care foloseste asa ceva imi dai pm pe forum :)
lulu Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Am observat ca poate fi setat la un anumit timp ==> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=294738Daca dai peste cineva care foloseste asa ceva imi dai pm pe forum :)Si pasajul respectiv de la regulament il lasam asha chiar daca nu e foarte bun ..?