Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

SS PK - ARENA

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Mi se pare o prostie ca cineva sa ia suspend in arena pentru pk, cand in regulament scrie mare si clar, ca nu este pedepsit.

0. PK (Player Kill)

- Primul avertisment: suspend minim 5 zile

- Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile

- Al treilea avertisment: suspend minim 25 de zile

- Al patrulea avertisment : suspend minim 40 de zile

- A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile

Nu se aplica atunci cand status-ul celui care omoara nu se modifica (victima este Murderer 1st Stage , Murderer 2nd Stage sau cel care omoara are selfdefence activat).

Este necesar screen shoot in momentul decesului

Se aplica numai la PK-uri pentru spot sau golden.

PK va fi considerat provocat doar in situatia in care cel care ucide a fost insultat foarte grav

PK in arena nu este pedepsit

Aceasta noua regula a fost introdusa la cererea acelor mici (si nu e nici o regula oficiala trecuta in regulament) ca sa nu ii tina unu mare pe spot in pk continuu, dar a degenerat in altceva, prin urmate daca il prinzi langa spot / pe spot / sau inafara spotului, si faci pk-uri (3-9), risti sa iei suspend, pentru o regula inezistenta... Daca nici in arena pk-ul nu mai este liber atuncea ce mai este ? Acesta era tot farmecul arenei ,sa il omori pe spot sa crape si in joc si in RL de nervi. De fiecare data cand am facut mai multe pk-uri in arena am fost amenintat ca ma posteaza, ce fac dau mereu cu banu sa stiu daca iau sau nu suspend ?

Asa ca vin in sprijinul adevaratilor playeri care sau remarcat imediat dand rr-uri sa ma sustina in urmatoarea sugestie.

PK-ul in arena sa nu fie pedepsit inafara spoturilor/tarkurilor sub nici o forma.

Iar pe spot sa se dea suspend decat daca atacatorul depaseste un numar de 15 pk-uri succesive in 3 ore.

Succesiv stiu ca inseamna unu dupa altu, dar pot fi persoane care sa faca pk o data la 5 minute :)

Sper astfel sa scapam de "firavi" din arena (caracterizati printr-o nemultumire permanenta) care se ascund dupa ramele de pe marginea spoturilor.

Daca nu iti convine in arena dute in alta parte, acolo cand intri te supui riscului de a fi macelarit de un inamic.

PS: celor care nu va convine cu ce am scris mai sus, va rog sa nu sariti pe mine cu comentari deplasate, am dat o parere, nu am dat in cap la nimeni. Multumesc.

Posted

Este necesara clarificarea situatiei .

Au lasat lucrurile in ceata .

Ar trebui ori <>ori cel putin sa se stie .

Sa fie specificat sa stim la ce sa ne asteptam .

Se da suspend pentru PK in arena..?

Care e numarul de PK-uri care o data depasit atrage dupa sine pedeapsa ?

In ce conditii PK in arena este interzis..?

Care e pedeapsa (cate zile de suspend) se acorda ptr pk in arena ..:)) ?cat de aiurea suna'' PK in arena ''

Sunt intrebari la care ar trebui sa existe un raspuns .

Guest kreeper
Posted

Sunt necalare cum ai zis si tu si foarte interpretabile, sunt situati diverse bagate in aceiasi oala, si suspendu e la voia moderatorului, pentur ca nu exista o regula clara.

Posted

sunt total de acord.

pentru ce "pk-ul in arena este permis" atata timp cat eu daca fac pk pe unul care m-a scos din sarite sau mi-a vorbit urat, primesc avertisment si la urmatoarea abatere ma aleg cu 50 de zile?

ori este permis ori nu este permis? ce legatura are regula bunului simt atata timp cat in regulament ne este dat voie sa facem pk?

vrei sa cresti fara sa-ti iei pk? vezi-ti de treaba ta si nu te mai certa cu lumea, sau daca stii ca nu te poti abtine sa-ti tii gura du-te frate pe alta harta si gata.

Posted

sunt total de acord.

pentru ce "pk-ul in arena este permis" atata timp cat eu daca fac pk pe unul care m-a scos din sarite sau mi-a vorbit urat, primesc avertisment si la urmatoarea abatere ma aleg cu 50 de zile?

ori este permis ori nu este permis? ce legatura are regula bunului simt atata timp cat in regulament ne este dat voie sa facem pk?

vrei sa cresti fara sa-ti iei pk? vezi-ti de treaba ta si nu te mai certa cu lumea, sau daca stii ca nu te poti abtine sa-ti tii gura du-te frate pe alta harta si gata.

O gaselnita care a adus dupa sine cateva zeci de posturi la plangeri .

Orice nab care isi ia cateva PK-uri pe care de altfel le si provoaca cu o atitudine de rasfatat ... posteaza la plangeri '' PK excesiv '' vezi doamne .

Posted

Mai ridic o minge la fileu si va intreb asa...

De ce credeti ca plansha respectiva se numeste ARENA ..? Eu zic ca numele e sugestiv .

De ce sustinem ca e un server PV .

Sa lasam interesele meschine deoparte si sa jucam MU pe linkmania in baza unui regulament care stipuleaza clar ..

Pk in ARENA este permis
Acolo nu zice nici ca este limitat ...nici ca se sanctioneaza daca depasesti un anumit numar de pk ...
Posted

pana acum de acord.

dar de ce nu se limiteaza max pk-ul la 20? de ce s-a lasat max pk la 100? aici e dilema mea.

daca serverul permite 100 de pk-uri de ce sa nu le fac? :)

Guest kreeper
Posted

Clar ss-urile loate pentru pk in arena sunt abuzive.

Atuncea cum a zis si boom sa se fixeze o limita, nu 100 sau cat e acuma, ci mai putin un 10-20. Oricum o sa fie persoane care o faca limita de pk-uri apoi se vor duce la pk clear, si o vor lua de la capat.

Raman la ideia ca

PK-ul in arena sa nu fie pedepsit inafara spoturilor/tarkurilor sub nici o forma.

Iar pe spot sa se dea suspend decat daca atacatorul depaseste un numar de 15 pk-uri succesive in 3 ore.

Succesiv stiu ca inseamna unu dupa altu, dar pot fi persoane care sa faca pk o data la 5 minute

Posted

Foarte buna sugestia . Felicitari ! Insa vad ca nici un moderator nu se inghesuie sa dea vre-o explicatie....Este foarte bine cum ai propus sa fie pedepsit doar cel ce face mai mult de 15 pk-uri in 3 ore pe cineva care in timpul acela face xp.

Guest barzaune
Posted

pk in arena cu suspend?

tampenie

Posted

gandeste-te in felul urmator: esti in party cu inca unii mai mici pe care-i cresti. vine altcineva, face pk in continuu pe tine, timp in care cei mici mor si pierd xp-ul pe care abia l-au facut. how's that? si doi la mana, ziceti voi ca nu e enervant sa stea unu calare in carca ta vreo 10 minute. sa nu mai vorbesc de satani (cei mai mici nu s-ar descurca fara ei).

e ok asa cum e, pk excesiv se va pedepsi in continuare. ar trebui totusi o limita minima de pk-uri pe un singur player, de la care sa fie considerat excesiv. unii chiar exagereaza si daca ai facut de 3, 4 ori pk, imediat posteaza.

Guest barzaune
Posted

gandeste-te in felul urmator: esti in party cu inca unii mai mici pe care-i cresti. vine altcineva, face pk in continuu pe tine, timp in care cei mici mor si pierd xp-ul pe care abia l-au facut. how's that? si doi la mana, ziceti voi ca nu e enervant sa stea unu calare in carca ta vreo 10 minute. sa nu mai vorbesc de satani (cei mai mici nu s-ar descurca fara ei).

e ok asa cum e, pk excesiv se va pedepsi in continuare. ar trebui totusi o limita minima de pk-uri pe un singur player, de la care sa fie considerat excesiv. unii chiar exagereaza si daca ai facut de 3, 4 ori pk, imediat posteaza.

intra la pk excesiv.

inainte nu era regula asta si era ok. cand era excesiv > 5 se posta

Posted

atunci sa se faca limita de pk ,de la 100 la cat credeti voi de cuvintza , mai rezolvati si voi unele probleme ale noastrea nu doar ce va int pe voi si apoi cand se face o plangere deciziile le luati tot dupa cum vi se pune pata voua, puneti punctul pe i si tot va fi mai usor :crazy:

Guest ThuG LIFE
Posted

sunt total de acord.

pentru ce "pk-ul in arena este permis" atata timp cat eu daca fac pk pe unul care m-a scos din sarite sau mi-a vorbit urat, primesc avertisment si la urmatoarea abatere ma aleg cu 50 de zile?ori este permis ori nu este permis? ce legatura are regula bunului simt atata timp cat in regulament ne este dat voie sa facem pk?

:rofl2: :rofl2: deci dak ma enerveaza il omor in arena ii omor familia elfa ii dau foc la spot :coffee:

deci pk la noi in arena e ca ne enerveaza , tare asta pana ii dai u o serie de 50 de pk el merge afara lasa afk pana t plictisesti trage o tzigara , ce logica are dak esti nervos sa ii omori charu in arena :coffee:

cu ce il afecteaza in realitate ca u ii dai pk in arena ca te-ai enervat p el :rofl2:

Posted

serverul este PvP corect?

pk-ul in arena este permis! (extras din regulamentul mu online) corect?

arena! ce iti exprima acest cuvant? http://en.wikipedia.org/wiki/Arena

daca vrea sa creasca fara sa isi ia pk sa se duca pe oricare alta harta. sunt zeci de harti pe server unde poate creste linistit fara sa fie deranjat. iti dai seama ca pk nu isi ia oricine si degeaba nu? nu cred ca este cineva asa retardat incat sa faca pk pe toti care ii prinde si fara motiv. orice efect are si o cauza.

sa se limiteze pk la 3 cum era pe 97d asa nu ar mai fi probleme si sa se mareasca taxa pentru clear pk , e cea mai buna solutie

mi se pare mie sau prostia este o virtute pentru tine?

:rofl2: :rofl2: deci dak ma enerveaza il omor in arena ii omor familia elfa ii dau foc la spot :coffee:

deci pk la noi in arena e ca ne enerveaza , tare asta pana ii dai u o serie de 50 de pk el merge afara lasa afk pana t plictisesti trage o tzigara , ce logica are dak esti nervos sa ii omori charu in arena :coffee:

cu ce il afecteaza in realitate ca u ii dai pk in arena ca te-ai enervat p el :rofl2:

reformuleaza, dar in limba romana te rog

Posted

Nu prea se risca nimeni sa stea in tarc normal sa iti faca pk mai mult de 1 min

Exista riscul sa se procopseasca cu un ss ptr ks ..

Si apoi eu nu vad sa vina cineva aiurea sa faca pk pe tu din senin ..

Si de aia se numeste Arena... si de aia la regulament zice ca pk in arena nu se pedepseste .

Posted

Dar voi fara cifre de genul "minim 10 si maxim 50" nu puteti? Daca vreti sa va bateti nu aveti decat sa faceti duel. Pentru 10-15 pk nu s-a dat ss in arena niciodata mai ales inafara tarcului. Una e sa omori pe cineva in tarc sau pe spot si sa nu-l lasi sa faca exp.

Ajung la vorba lui dragosh acuma "scoatem mobii din arena si sa se bata cat vor", cred ca este o solutie, atunci scapati de aceasta regula difinitiv.

Posted

Dar voi fara cifre de genul "minim 10 si maxim 50" nu puteti? Daca vreti sa va bateti nu aveti decat sa faceti duel. Pentru 10-15 pk nu s-a dat ss in arena niciodata mai ales inafara tarcului. Una e sa omori pe cineva in tarc sau pe spot si sa nu-l lasi sa faca exp.

Ajung la vorba lui dragosh acuma "scoatem mobii din arena si sa se bata cat vor", cred ca este o solutie, atunci scapati de aceasta regula difinitiv.

Problema e alta ija...

Poate nu vrei sa vezi totul...

Sa fie stipulat in regulament... ce si cum

Dupa cum stii boom a fost amenintat cu ss daca mai face pk..

Stii care e motivul pentru care a fost amenintat ... ? A facut 20-30 de PK-uri pe unu care il tot sacaia pe spotul lui...

boom era pe spotul lui .. si a venit ala sa se dea gigi duru ..

Asta e problema ...

Si deodata hopa amenintam cu ss ptr pk in arena in conditiile in care in regulament este stipulat expres ca

PK in arena nu este pedepsit
Posted

am mai spus-o si ma repet. cine vrea sa creasca poate foarte usor sa se duca pe alta harta. numele de "arena" cred eu ca este destul de sugestiv. in kalima xp-ul este mult mai mare decat in arena. de ce nu se duc sa creasca in kalima/tarkan/icarus daca sunt clantzosi si se iau in gura cu toata lumea? pk-ul nu este primit de flori de mar. trebuie sa fi fost un motiv nu credeti?

eu inteleg ca voi sunteti siguri ca moderatorii nu pot fi impartiali si vreti sa fie scris tot in regulament ... negreu pe alb ...

dragosh.. regula cu "moderatorul are ultimul cuvant" e de tot rahatul. cu ajutorul regulii aleia unii moderatori au prea multa "putere". daca vrei detalii o sa le discutam in game sau pe pm pe forum.

regulamentul da, ar trebui sa fie negru pe alb. pentru fiecare interpretare a limbii romane sa se scoata cate o regula? ce inseamna asta? pentru fiecare cuvant pe care il scoate un user, este banat permanent. ce inseamna asta? unii isi cladesc propriul regulament si "tactica pumnului in gura" este aplicata din ce in ce mai des de unii. adica ne ameninta cu suspenduri grase si ne silesc sa nu mai deschidem alte thread-uri doar ca incercam sa ne exprimam opinia. la urma urmei e o tara libera nu?

inteleg ca serviciul RDS este gratuit dar mi se pare aiurea ca unu' sau altu' sa dicteze dupa bunul plac si userii sa fie nevoiti sa joace doar de dragul de a nu fi suspendati.

Guest kreeper
Posted

* Cine vrea sa cresca linistit sau pe alti mici, sa se duca in kalima. Nu-l deranjeaza nimeni.

* Te duci in arena, acolo e "jungla" te supui riscului de a fi omorat de alti. Pe 97d acolo se adunau cei mai puternici pentru "lupte".

* Daca scoateti spoturile mapa devine inutila, si fara playeri. Ce fac imi chem inamici sa le dau pk ? Ce le zic: haideti in arena va dau cateva pk-uri apoi sunteti liberi.

* Pk-ul in arena e dintotdeauna, si asa trebuie sa ramana,asa e pe toate serverele, vrei sa cresti linistit ? Kalima iti sta la dispozitie.

* Arena este o mapa pentru PK, de aceia are respawn pe locul unde ai murit. Nu pierzi spotu,si vb lui lapusneanu, nu superi pe nimeni, nu te supara nimeni.

* Da vdragosh vrem totul negru pe alb, sa nu fie dubi si interpretari de genu: poate ii dau ss , poate nu ? Dar unu a facut 30 pk-uri si altu 20 cat ii dau lu ala si cat ii dau la celalalt ? Va jucati cu munca oamenilor. Fiecare isi creste caracterul ca pe urma sa se joace cu el, cum altfel ? Ia ghiceste... Si unde :>

* ija pote eu vreau sa ma bat cu vreo 6 simultan ca eu sunt ZEU, ai ceva inpotriva? nu pot face duel cu 6 simultan. Asa ca ma duc in arena.

* Acum cei care se opun,sunt astea mici, iar in viitor cand vor creste nu le va mai conveni nici lor, si iar vor fi discuti. Fiecare vrea reguli ca sa il avantajeze. Nu e corect.

* Pe scurt: "PK in arena nu este pedepsit" , de ce nu se respecta regula scrisa negru pe alb si se respecta o regula inexistenta ?

*Moderatori nu o sa fie niciodata inpartiali, mai ales ca nu se stiu ce pedepse sunt si in ce situati se acorda. Daca unu face 30 pk-uri azi si ia 10 zile, eu fac maine 30pk-uri si iau 30 zile, ce vina am eu? Daca cel acuzat de pk-uri excesive este un prieten de al unui moderator va ganditi de 10 ori inainte cat ii dati ss, iar la alti dati cat va vine la mana. Au fost multe cazuti cand 2 playeri au fost acuzati de aceiasi fapta si au primit ss-uri diferite. Am dreptate ?Nimeni nu e inpartial perfect. Dar trebuiue sa stiu cand fac ceva si care sunt riscurile, de aceia trebuie scrise negru pe alb. Nu am nimci personal cu nimeni, dar asta vi se pare normal sa iau ss aiurea ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...