Komisaru Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ce parere aveti despre ei si stilul lor de viata? Merita sustinuta cauza lor? Am vazut ca si grecii, sarbii, italienii au asa ceva. Deci, ei se extind ...
TzuYoshi Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 "WTF? Muay Thai and Kickboxing = Asian cultureTattoos = African culture (tatua) group of idiots .... you sucks !" /\ Asta spune tot.Uhm... Skinhead? Asta nu e din Jamaica?Au adoptat toate stilurile si se lupta impotriva lor ? oOCe ratati.
blk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 "WTF? Muay Thai and Kickboxing = Asian cultureTattoos = African culture (tatua) group of idiots .... you sucks !" /\ Asta spune tot.Uhm... Skinhead? Asta nu e din Jamaica?Au adoptat toate stilurile si se lupta impotriva lor ? oOCe ratati.Daca e vre-un I, tu ai pus punctul pe el.
turbomaxim2 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cu astia nu te pui! Au devenit prea multi si prea puternici. Ase se intampla cand esti calcat pe nervi tot felu de Negri si galbeni la greu. Buni de speriat copii.
Black Dragon Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cu astia nu te pui! Au devenit prea multi si prea puternici. Ase se intampla cand esti calcat pe nervi tot felu de Negri si galbeni la greu. Buni de speriat copii.te-o bagat in spaime , papushe ?
RaifalM3n Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 astias daia care tzipa mult ` ii pocnesti si fug la fratii lor cu capu chel :Dbatuvar dumnezeu
Guard* Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nazisti :wub:@astia sunt baietii buni din partea mea..
Komisaru Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 astias daia care tzipa mult ` ii pocnesti si fug la fratii lor cu capu chel :Dbatuvar dumnezeuNu cred ca tipa mai mult ca tiganii/negri care asculta manele/hip hop la maxim prin masina sau pe strada.Si ce ti se pare asa grav? Oamenii isi apara drepturile
Dilut3D Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Merita sustinuta deoarece nimic nu are sens in ziua de astazi. Eu nu as intra intr-o astfel de turma prefer pe cea in care sunt deja.
shadym Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Rasi de oameni. Traiesc in Baltimore, is terorizati de negri. Oricum un negru are altfel dezvoltata musculatura, si alt tupeu fata de albi. In Blatimore de asemenea activeaza si columbieni, aia-i scuipa-ntre ochi p`astia. Parerea mea ca astia si-au facut club doar sa se dea smecheri, 1 vs 1 neavand shanse. Si romanu se da pe langa o gasca si se crede "cichicean".
turbomaxim2 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Rasi de oameni. Traiesc in Baltimore, is terorizati de negri. Oricum un negru are altfel dezvoltata musculatura, si alt tupeu fata de albi. In Blatimore de asemenea activeaza si columbieni, aia-i scuipa-ntre ochi p`astia. Parerea mea ca astia si-au facut club doar sa se dea smecheri, 1 vs 1 neavand shanse. Si romanu se da pe langa o gasca si se crede "cichicean".Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.
Black Dragon Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.sa te calce vro 5-10 motorasi d-aia .
shadym Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.Nu stii despre ce vorbesti. Faci +1 sa fie acolo. Documenteaza-te inainte sa-ti sustii biciclistii tai, okay? Bun. Stima.
THuG-Radu Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.Eu cred ca tu ai fost maltratat de "cioroii" aia de ii urasti asa mult ! :-?
turbomaxim2 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Eu cred ca tu ai fost maltratat de "cioroii" aia de ii urasti asa mult ! :-?hai lasa-ma cu destea@shadym Sa ma documentez despre ce? Despre traficul de droguri ? Unde erau gastile de cioroi acum 10 ani? Se ocupau cu mafia de canal.Au intrat motorasii in puscarii si au devenit mari barosani