Jump to content
Komisaru

baieti rai

Recommended Posts

Posted

Ce parere aveti despre ei si stilul lor de viata? Merita sustinuta cauza lor?

Am vazut ca si grecii, sarbii, italienii au asa ceva. Deci, ei se extind ...

Posted

"WTF?

Muay Thai and Kickboxing = Asian culture

Tattoos = African culture (tatua)

group of idiots .... you sucks !"

/\ Asta spune tot.

Uhm... Skinhead? Asta nu e din Jamaica?

Au adoptat toate stilurile si se lupta impotriva lor ? oO

Ce ratati.

Posted

"WTF?

Muay Thai and Kickboxing = Asian culture

Tattoos = African culture (tatua)

group of idiots .... you sucks !"

/\ Asta spune tot.

Uhm... Skinhead? Asta nu e din Jamaica?

Au adoptat toate stilurile si se lupta impotriva lor ? oO

Ce ratati.

Daca e vre-un I, tu ai pus punctul pe el.

Posted

Cu astia nu te pui! Au devenit prea multi si prea puternici. Ase se intampla cand esti calcat pe nervi tot felu de Negri si galbeni la greu. Buni de speriat copii.

te-o bagat in spaime , papushe ?

Posted

astias daia care tzipa mult ` ii pocnesti si fug la fratii lor cu capu chel :D

batuvar dumnezeu

Nu cred ca tipa mai mult ca tiganii/negri care asculta manele/hip hop la maxim prin masina sau pe strada.

Si ce ti se pare asa grav? Oamenii isi apara drepturile

Posted

Rasi de oameni. Traiesc in Baltimore, is terorizati de negri. Oricum un negru are altfel dezvoltata musculatura, si alt tupeu fata de albi. In Blatimore de asemenea activeaza si columbieni, aia-i scuipa-ntre ochi p`astia.

Parerea mea ca astia si-au facut club doar sa se dea smecheri, 1 vs 1 neavand shanse. Si romanu se da pe langa o gasca si se crede "cichicean".

Posted

Rasi de oameni. Traiesc in Baltimore, is terorizati de negri. Oricum un negru are altfel dezvoltata musculatura, si alt tupeu fata de albi. In Blatimore de asemenea activeaza si columbieni, aia-i scuipa-ntre ochi p`astia.

Parerea mea ca astia si-au facut club doar sa se dea smecheri, 1 vs 1 neavand shanse. Si romanu se da pe langa o gasca si se crede "cichicean".

Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.

Posted

Si esti fericit? Gastile astea de cioroi au aparut dupa ce politicienii americani au starpit toti motociclistii care controlau toate cartierele. Asteapta 2-3 ani pana iasa motorasii din parnaie , sa vezi atunci smecherie pe cioroii astia infectati.

sa te calce vro 5-10 motorasi d-aia .

Posted

Nu stii despre ce vorbesti. Faci +1 sa fie acolo. Documenteaza-te inainte sa-ti sustii biciclistii tai, okay? Bun. Stima.

Posted

Eu cred ca tu ai fost maltratat de "cioroii" aia de ii urasti asa mult ! :-?

Posted

Eu cred ca tu ai fost maltratat de "cioroii" aia de ii urasti asa mult ! :-?

hai lasa-ma cu destea

@shadym Sa ma documentez despre ce? Despre traficul de droguri ?

Unde erau gastile de cioroi acum 10 ani? Se ocupau cu mafia de canal.Au intrat motorasii in puscarii si au devenit mari barosani

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...