lulu Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Doua tarcuri de bk nu fac cat 1 punctiform .... :-? Luati in serios ce va zic .Si daca ar fi puse spoturi normale tot ar fi mai bine ... pentru toate rasele inclusiv pentru BK .Si la fantana ar merge pus un spot ... normal .S-au pierdut cateva locatii bune unde am fi putut avea tarcuri normale cel putin daca spoturile punctiforme nu sunt agreate .Propun popularea acelor tarcuri cu cate 8 mobi la fel ca si in celelalte spoturi/tarcuri .Eventual sa fie lasate 2 punctiforme ptr bk-ii mici care vin din urma in cele doua extremitati ale tarcului de BK de pe 97D
alexsebi2005 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 mi-e mi-ar place 1-2 punct mici ptr 1-2-3 rr despre fantana nu e bine un spot dupa iara vezi ca se vaneaza ca pe 97d il pune langa tark bk cu es .. si poc ss :P
lulu Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 mi-e mi-ar place 1-2 punct mici ptr 1-2-3 rr despre fantana nu e bine un spot dupa iara vezi ca se vaneaza ca pe 97d il pune langa tark bk cu es .. si poc ss :PIPoate sa il puna langa tarc bk cu ES si de pe spoturi si din tarcuri daca il teleporteaza...Si mai mult decat atat este dus langa tarc bk daca.... este afk ...lucru care nu este incurajat .Deci nu este un motiv intemeiat ce zici tu .Legat de cele doua punctiforme propuse .. da ... propuneam sa fie dedicate BK-ilor mici care au dupa cum ziceai si tu pana la 4 rr ...
lulu Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 sugestie proastaDaca ai putea si motiva ... ar fi ideal ca de impresii is satul .In ambele tarcuri de BK dimineata vreo 4 -5 ore la rand nu era nimeni .De vreo 3 ore sunt eu si cu Pletos in cel cu OmegaWing .. unde am reusit sa fac jumate de lvl in 3 ore alergand dintr-o parte in alta .Tot ceia ce spun poate fi probat ..
Fury Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 daca nu se rezolva cu tarcurile de bk sa fie monstrii calumea si totul sa fie ok ,atunci sa se revina la punctiforme .... fara alte tarcuri cu es , ca aia au destule
fade Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 LAPUsnene, jocul se intituleaza mu ONLINE, carevasazica, cum s-ar spune mai pe romaneste.adica tu stai on, iti misti mausu si implicit si caracterul dintr-o parte in alta, omori monstruleti si faci lvl. ca faci 3 la o ora sau 20 de lvle in acelasi timp, asta e treaba ta.tarcul de bk e o idee buna, am vazut acolo bk care inainte nu puteau sa traga pe punctiforme, nu cred ca are rost sa dau exemple.pe 97d a tinut tarcul si a fost apreciat inca de cand a fost introdus. acu' s-a suparat LAPUsneanu si cere scoaterea lui. ce trista-i viata asta, sa mor eu..
lulu Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 LAPUsnene, jocul se intituleaza mu ONLINE, carevasazica, cum s-ar spune mai pe romaneste.adica tu stai on, iti misti mausu si implicit si caracterul dintr-o parte in alta, omori monstruleti si faci lvl. ca faci 3 la o ora sau 20 de lvle in acelasi timp, asta e treaba ta.tarcul de bk e o idee buna, am vazut acolo bk care inainte nu puteau sa traga pe punctiforme, nu cred ca are rost sa dau exemple.pe 97d a tinut tarcul si a fost apreciat inca de cand a fost introdus. acu' s-a suparat LAPUsneanu si cere scoaterea lui. ce trista-i viata asta, sa mor eu..De asta faci xp numai afk in party Kalima...Ai fost in tracul de bk.... de ce nu ai stat daca e asha bun ..?Eu nu vorbesc de stat on sau afk .Nu cred ca se mai risca multi sa stea afk in conditiile actuale .Era vorba de cat de utile sunt cele doua tarcuri pentru caracterele carora au fost dedicate .Tu bucura-te ca ai BB :D
fade Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 pai simplu. ti-am explicat cand trageam pe punctiforme. cand stau arena, la xp bun, clar stau on. cand stau afk, stau la xp mai mic, dar undeva unde e safe.nu ma intelege gresit. tarcul de bk e bun, e ok, e cum vrei tu. e sub punctiforme, asta e cert, dar gandeste-te cati pot sa faca xp acolo. mult mai multi. si in plus, tu esti avantajat pentru ca dai mai putine bucati la mobi decat dau eu.in fond, daca n-am party kalima, ma rup de la treburi si stau on in arena.intr-adevar, daca ar fi fost mai multi bk care sa se invarta pe undeva pe la 5-6-7 rr-uri , utilitatea tarcurilor n-ar mai fi fost contestata. dar, in conditiile de fata, un bk de 3-4-5 reseturi face aproape la fel de bine xp daca sta in party in kalima.deci, daca vrei s-o luam pe-aia dreapta, intr-adevar, ar trebui marit spawnul mobilor. si aici vorbesc strict din perspectiva ta. dintr-a mea ar trebui slabiti mobii ca ma chinui prea mult sa-i omor (uita-te la stats mele, da, stiu, mi-am bagat vitality pe barba mea).trebuie gasita o cale de mijloc, pana la urma.vezi ca poti sa fii si civilizat? :)
lulu Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 pai simplu. ti-am explicat cand trageam pe punctiforme. cand stau arena, la xp bun, clar stau on. cand stau afk, stau la xp mai mic, dar undeva unde e safe.nu ma intelege gresit. tarcul de bk e bun, e ok, e cum vrei tu. e sub punctiforme, asta e cert, dar gandeste-te cati pot sa faca xp acolo. mult mai multi. si in plus, tu esti avantajat pentru ca dai mai putine bucati la mobi decat dau eu.in fond, daca n-am party kalima, ma rup de la treburi si stau on in arena.intr-adevar, daca ar fi fost mai multi bk care sa se invarta pe undeva pe la 5-6-7 rr-uri , utilitatea tarcurilor n-ar mai fi fost contestata. dar, in conditiile de fata, un bk de 3-4-5 reseturi face aproape la fel de bine xp daca sta in party in kalima.deci, daca vrei s-o luam pe-aia dreapta, intr-adevar, ar trebui marit spawnul mobilor. si aici vorbesc strict din perspectiva ta. dintr-a mea ar trebui slabiti mobii ca ma chinui prea mult sa-i omor (uita-te la stats mele, da, stiu, mi-am bagat vitality pe barba mea).trebuie gasita o cale de mijloc, pana la urma.vezi ca poti sa fii si civilizat? :)Poti sa imi arati mie unde nu am fost civilizat ..? sau da ... inteleg ca iti faci autocritica ... :blink: Tu ai fost cel care a venit si s-a dat zglobiu categorisindu-ma...E problema ta cat de sismtit esti sau nu ...In fine celebra zicala '' lupul paru-si schimba dar naravul ba '' ti se potriveste de minune .Ai facut doua posturi in acest topic diferite unul de celalalt .Repet ... bucura-te ca ai BB .In acest moment cele doua tarcuri de bk is inutile ... spatii mari din arena blocate fara rost .Nu neg ca peste ceva vreme cand vom avea BK, Dl , elf , MG str in numar mai mare .. vor fi de folos.Acum insa nu sunt ... si inca 2 luni de acum inainte .
cioto10 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 chiar nu inteleg de ce deranjeaza tarkurile alea de bk ? nu sunt destule spoturi ptr cei cu ES? sau inca enspe in arena?
Biggles Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 In acest moment cele doua tarcuri de bk is inutile ... spatii mari din arena blocate fara rost .Nu neg ca peste ceva vreme cand vom avea BK, Dl , elf , MG str in numar mai mare .. vor fi de folos.Acum insa nu sunt ... si inca 2 luni de acum inainte .No bun si nu inteleg cu ce te afecteaza pe tine acest lucru ???? Este adevarat... e de 5 ori mai usor sa dai in punctiform decat sa dai in tarkul de bk, dar .... cifrele vorbesc de la sine... sunt destui BK ELF DL si MG str care pot da in acele tarkuri.... deci...CONTRA.PS: Cel putin asa ... dupa cum spuneai si tu alergand prin tark nu o sa mai te prinda adminu afk sa iti iei ss iar....... A... si da.... ma bucur cand te vad la caractere suspendate :)) :crazy: =)) :rofl1:
3XTR3M Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 De acord cu initiatorul topicului. E aiurea, am 3 bk in guild care fac acusi 2 rr si se bucurau ca vor putea tine si ei punctiform in arena ( cu buff sau fara) si i-am vazut foarte dezolati zilele astea de scoaterea punctiformelor si introducerea tarkurilor de bk, unde lasand deoparte faptul ca va trebui sa alerge dupa mobi ca pe 0.97 d daca e gol, atunci cand va fi plin nu vor avea nici o sansa la o experienta decenta.
boomeey Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 nu e necesara desfiintarea tarcurilor de bk. sunt prost setati mobii, atata tot. daca s-ar mai limita distanta care sa o parcurga mobii din locul de unde isi dau respawn-ul "pana la destinatie" s-ar rezolva problema. acum mobii umbla telelei toata arena si se strang in extremitatile tarcurilor, lucru care nu e prea placut. daca ar fi populate tarcurile de bk, n-ar mai fi aceasta problema. sa nu uitam ca si pe 97 se strangeau mobii in extremitati cand tarcul de bk era gol (de obicei noaptea) iar ziua era totul ok (tarcul de bk fiind full de bk, mg, elf)totusi mi se pare ca sunt mai putini mobi decat pe 97 in tarcul de bk, probabil din cauza felului de mobi care sunt in tarcurile respective.tot ce trebuie sa facem e sa mai asteptam sa creasca lumea.
lulu Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 chiar nu inteleg de ce deranjeaza tarkurile alea de bk ? nu sunt destule spoturi ptr cei cu ES? sau inca enspe in arena?Deranjeaza ca nu sunt de folos..Ne batem pe cele 4 tarcuri de gigas golem si cele doua de Omega Wing..Inclusiv BK-ii si DL-ii alergam dupa cele 6 tarcuri la concurenta mare cu SM si MG .. si dupa cum spuneam mai sus spatii mari din arena sunt blocate cu cele doua tarcuri inutile la acest moment .No bun si nu inteleg cu ce te afecteaza pe tine acest lucru ???? Este adevarat... e de 5 ori mai usor sa dai in punctiform decat sa dai in tarkul de bk, dar .... cifrele vorbesc de la sine... sunt destui BK ELF DL si MG str care pot da in acele tarkuri.... deci...CONTRA.PS: Cel putin asa ... dupa cum spuneai si tu alergand prin tark nu o sa mai te prinda adminu afk sa iti iei ss iar....... A... si da.... ma bucur cand te vad la caractere suspendate :)) :crazy: =)) :rofl1:Si cand ma gandesc ca stateai on noaptea in arena ca sa te cresc... :-j Cat de ieftin poti fi .Deranjeaza ca nu sunt de folos..Ne batem pe cele 4 tarcuri de gigas golem si cele doua de Omega Wing..Inclusiv BK-ii si DL-ii alergam dupa cele 6 tarcuri la concurenta mare cu SM si MG .. si dupa cum spuneam mai sus spatii mari din arena sunt blocate cu cele doua tarcuri inutile la acest moment .Tarcurile normale pot fi tinute si de BK sau DL ... pe cand cele doua nou infiintate nu se foloseste mai nimeni de ele .Ai inteles ..??Si cand ma gandesc ca stateai on noaptea in arena ca sa te cresc... :-j Cat de ieftin poti fi .
Biggles Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Si cand ma gandesc ca stateai on noaptea in arena ca sa te cresc... :-j Cat de ieftin poti fi . :beer: aici ai dreptate... nu pot sa mint... meriti o bere dar cat am stat??? aaaa.... imi aduc aminte... doar noaptea aia eu tu kaly jack si eve daca imi aduc aminte bine (de fapt nu noapte... cateva ore din noapte)mai crescut un lvl GG mersi :cool2:PS: De felul meu joc noaptea.
acelasi_bandit Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 contra frate,poi acum ati vrut asa,acum o dati la intors,misca mouse-ul si faci lvl :)
boomeey Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 am fost cu silence, lapusneanu aster si linu in tarcul de bk si am tras acolo vreo 10 minute sa vedem cum merge. daca sunt doar 2 caractere in tarc mobii se strang in colturi (exact ca pe 97)daca sunt peste 4-5 caractere in tarc, mobii incep sa se respawneze binisor si xp-ul curge constant.insa ar fi 3 probleme:1.mobii actuali (omega wings) au attack range mai mare si trag de la prea mare distanta in tine. 2.cand se respawneaza in colturi sau pe marginea tarcului se intampla deseori ca mobii sa se blocheze si sa nu faca nimic. abea daca ii atingi vin si te ataca. (ceea ce nu e bine. chestia asta e valabila si pentru celelalte tarcuri din arena)3.omega wings creaza un lag foarte foarte mare. ar trebui sa fie schimbati cu gigas golem care nu produc lag asa mare
Mr.W Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 PRO ! Vreau cum era inainte, si punctiforme si nepunctiforme, si sa se poata sa fie pentru toate rasele...ce un sm nu ar creste bine pe un punctiform??? Pfff...dai cu decay sau incestorm intr-un punct si merge bara klumea :right: :beer:
terror_bogdan Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 pro..sau daca nu se scot tarcurile de bk macar sa se bage 1,2 punctiforme de axl