Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marros

informatii

Recommended Posts

Posted

As vrea sa stiu , va rog , coordonatele tuturor spoturilor din toate plansele . Sunt sigur ca ne vor fi utile mai ales cand nu gasim spoturi libere , in felu asta mai economisim din preluari si se lasa cu mai putine scandaluri :D

Posted

As vrea sa stiu , va rog , coordonatele tuturor spoturilor din toate plansele . Sunt sigur ca ne vor fi utile mai ales cand nu gasim spoturi libere , in felu asta mai economisim din preluari si se lasa cu mai putine scandaluri :D

ai inebunit coord la toate spoturile dute si noteazale si punele tu

Posted

Poi si cum vei face?

Vei da move direct pe coordonate ?

Posted

pe pagina scrie , de exemplu, 24 spoturi lt1-lt5 , lt7 . tu le stii pe toate ?

eu nu , deci in caz ca nu gasesc spot le iau la rand dupa coordonate . cei care au grija ca noi sa ne petrecem timpul intr un mod cat mai placut pe server stiu toate spoturile si nu cred ca este o munca titanica sa le posteze .

Posted

eu nu , deci in caz ca nu gasesc spot le iau la rand dupa coordonate . cei care au grija ca noi sa ne petrecem timpul intr un mod cat mai placut pe server stiu toate spoturile si nu cred ca este o munca titanica sa le posteze .

1. Daca nu sti unde e spotu il cauti

2. Daca vrei sa afli unde sunt cauta

3. Pleaca nimeni nu o sa faca asa ceva ptr tine

Posted

Daca dai move losttower spre exemplu .... planha respectiva are doua capete ..

O iei de la un capat spre celalalt la picior si numai un chior poate trece pe langa spoturi si sa nu le vada :blink:

Posted

Si ce mai vrei? Cauta si vei gasi ; serverul asta nu e de "mura-n gura" :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...