Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lulu

Ce se intampla Doctore ?

Recommended Posts

Guest ThuG LIFE
Posted

Server 99% sigur ? :whistle:

Posted

Server 99% sigur ? :whistle:

da in privinata bugului cu caractere acum nu e ceva grav a mai aczut serveru nu e prima data cand se intampla,se rezolva usor.

Posted

doar nu crezi ca toate serverele de la linkmania sunt pe acelasi serv ? ^^

Nu fi batut in cap...

Mai citeste o data ce s-a scris ...

Guest ThuG LIFE
Posted

da in privinata bugului cu caractere acum nu e ceva grav a mai aczut serveru nu e prima data cand se intampla,se rezolva usor.

99% sigur ma refer la tot serveru nu numai in privinta caracterului tu il consideri sigur daca se va da roll back ?

mie nu mi se pare ca rollback poate face serveru sigur deoarece pierzi iteme level experienta deci nu e sigur ;;)

Posted

99% sigur ma refer la tot serveru nu numai in privinta caracterului tu il consideri sigur daca se va da roll back ?

mie nu mi se pare ca rollback poate face serveru sigur deoarece pierzi iteme level experienta deci nu e sigur ;;)

oricum 1 rb de 2-3 min ar fii de ajuns nu se va rb cu nush cate ore in urma

Guest imitaivenele
Posted

sa faca mata due pe 97

10 zile suspend

Posted

din cate am intzeles acum se salveaza la fiecare ora deci dca va fii un roll back va fii pentru o ora

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...