Deejay7 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 interesant ,dar nu cred ca va fi viata acolo......
Floopy Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 interesant ,dar nu cred ca va fi viata acolo...... Fi optimist , totul e posibil :) , ar fi prea nemaipomenit sa existe viata acolo , pai neam muta acolo , clar ! .
darth_sirus Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Tot o teorie ramane. Nu poti spune cu CERTITUDINE ca va aparea viata doar din niste date. Cum spunea cineva odata. Un singur lucru e sigur: Nimic nu e sigur
Alecswtzu Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nu te poti muta acolo pur si simplu , este vorba de gravitate si alte prostii... Viata nu inseamna neaparat om, animal..
TiNker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 orcum cand baga netul acolo o sa fac o vizita! ca pana atunci stau pe terra ca doar aia este net si pot juca samp dme o poza mai bine facut in photoshop nu ia gasit pe google?
MicKeY MouSe Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Eu unul as vota sa fie mutati toti tiganii acolo,sa traiasca departe de noi,in legile lor :confused:
RooT92 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Nu ar rezista tigani acolo ca nu ar avea de la cine fura :DP,S :Doar teorii,nimik sigur.
bcamil92 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cum dracu sa apara viata acolo pe frigul ala ? Ah, poate microbi & microorganisme. Aia da. Dapoi cu ce ne ajuta pe noi ca stim ca pe un satelit exista microorganisme. Asa s-a gasit si pe marte tot felul de microorganisme.Pe noi ne intereseaza sa gasim o specie evoluata in universul asta.
Cmaster Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 nu cred ca ar putea aparea viata acolo 1:ipoteza a plecat tot de la 1 ipoteza: se presupuneca alea au fost conditiile aparitiei vietii pe TERRA 2:fiind departe de soare sansele sa fie apa lichida cred ca sunt minime ....in cazul in care ar fi ,probabil s-ar afla la cateva (nush diametrul satelitului) dar sa zicem sute de km sub crusta de gheata deci microorganismelor le-ar trebui instrumente calumea de forare ca sa iasa la suprafata doar ca pe urma sa inghete la 0 K(exagerez nu crek e chiar 0 kelvin acol) deci clar PHOTOSHOP
Alexey_Alessio Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ar fi frumos :),dar nu prea cred Off:Sa te intreb pe mess...Ce faci ma...si tu: Ma duc pe saturn
i sin Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Asteptati ma ca vine 2012. Nu trebuie sa murim atunci ? oO Si tare mult ma incanta ca au descoperit astia ca va aparea viata pe Titan. Lumea inca moare de foame, nu sunt locuri de munca, planeta se duce dracu din cauza poluarii dar nu, ei au gasit inca o planeta sa o distruga. exact planeta asta e vai si amar de ea si ei sa gandesc la alta #-o
Gogeta Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ar fi frumos :),dar nu prea cred Off:Sa te intreb pe mess...Ce faci ma...si tu: Ma duc pe saturn E vorba de Titan, nu de Saturn. Saturn este un gigant gazos si ma indoiesc ca ar putea vreodata omenirea sa ajunga macar sa treaca de atmosfera lui.