Jump to content
Arwen_elf

S-a confirmat: pe satelitul lui Saturn va aparea viata!

Recommended Posts

Posted

interesant ,dar nu cred ca va fi viata acolo......

Fi optimist , totul e posibil :) , ar fi prea nemaipomenit sa existe viata acolo , pai neam muta acolo , clar ! :)).

Posted

orcum cand baga netul acolo o sa fac o vizita!

ca pana atunci stau pe terra ca doar aia este net si pot juca samp =))=))

dme o poza mai bine facut in photoshop nu ia gasit pe google?

Posted

Cum dracu sa apara viata acolo pe frigul ala ? Ah, poate microbi & microorganisme. Aia da. Dapoi cu ce ne ajuta pe noi ca stim ca pe un satelit exista microorganisme. Asa s-a gasit si pe marte tot felul de microorganisme.

Pe noi ne intereseaza sa gasim o specie evoluata in universul asta.

Posted

nu cred ca ar putea aparea viata acolo

1:ipoteza a plecat tot de la 1 ipoteza: se presupuneca alea au fost conditiile aparitiei vietii pe TERRA

2:fiind departe de soare sansele sa fie apa lichida cred ca sunt minime ....in cazul in care ar fi ,probabil s-ar afla la cateva (nush diametrul satelitului) dar sa zicem sute de km sub crusta de gheata

deci microorganismelor le-ar trebui instrumente calumea de forare ca sa iasa la suprafata doar ca pe urma sa inghete la 0 K(exagerez nu crek e chiar 0 kelvin acol)

deci clar PHOTOSHOP =))

Posted

Asteptati ma ca vine 2012. Nu trebuie sa murim atunci ? oO

Si tare mult ma incanta ca au descoperit astia ca va aparea viata pe Titan. Lumea inca moare de foame, nu sunt locuri de munca, planeta se duce dracu din cauza poluarii dar nu, ei au gasit inca o planeta sa o distruga.

exact :| planeta asta e vai si amar de ea si ei sa gandesc la alta #-o

Posted

Ar fi frumos :),dar nu prea cred

Off:Sa te intreb pe mess...Ce faci ma...si tu: Ma duc pe saturn :))

E vorba de Titan, nu de Saturn. Saturn este un gigant gazos si ma indoiesc ca ar putea vreodata omenirea sa ajunga macar sa treaca de atmosfera lui.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...