Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

desigur...pentru ca a spus alex... ceea ce ma duce la 2 concluzii , ori ca esti mafia... ori ca ee el mafia.

da sunt gelos :wub:

avem asa:

1. nu ma cunosti curat

2. andix posibil insa m-am razgandit datorita lui 'nu ma cunosti'! e imposibil sa aiba aceeasi slujba cu nu ma cunosti!

3. mr.linky -si dupa joc am sa afirmi ca esti mafiot!:)

4. denyi -nu s-a vazut, cred ca e inactiva

5. irnk -sustine pe Mr Linky, insa conform unui vis avut azi-noapte e curata!

6. alexandruc -nu se observa?stiu ca nu!nimeni nu vede!

7. memmorex nu am nici cea mai mica idee!

later edit:aa si the_first care e evident nu??numai avem nicio sticla de alcool in cabana!

edit 2 X later: dezvotez Andix si votez Mr Linky!

(merg la lucrul, faceti ce doriti sper sa se termine odata!m-am razgandit pt ca a votat si the_first,si poate am sanse sa aflu ce e de fapt Mr.Linky)

Posted

Si daca e posibil sa am aceiasi slujba cu nu ma cunosti de ce m`ai votat pe mine ? Incerci sa schimbi titna ?:-?

le : ma bucur cati`ai dat seama de ceea ce era evident :) ....

Posted

Si daca e posibil sa am aceiasi slujba cu nu ma cunosti de ce m`ai votat pe mine ? Incerci sa schimbi titna ?:-?

Deja disctutiile ating cote alarmante!

Am eu ce am cu Mr Linky! renegade se uita de sus din heaven si vrea sa-mi transmita neincetarea urmaririi penale in cazul "Mr.Linky". Daca nu e politist atunci ce face cu armaaa????? asta nu inteleg! scenarii pot sa-mi fac pana maine dimineata!! Pot spune ca toate victimele nu au fost ucise prin impuscare, cu o arma, ci cu un cutit, cu o furculita, cu o sageata, precis sunt sagetile lui Liquid! Asta il face pe Mr Linky nevinovat!! Pe Liquid l-au omorat,i-au mutat corpul in fata cabanei! De ce??Asta e tot ce am! Acuzatia lui renegade!

edit:merg pe intuitie, asa cum au facut-o altii! oricum e ultima zii..!gresim tinta vom pierde!

Posted

Am eu ce am cu Mr Linky! renegade se uita de sus din heaven si vrea sa-mi transmita neincetarea urmaririi penale in cazul "Mr.Linky". Daca nu e politist atunci ce face cu armaaa????? asta nu inteleg! scenarii pot sa-mi fac pana maine dimineata!! Pot spune ca toate victimele nu au fost ucise prin impuscare, cu o arma, ci cu un cutin, cu o furculita, cu o sageata, precis sunt sagetile lui Liquid! Asta il face pe Mr Linky nevinovat!! Pe Liquid l-au omorat,i-au mutat corpul in fata cabanei! De ce??Asta e tot ce am! Acuzatia lui renegade!

Ma scuzi ca iti zic...da deja esti cu capu....as vrea sa iti zic mai urat...dar ma abtin. Ba....desteptule, de unde tot scoti tu ca am arma? Uimeste-ma...

Mai repet o data : RENAGADE A AFIRMAT CA AS STI SA MANUIESC O ARMA NU CA DETIN UNA. Esti asa de incopetent sa intelegi ?

Posted

Ma scuzi ca iti zic...da deja esti cu capu....as vrea sa iti zic mai urat...dar ma abtin. Ba....desteptule, de unde tot scoti tu ca am arma? Uimeste-ma...

Mai repet o data : RENAGADE A AFIRMAT CA AS STI SA MANUIESC O ARMA NU CA DETIN UNA. Esti asa de incopetent sa intelegi ?

:)posibil sa fiu incompetent! m-am gandit si la asta!Stii de ce ?? Pentru ca in toata visele pe care le-am avut, cu unii dintre voi, toti ati iesit curati!Intelegi acum?:)

(cand faci acuzatii cum 'ca as fii cu capul' sper ca o faci in contextul jocului, nu vreau sa cred ca ma jignesti. Afirmatiile pe care le fac despre tine le fac in contextul rolului meu si nu pt ca am ceva cu tine! Vrei sa demontezi ceva, te rog sa o faci frumos si coerent fara sa ma jignesti.Nu faci altceva decat sa pari isteric! Multumesc pt intelegere!)

Posted

Dezvotez Denyi,votez Andix.

De ce ai inceput sa te agiti cand au inceput sa te acuze?

Pentru ca sunt nevinovat , mi`am dat de gol slujba .Sunt medic , si noaptea mafiotii nu ma pot omori pentru ca ma apar pe mine , de aceea incearca sa ma elimine ziua cu orice pret .

Tare imi place de tine ca te`ai luat de mine , insa nu ai vazut cat s`a agitat Linky :-? ...Si inca ceva , ai sarit ca ars cand te`a acuzat denyi ...si surpriza , ai votat`o pe ea ....mie imi pari mafiot 100% , insa nu ai sa`mi schimbi tinta , nu de data asta .

Posted

Pentru ca sunt nevinovat , mi`am dat de gol slujba .Sunt medic , si noaptea mafiotii nu ma pot omori pentru ca ma apar pe mine , de aceea incearca sa ma elimine ziua cu orice pret .

Tare imi place de tine ca te`ai luat de mine , insa nu ai vazut cat s`a agitat Linky :-? ...Si inca ceva , ai sarit ca ars cand te`a acuzat denyi ...si surpriza , ai votat`o pe ea ....mie imi pari mafiot 100% , insa nu ai sa`mi schimbi tinta , nu de data asta .

Cand m?a acuzat denyi am sarit ca ars pentru ca tot timpul a stat undeva ascunsa si cand am spus ceva despre ea ,a spus imediat ca sunt mafiot.Mie mi se pare ca sunteti amandoi mafioti...

Posted

:)posibil sa fiu incompetent! m-am gandit si la asta!Stii de ce ?? Pentru ca in toata visele pe care le-am avut, cu unii dintre voi, toti ati iesit curati!Intelegi acum?:)

(cand faci acuzatii cum 'ca as fii cu capul' sper ca o faci in contextul jocului, nu vreau sa cred ca ma jignesti. Afirmatiile pe care le fac despre tine le fac in contextul rolului meu si nu pt ca am ceva cu tine! Vrei sa demontezi ceva, te rog sa o faci frumos si coerent fara sa ma jignesti.Nu faci altceva decat sa pari isteric! Multumesc pt intelegere!)

tu ghicesti cumva in zatul de cafea ? :photo: si visezi cumva la cai verzi pe pereti ?

Posted

Andix , tu si alex afirmati ca sunt mafiot, daca as fi fost mafiot chiar credeti ca ati fi rezistat pana azi? Mai ales dupa cate acuzatii s-au adus la adresa mea? In special vorbe fara nici o dovada concreta, doar vorbe in vant. Asta fiind si motivul pentru care "ma agit" atat.

Alex ma surprinzi de fiecare data. In urma cu cateva pagini spuneai ca nu esti politist, acum spui ca esti politist incompetent, minciunile tale incep sa te dea de gol.

In fine, votati pe cine credeti, va fi aceeasi greseala care s-a facut la fiecare vot de pana acum, si anume ca au fost votati doar cei care nu trebuia.

Posted

Cand m?a acuzat denyi am sarit ca ars pentru ca tot timpul a stat undeva ascunsa si cand am spus ceva despre ea ,a spus imediat ca sunt mafiot.Mie mi se pare ca sunteti amandoi mafioti...

Si tu nu ai stat ascuns ? Adica , nu te`ai implicat cum s`a implicat lucky / linky /alex /first etc ...ai fost asa ..mai retras

Si btw , faptul ca esti retras nu te face mafiot ...daca asa crezi tu sa stii ca ai o gandire de mafiot :| .

Da , imediat incerci sa spui ca cei care te acuza sunt mafioti ...insa nu te gandesti ca replica asta te face mai suspect decat toti cei de aici ? Faptul ca vii asa fara dovezi si acuzi pe cineva ca e mafiot , e comportament de mafiot , incerci sa distragi atentia , sa te ascunzi in umbra si sa omoi noaptea .

Rog sa il investigati pe memmo la noapte , si sa il eliminati daca se dovedeste a fi mafiot :D ...

Posted

Si tu nu ai stat ascuns ? Adica , nu te`ai implicat cum s`a implicat lucky / linky /alex /first etc ...ai fost asa ..mai retras

Si btw , faptul ca esti retras nu te face mafiot ...daca asa crezi tu sa stii ca ai o gandire de mafiot :| .

Da , imediat incerci sa spui ca cei care te acuza sunt mafioti ...insa nu te gandesti ca replica asta te face mai suspect decat toti cei de aici ? Faptul ca vii asa fara dovezi si acuzi pe cineva ca e mafiot , e comportament de mafiot , incerci sa distragi atentia , sa te ascunzi in umbra si sa omoi noaptea .

Rog sa il investigati pe memmo la noapte , si sa il eliminati daca se dovedeste a fi mafiot :D ...

Eu nu am spus ca denyi a fost retrasa.Dar daca se implica si ea putin,acum nu mai eram in starea asta.

Si ce spuneai tu mai sus ca acuz pe cineva fara sa am dovezi.Exact asta face Denyi.

Esti paranoia.Cred ca ma incurci pe mine cu denyi.

Spui de mine ca vin fara dovezi,dar ea vine cu o acuzatie foarte grava,dupa ce a stat tacuta si nu ne?a ajutat deloc tot jocul.

Posted

Eu nu am spus ca denyi a fost retrasa.Dar daca se implica si ea putin,acum nu mai eram in starea asta.

Si ce spuneai tu mai sus ca acuz pe cineva fara sa am dovezi.Exact asta face Denyi.

Esti paranoia.Cred ca ma incurci pe mine cu denyi.

Spui de mine ca vin fara dovezi,dar ea vine cu o acuzatie foarte grava,dupa ce a stat tacuta si nu ne?a ajutat deloc tot jocul.

omfg tipule , te dai de gol singur .

1. Ok ,sa mergem pe pista asta : Denyi e politista , te`a investigat si i`ai iesit mudar .Raspuns la intrebarea ta : De ce a stat in umbra ? Ca sa nu atraga atentia mafiotilor. Si a reusit , nici macar nu te`ai atins de ea , insa uite ca " pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti " , ea a iesit din umbra atunci cand avea o dovada si te`a acuzat ,tu ce ai facut ? Ai acuzat`o pe ea ca nu are dreptate si ca nu e politista , ia zi`mi tu mie , cine crezi ca are mai multa dreptate aici ? tu sau ea ?

Ca nu ne`a " ajutat " deloc tot jocul asta e altceva , adica stai asa ...sa ne ajute la ce ? Caci singurii mafioti morti au murit seara , nu prin vot ...ea daca nu a fost singura , nu a votat ....like Mr.Linky .

Ma pui pe ganduri , tare ma gandesc ca Mr.Linky e curat si tu esti mafiot de fapt :-? ....

Posted

omfg tipule , te dai de gol singur .

1. Ok ,sa mergem pe pista asta : Denyi e politista , te`a investigat si i`ai iesit mudar .Raspuns la intrebarea ta : De ce a stat in umbra ? Ca sa nu atraga atentia mafiotilor. Si a reusit , nici macar nu te`ai atins de ea , insa uite ca " pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti " , ea a iesit din umbra atunci cand avea o dovada si te`a acuzat ,tu ce ai facut ? Ai acuzat`o pe ea ca nu are dreptate si ca nu e politista , ia zi`mi tu mie , cine crezi ca are mai multa dreptate aici ? tu sau ea ?

Ca nu ne`a " ajutat " deloc tot jocul asta e altceva , adica stai asa ...sa ne ajute la ce ? Caci singurii mafioti morti au murit seara , nu prin vot ...ea daca nu a fost singura , nu a votat ....like Mr.Linky .

Ma pui pe ganduri , tare ma gandesc ca Mr.Linky e curat si tu esti mafiot de fapt :-? ....

Eu spun ca nu ne-a ajutat pentru ca a zis ca stia de toti care au murit,ca erau nevinovati si totusi a tacut.

Daca stau sa ma gandesc putin ,nu este neaparat mafioata.Dar incearca sa faca ceva.Tot jocul nu a spus absolut nimic.Nu a adus nimic in favoarea celor nevinovati care au murit si acum la sfarsit aduce o acuza foarte grava...

Posted

Is in ceata rau, dupa ce am citit ce a scris andix mi-au cam disparut unele suspiciuni, insa tu Alex te-ai intors de prea multe ori, de prea multe ori o dadeai intoarsa.

Ca urmare,

devotez andix si votez AleXandrUC

Posted

Eu spun ca nu ne-a ajutat pentru ca a zis ca stia de toti care au murit,ca erau nevinovati si totusi a tacut.

Daca stau sa ma gandesc putin ,nu este neaparat mafioata.Dar incearca sa faca ceva.Tot jocul nu a spus absolut nimic.Nu a adus nimic in favoarea celor nevinovati care au murit si acum la sfarsit aduce o acuza foarte grava...

Dupa cum vezi , acum la sfarsit toti ies curati , de ce ? Pai nasul e curat , medicul e curat ,politistul curat , etc ....doar tu ai isit murdar aka fiind mafiot , uite ca ea vrea sa ne ajute acum ....

acuza zici ? Poate ca are dreptate , eu mai mult o cred pe ea , decat pe tine ...

sper ca aveti dreptate

devotez linky , votez alex

Posted

Am eu ce am cu Mr Linky! renegade se uita de sus din heaven si vrea sa-mi transmita neincetarea urmaririi penale in cazul "Mr.Linky". Daca nu e politist atunci ce face cu armaaa????? asta nu inteleg! scenarii pot sa-mi fac pana maine dimineata!! Pot spune ca toate victimele nu au fost ucise prin impuscare, cu o arma, ci cu un cutit, cu o furculita, cu o sageata, precis sunt sagetile lui Liquid! Asta il face pe Mr Linky nevinovat!! Pe Liquid l-au omorat,i-au mutat corpul in fata cabanei! De ce??Asta e tot ce am! Acuzatia lui renegade!

edit:merg pe intuitie, asa cum au facut-o altii! oricum e ultima zii..!gresim tinta vom pierde!

Eu cred ca Alex e nevinovat.

Nu a spus nimic suspect si nimeni nu are o dovada clara ca e vinovat.

O sa vedeti ca nu este mafiot...

Later Edit.

Scuze Alexandru...

Acum am vazut ca te-au votat...

O sa te votez si eu pentru ca oricum nu ai sanse de supravietuire...

Daca mori o sa se convinga si ei ca fac niste greseli aici...

Deci Dezvotez Andix si Votez Alex

Posted

Intr-o clipita, se strang 5 oameni decisi sa opreasca crimele. Voturile sunt aruncate:

moare alexandruc - politist

Incepe noaptea, trimiteti tintele!

Noaptea tine pana in seara asta la ora 23:00 (se poate prelungi daca e nevoie, sper sa nu). Nu mai posteaza nimeni dupa mine.

Posted

Extraterestrii se opresc putin pe pamant sa se usureze dupa un copac si in drum, il raspescc pe nu ma cunosti - medic, probabil pentru niste experimente foarte foarte foarte dureroase. Sa-i uram tot binele.

Flash, nu mai tineti minte nimic etc.

Inca este noapte, nu posteaza nimeni pana nu incep eu ziua!

Posted

Incepe ziua 7!

Astazi, un singur cadavru este descoperit:

moare memmorex - medicul mafiotilor. El este gasit in zapada, mort. Langa el, o lopata plina de sange si un bilet scris cu cerneala "Imi pare rau, nimic personal ".

Incep discutiile, au mai ramas:

1.andix

2.mr.linky

3.denyi

4.the_first

5.irnk

Linsare instanta: 3 voturi

Linsare la termen: 2 voturi

Ziua tine pana Joi (azi) la ora 23:00 sau pana cand se strang 3 voturi pentru aceeasi persoana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...