Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

esti culmea ??am zis eu ca Mr.linky are o arma????deci...esti suspecta numarul 1 acum..!am zis ca merg pe investigatia lui renegade! iti mai aduci aminte????renegade investigase pe Mr linky...!!inainte sa intre inactiv..!am zis eu ceva ca am investigat eu pe mr linky???tu pitikoo si mr linky va faceati ochi dulci la inceput..!

lol,Renegade a lasat-o moale dupa ce l-a investigat iti mai repet odata,un jucator daca detine o arma nu inseamna ca este mafiot ,eu am mult mai multe dovezi in a te vota pe tine ,tu ma votezi ca te votez eu nu ? super tare! ,

Posted

Si unde erai cand aveam nevoie de investigatii?

De ce ne`ai lasat sa votam oameni nevinovati daca tu i`ai investigat.

Nu cred ca esti politist.

Inca nu ma aventurez cu un vot.Mai astept...

Posted

lol,Renegade a lasat-o moale dupa ce l-a investigat iti mai repet odata,un jucator daca detine o arma nu inseamna ca este mafiot ,eu am mult mai multe dovezi in a te vota pe tine ,tu ma votezi ca te votez eu nu ? super tare! ,

Mr Linky...prea tacut....care este rolul lui daca totusi detine o arma???

tu..la fel...!nu ai acuzat pe nimeni..nu ai adus acuzatii..ci doar ai votat..!ai stat cuminte...!si ai asteptat...acum ma votezi pe mine pt ca incurc..adu-mi dovezile unde am manipulat eu???spune-mi unde nu am avut eu dreptate??am sarit de fiecare data in ajutorul unui nevinovat..!

Posted

tu..la fel...!nu ai acuzat pe nimeni..nu ai adus acuzatii..ci doar ai votat..!ai stat cuminte...!si ai asteptat...acum ma votezi pe mine pt ca incurc..adu-mi dovezile unde am manipulat eu???spune-mi unde nu am avut eu dreptate??am sarit de fiecare data in ajutorul unui nevinovat..!

ma tu ai dormit dealungul jocului ? iar vi cu acuzatii dinastea? inflorite dintr-un cais ? cum nu am acuzat niciodata? CUM SA ZICI ASA CEVA? clar esti murdar un cetatean cinstit nu ar reactiona la fel cum o faci tu,adica eu te acuz pe tine..si tu vi si ma acuzi pe mine,dragut.

Posted

memorex cat am tipat la rapture??????nu e el...hei baieti nu e el..doar a facut o greseala...!cat am tipat la the_first...cel pe care il acuzasem..initial..apoi lucky a sarit pe el..si am zis..din nou ..ca e o greseala....

doamne si cat am mai tipat la andix...!cat i-am luat apararea...!in final...v-ati dat seama si nu l-ati votat..!

Posted

memorex cat am tipat la rapture??????nu e el...hei baieti nu e el..doar a facut o greseala...!cat am tipat la the_first...cel pe care il acuzasem..initial..apoi lucky a sarit pe el..si am zis..din nou ..ca e o greseala....

doamne si cat am mai tipat la andix...!cat i-am luat apararea...!in final...v-ati dat seama si nu l-ati votat..!

Nu pentru tine era mesajul.Ci pentru Denyi

Posted

Irnk adu-mi dovezile te rog..!ai zis ca ai mai multe dovezi in a ma vota pe mine..!

Posted

as vota pe Memmorex.. dupa cum spune denyi, dar daca minte?

sunt confuz.. cred ca o sa votez mai tarziu. vreau sa castige cetateni cinstiti edita asta !

ps : AlexandrUc, tu dupa fiecare propozitie pui semnul exclamari (!), in realitate chiar tipi cand termini propozitia ? :)

Posted

A fost o scurta perioada cand nu ma simteam bine,a avut grija Andix de mine intr-o noapte,a zis si el ca a stat cu mine. :)

Posted

sunt 100% ca nu rapture e criminalul..!oricum il vor linsa mafiotii..!o sa vedeti..!!a scapat cu doctorul acum!!..

votul ramane la fel..!

the_first nu pare dubios la fel si andix..!felul cum se comporta nu-mi dau nimic de gandit..!deci?

Mr.Linky?ceva de spus in aparerea ta...?

ce ai cu andix?motivul?

edit later:precizez ca andix si the_first nu-mi par dubiosi..!cumva vrei sa distragi atentia??o panica cumva in randul mafiei??ce se intampla

asta te intrebam pe tine Irnk

:)asa am crezut si eu pana l-am gasit zacand intre sticlele goale din pivinita,cu o fata mahmura cerand insistent inca un rand ..!:)crede-ma e inocent!:)si cand bea si cand nu!:)

esti amabil sa citesti inainte de a vorbii aiurea?eu de cateva pagini am spus ca andix e ciudat,daca tu acum nu sti cum sa-ti iei apararea mai bine si vrei sa-l elimi pe linky cat mai repede e problema ta :right: ,deja incepi sa devi suspect ,arunci cu noroi in mine si in linky..de ce? ca sa te aperi ? te cam dai de gol

ALEX,nu sar in ajutorul nimanui , pur si simplu mie nu mi se pare linky suspect,nu ai nicio investigatie concreta :| , renegade a renuntat foarte repede la acuzele lui.mai degraba andix este suspect,din cauza reactiei pe care a avut-o , la fel cum si tu nu votezi un om nevinovat la fel voi face si eu

mentin ce am zis : votez SIDOX(ANDIX)

legat de semnul exclamarii -normal ca tip sa ma fac auzit..!:)

Posted

din cauza asta sunt suspecta ? ok voteaza-ma ,eu degeaaba vorbesc cu tine ca vorbesc degeaba asa ca nu-mi mai bat gura degeaaba

le: denyi tu vi asa dintr-o data cu niste acuze atat de grave? #-o ceva este suspect la mijloc

Posted

as vota pe Memmorex.. dupa cum spune denyi, dar daca minte?

sunt confuz.. cred ca o sa votez mai tarziu. vreau sa castige cetateni cinstiti edita asta !

ps : AlexandrUc, tu dupa fiecare propozitie pui semnul exclamari (!), in realitate chiar tipi cand termini propozitia ? :)

Chiar nu am chef sa fiu executat din cauza greselilor facute de altii.

Si eu vreau sa castige cetatenii cinstiti asa ca trebuie sa ne gandim bine si dupaia sa actionam.

Cat despre Denyi.

Cand nimeni nu zicea nimic de tine,nu ai spus nici tu nimic si nici nu ne`ai spus ce ai aflat si astfel au murit oameni nevinovati.

Cand am spus eu o simpla chestie despre tine,ai sarit imediat cu acuzatile,si spui ca esti politist...

Posted

din cauza asta sunt suspecta ? ok voteaza-ma ,eu degeaaba vorbesc cu tine ca vorbesc degeaba asa ca nu-mi mai bat gura degeaaba

nu draga mea! Esti suspecta pt ca ma votezi pe mine. Chiar nu ma asteptam! Din cauza asta esti suspecta. Adica tu acum votezi un om nevinovat! Stii ca nu ma poti omora in alt mod! Pt ca sunt aparat. Acum schimbati strategia si vreti sa ma votati! alt varianta nu poate fii!

Posted

nu draga mea! Esti suspecta pt ca ma votezi pe mine. Chiar nu ma asteptam! Din cauza asta esti suspecta. Adica tu acum votezi un om nevinovat! Stii ca nu ma poti omora in alt mod! Pt ca sunt aparat. Acum schimbati strategia si vreti sa ma votati! alt varianta nu poate fii!

#-o sunt suspecta pt ca te votez pe tine ? :hail: din moment ce am dovezi logic ca te votez .

Posted

multi.am.votat.gresit...nu.trebuie.sa.ne.luam.dupa.asta....si.de.unde.stii.ca.esti.aparat....?Te.rog.nu.ma.face sa-mi.schimb.parerea

Posted

le: denyi tu vi asa dintr-o data cu niste acuze atat de grave? #-o ceva este suspect la mijloc

yeah..stiu ca pare suspect..

faceti o greseala sa ma votati..treaba voastra :)

Posted

multi.am.votat.gresit...nu.trebuie.sa.ne.luam.dupa.asta....si.de.unde.stii.ca.esti.aparat....?Te.rog.nu.ma.face sa-mi.schimb.parerea

:)the first cand tip ca se omoara oameni nevinovati ???cum poti spune ca as fii suspect??cand Irnk ma voteaza brusc, de ce nu ar fii ea suspecta?

priveste cazul lui deny...e suspecta nu???categoric la ce afirmatie a facut!Irnk nu a adus nicio dovada..!a spus doar ca sunt suspect..!atat!

cand te-am acuzat pe tine si am spus ca esti nevinovat apoi..si inca sustin ca esti..cum poti crede ca as putea sa fiu suspect?

Posted

VOTEAZA-MA,end of story ,cum poti sa afirmi ca eu sunt suspecta prin faptul ca te votez pe tine ? ITI REPET TE_AM VOTAT CA NE_AI MINTIT CU INVESTIGATIILE LUI RENEGADE ASUPRA LUI LINKY ,LA CARE A RENUNTAT ULTERIOR DANDU-SI SEAMA CA NU ESTE MAFIOT ,TE ROG FRUMOS NU MAI DA REPLAY CA EU AS FI SUSPECTA PT SIMPLU FAPT CA TE_AS FI VOTAT PE TINE

Posted

VOTEAZA-MA,end of story ,cum poti sa afirmi ca eu sunt suspecta prin faptul ca te votez pe tine ? ITI REPET TE_AM VOTAT CA NE_AI MINTIT CU INVESTIGATIILE LUI RENEGADE ASUPRA LUI LINKY ,LA CARE A RENUNTAT ULTERIOR DANDU-SI SEAMA CA NU ESTE MAFIOT ,TE ROG FRUMOS NU MAI DA REPLAY CA EU AS FI SUSPECTA PT SIMPLU FAPT CA TE_AS FI VOTAT PE TINE

auzi tu esti culmea.!!!cu ce investigatii am mintit????tu nu le-ai vazut???cand renegade a investigat?cu ce am mintit..?am zis doar asa:renegade l-a investigat pe MrLinky.!A aflat ca stie sa manuiasca o arma..!Corect pana aici??Corect!Numai ca renegade nu putea spune ca el e politist..si ca vezi doamne stie el sigur cum ca MrLinky stie manui o arma..si atunci renegade a apelat la un truc..!!a spus asa..citez..."Mr.Linky am auzit un zvon cum ca stii sa manuiesti arma de foc, e adevarat?" ce mai vrei mura-n gura..! Mr Linky ce crezi ca face??Neaga??? nuuuuuuuuuuuu....! Spune da este adevarat..insa in copilarie..!si aduce un alibi de 2 lei..!! Precizeeeeez din nou ca renegade nu si-a mai continuat investigatiile din diverse motive...:

1.apare povestea lui liquid si totul era prea evident cu arcul si vanatoare ce o dorea...!

L-am intrebat pe liqiuid de ce doresti o vanatoare cand avem provizii???raspunde simplu..:nu pot manca numai conserve vreau si carne..!suspect nu??toata lumea voteaza liquid!

2.RENEGADE ESTE ELIMINAT DIN JOC PT INACTIVITATE!ce investigatii doreai sa mai fie din partea lui??

eu doar am adus aminte ca mr linky stie manui o arma..atat am facut..!daca era politist...Mr linky ar fii acuzat sau ar fii adus dovezi..s-au s-ar fii istericat ca mine de la inceputul jocului cum ca unii sunt nevinovati..!in schimb el ce face??tace..tace...nici ziua de ieri nu a votat..!hmm oare de ce??

Posted

doamne fereste 8-|

eu nu inteleg decizia ta inversunata de a ma vota pe mine..de exemplu Deni nu ti s-a parut suspecta???faptul ca spune ca a investigat...tocmai acum??de ce nu-ti ridica semne de intrebare lucrurile astea??insa faptul ca eu m-am luat de niste investigatii ale lui renegade iti dau tie mai mult de banuit?nu inteleg logica dupa care te ghidezi..!asta nu am inteles..!

Posted

frumos gest din partea lui Lucky chiar nu ma asteptam..!

edit:

Votez Mr.Linky! de data asta numai scapi..!nu ai votat de loc de ce???

Unii mai au si altceva de facut (cum ar fi sa muncesc, chiar daca nu are legatura cu jocul dar deja aberezi)

Ziua trecuta ai spus ca iti retragi cuvintele, se pare ca tu nu esti prea decis.

Deget acuzator Alex

In ultimele nopti au murit kreathor si renux, doua persoane care l-au votat in repetate randuri pe Andix, cel despre care tu afirmi cu inversunare ca e nevinovat, desi tu nu esti nici politist (cum prea bine ai afirmat tu) si deci nu l-ai investigat, singura varianta ramanand ca tu si el sa faceti parte dintr-o mafie, in acest fel voi doi tinandu-va partea si acoperindu-va astfel incat sa iesiti nevinovati. Plus ca am mai observat o strategie de-a ta, si anume sa arunci repede cu acuzatii in stanga si in dreapta, astfel incat toate privirile sa fie indepartate de peste voi.

Acum apelez la ceilalti jucatori ramasi. Luati si analizati cele ce am zis aici, cititi tot ce au scris alex si andix de-alungul ultimelor zile, si spuneti sincer la ce concluzie ati ajuns.

Eu personal incetez sa mai ma apar, pentru ca sa imi bat gura cu o persoana care nu este capabila sau doar nu vrea sa inteleaga.

Oameni buni eu va indemn la un joc de gandire care il priveste pe alex.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...