Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

rezlly? :-? si mihai91 nu ti se pare suspect deloc? tu iti dai seama ca maine o sa mori, nu?

eu devotez nu ma cunosti, votez mihai91 :))

nu ca ar mai conta, dar sperrrrr sa tineti minte. nu ma cunosti oricum va fi linsat sau daca nu e mafiot, omorat de cei cu alte roluri, noaptea.

Posted

rezlly? :-? si mihai91 nu ti se pare suspect deloc? tu iti dai seama ca maine o sa mori, nu?

eu devotez nu ma cunosti, votez mihai91 :))

nu ca ar mai conta, dar sperrrrr sa tineti minte. nu ma cunosti oricum va fi linsat sau daca nu e mafiot, omorat de cei cu alte roluri, noaptea.

de ce ti se pare ca am zis ca mai e un personaj dubios? degeaba zici tu ca pot sa mor noaptea :) uite ca n`am cum sa mor noaptea, pentru ca am cu ce sa ma ingrijesc in caz ca sunt ranit :P

Posted

asta era doar o strategie de-a ta ! ti-ai retras votul in ultimul moment ca sa nu te ia lumea la ochi ;) chiar nu ma intereseaza andix, eu ziua trecuta l-am votat pe Mr. Linky, si el e in aceiasi oala cu tine si cu crazy kid !

Votez LuckyShot !

ai tupeu sa pariezi? :)

votez Luckyshot

pun pariu ca crazy cu lucky sunt mafie , au votat repede pe acelasi om in speranta ca ceilalti le vor urma....

altu #-o

ei bine, lucky eu sunt dispus sa`mi asum riscul

ps : cam asa vad eu mafia :

Lucky : nasa

crazy kid : mafioata

renux : mafiot ( cei doi de sus m-au votat imediat dupa ce a dat nasa startul )

Mr. Linky : asistent, persoana care ajuta mafia. ( din pricina asta a iesit si fara arma la investigati )

ar mai fi un personaj rau in treaba asta, prefer sa`l zic in cazul in care o sa mai apuc ziua de maine. :tiphat:

Daca am fi mafioti.. CHIAR ATAT DE IDIOTI NE CREZI? Sa ne aruncam in gura lupului?

Ganditi fratilor!!

devotez nu ma cunosti, votez mihai

edit sa devotez :D

Posted

deget acuzator denyi

tu de ce nu votezi niciodata? preferi sa ii omori noaptea??

eu prefer sa nu ma grabesc cu voturile..mai astept un pic :)

Posted

tu de ce nu-l votezi? esti in echipa cu el? si daca nu esti in echipa cu el, pentru mine bagai mana in foc, dar pentru el nu? de ce? de ce tii neaparat sa moara un nevinovat?

si ia zi cine a stat pana acum in coltul lui retras? mihai. cine nu s-a bagat pentru toti nevinovatii pana acum? mihai. el a sarit sa te apere la fel cum tu ai sarit sa-l aperi pe el. nu ti se pare ciudat?

Posted

nu am aparat pe nimeni niciodata din simplul motiv ca nu stiu ce rol are nimeni ...

cat despre arma de ce minti ?acum sunt 100% sigur ca esti mafie , nu am arma , nu am avut niciodata

Posted

pai daca m-ai votat pe mine si i-ai luat atat de crancen aparara lui nu ma cunsti, e clar ca altceva nu poti fi, deci ai arma sau esti nas. cat despre aparat, s-a vazut clar cum ai sarit cand am votat pe nu ma cunosti si acum el face acelasi lucru cu tine.

Posted

pfoai.. nu ma cunosti: chiar crezi ca as risca sa fiu prinsa (daca as fi in aceeasi echipa cu lucky) facand tot ce face si ea?

ganditi fratilor ca de aia aveti cap :|

Posted

incercati sa ganditi logic : Lucky a afirmat tocmai la sfarsit ca am arma pentru a arunca repede lumina pe altcineva ... daca aveam arma de ce nu m-a suspectat pana acum insa cand e cu un picior in groapa o face? pentru ca incearca sa se agate de orice firicel de speranta pentru a nu fi omorata ;( repet nu am arma , nu am folosit una niciodata )

Posted

incercati sa ganditi logic : Lucky a afirmat tocmai la sfarsit ca am arma pentru a arunca repede lumina pe altcineva ... daca aveam arma de ce nu m-a suspectat pana acum insa cand e cu un picior in groapa o face? pentru ca incearca sa se agate de orice firicel de speranta pentru a nu fi omorata ;( repet nu am arma , nu am folosit una niciodata )

nici eu :-?? si despre mine au zis ca-s nas. despre tine de ce nu zice nimeni la fel? pe tine de ce nu sare nu ma cunosti sa te voteze? de ce nu sare nimeni dintre cei pe care i-am tot votat?

eu oricum nu am ce pierde, daca mor, maine vei muri tu, dar se va si imputina populatia, deci s-ar putea sa nu prea mai aiba sanse. pe cand daca mori tu, maine stim care este al doilea mafiot si nu prea mai aveti sanse de reusita. eu asa gandesc. ori traiesc eu, ori va omoara mafiotii.

Posted

nici eu :-?? si despre mine au zis ca-s nas. despre tine de ce nu zice nimeni la fel? pe tine de ce nu sare nu ma cunosti sa te voteze? de ce nu sare nimeni dintre cei pe care i-am tot votat?

eu oricum nu am ce pierde, daca mor, maine vei muri tu, dar se va si imputina populatia, deci s-ar putea sa nu prea mai aiba sanse. pe cand daca mori tu, maine stim care este al doilea mafiot si nu prea mai aveti sanse de reusita. eu asa gandesc. ori mor eu, ori va omoara mafiotii.

atunci raspunde si mie : de ce ai mintit lumea spunand ca eu am pistol ???

Posted

tu pricepi ca eu sunt sigura ca esti mafiot? asta inseamna ca ai pistol sau ca esti nas.

plus ca a fost mai mult ca o sa invitatie pentru vreun politist sa te controleze

Posted

Am stat...

M-am gandit...

V-am analizat comportamentul...

Este foarte posibil să vă certați intre voi pentru a ne duce pe noi în eroare si apoi cand se apropie sfarșitu zilei,schimba votul.Exact cum a facut Lucky.

Deci,sper sa nu gresesc. Votez LuckyShot

Posted

bine ma <_<

andix, salveaza pe alexandru la noapte. probabil e politist. maine votati pe mihai. oricum pierdeti..

nu prea :D

devotez luckyshot , votez mihai91

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...