nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 eu am retras votul pentru a infleunta si parerea altora si astfel sa nu moara un om nevinovat. eu votez nu ma cunosti pentru ca el a sarit imediat cu acuzatiile si acum vreti sa ma gasiti pe mine tap ispasitor. ca doar nu eram asa toanta, EU, incat sa fac greseli din astea grosolane. andix nu va muri pentru ca este doctor, daca intr-adevar n-a abuzat. ai sarit pe mine deoarece am fost primul care mi-am dat seama de rolul tau !!! tu esti nasa mafiei !! votez nu ma cunosti pt ca a intervenit doar ca sa acuze :) oare nu v-ati vorbit intre voi? ps : ati vazut ca nu puteti sa ma omorati noaptea si ce ati zis.. hai sa prostim lumea sa il voteze ziua
LuckyShot Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ai sarit pe mine deoarece am fost primul care mi-am dat seama de rolul tau !!! tu esti nasa mafiei !! oare nu v-ati vorbit intre voi? ps : ati vazut ca nu puteti sa ma omorati noaptea si ce ati zis.. hai sa prostim lumea sa il voteze ziua de ce nu mori noaptea? esti mafiot? tu ti-ai dat seama de rolul meu :lol: sau ti-e teama ca o sa linsam in sfarsit pe cineva care merita?
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 de ce nu mori noaptea? esti mafiot? tu ti-ai dat seama de rolul meu :lol: sau ti-e teama ca o sa linsam in sfarsit pe cineva care merita?nu mor noaptea fiindca stiu sa ma protejez singur.. intelegi tu? oricum, luati-va dupa ea, va duce ea la vale ;)
LuckyShot Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 atunci de ce-ai sarit asa cand ai vazut ca nu mai votez pe andix? cu ce te afecta pe tine daca el murea sau nu?
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 atunci de ce-ai sarit asa cand ai vazut ca nu mai votez pe andix? cu ce te afecta pe tine daca el murea sau nu?asta era doar o strategie de-a ta ! ti-ai retras votul in ultimul moment ca sa nu te ia lumea la ochi ;) chiar nu ma intereseaza andix, eu ziua trecuta l-am votat pe Mr. Linky, si el e in aceiasi oala cu tine si cu crazy kid !Votez LuckyShot !
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 da i-am votat, dar apoi despre the first am aflat ca e betiv (nu stiam de rol), pe rapture nu l-am votat decat ca sa se termina ziua, el nu mai avea sansa, iar despre andix mi-am dat mai tarziu seama ca nu e mafiot dupa ce am urmarit reactiile celorlalti. tu chiar crezi ca daca eram mafiot riscam sa-mi retrag votul si sa atrag toate privirile asupra mea? daca nu te bagi nu e bine ca esti suspect, daca te bagi nu e bine ca te bagi prea mult...alex, daca nu esti mafiot, zau daca inteleg cum gandesti:)Lucky iti multumesc!dezvotez Luckyshot si votez renux
LuckyShot Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 @nu ma cunosti, tu gandesti? tocmai ca nu-s toanta. crezi ca ieseam asa mult in evidenta tot jocul si imi mai si retrageam votul aiurea? :lol: pentru ce? sa-mi stric planurile la final? in cabana asta e ceva putred si stiu si ce ;) si nu, nu e o scandura @damn, am postat cu alt user...luckyshot sunt, pentru cei care nu si-au dat seama.
Linky Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mr.Linky imi retrag toate acuzatiile! Avand in vedere discutiile dintre noi si motivele ce mi le-ai enumerat, si victimile din noaptea asta esti nevinovat!!Se pare ca noaptea trecuta au avut loc nishte investigatii, si imi pare bine ca in cele din urma ti-ai dat seama ca nu am avut legatura cu nici o crima.nu mor noaptea fiindca stiu sa ma protejez singur.. intelegi tu? oricum, luati-va dupa ea, va duce ea la vale ;)Din pura curiozitate cum te protejezi singur? asta era doar o strategie de-a ta ! ti-ai retras votul in ultimul moment ca sa nu te ia lumea la ochi ;) chiar nu ma intereseaza andix, eu ziua trecuta l-am votat pe Mr. Linky, si el e in aceiasi oala cu tine si cu crazy kid !Votez LuckyShot ! Sunt in aceeasi oala? Ce oala? Daca ai acuzatii de adus, te rog adu si dovezi, nu doar vorbe in vant.
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Se pare ca noaptea trecuta au avut loc nishte investigatii, si imi pare bine ca in cele din urma ti-ai dat seama ca nu am avut legatura cu nici o crima.Din pura curiozitate cum te protejezi singur? Sunt in aceeasi oala? Ce oala? Daca ai acuzatii de adus, te rog adu si dovezi, nu doar vorbe in vant.am fost nervos si m-a luat valul..!nu am facut nicio investigatie! eu nu fac investigatii!:)
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 @nu ma cunosti, tu gandesti?asta e doar parerea mea pur personala. ps : hai sa nu o dam in flame, nu cred ca ai vrea sa ma iau si eu de inteligenta ta remarcabila :-j
mihai91 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 votez Luckyshot pun pariu ca crazy cu lucky sunt mafie , au votat repede pe acelasi om in speranta ca ceilalti le vor urma....
LuckyShot Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 de ce-as fi eu si n-ar fi nu ma cunosti sau oricine altcineva? adica de ce vrei sa distragi atentia si mai ales cu cine tii? tu stai cam in umbra si nu iesi decat ca sa votezi pe unu sau pe altu. mie mi-e indiferent cu cine votati atata timp cat nu e cinstit. daca imi dau seama chiar si mai tarziu ca e curat, de ce sa stau sa vad cum moare degeaba?
the_first Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 de ce-as fi eu si n-ar fi nu ma cunosti sau oricine altcineva? adica de ce vrei sa distragi atentia si mai ales cu cine tii? tu stai cam in umbra si nu iesi decat ca sa votezi pe unu sau pe altu. mie mi-e indiferent cu cine votati atata timp cat nu e cinstit. daca imi dau seama chiar si mai tarziu ca e curat, de ce sa stau sa vad cum moare degeaba?sti ce mi se pare suspect la tine?Majoritatea te suspecteaza...iar tu tot incerci sa-i duci cu vorba...incercand sa ramai pana la final...astfel facandu-ma sa te banuiesc ca esti mafia... Daca erai de partea cetatenilor cinstiti ai fi incercat sa lamuresti "misterul" din jurul tau...da asa ne lasi in ceata omorandu-ne intre noi...Asa ca am sa risc! devotez ReNuX, votez LuckyShotP.S. scuza-ma daca gresesc...
andix3 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 devotez renux , votez lucky Sa vedem ce o sa fie , daca nu e mafioata nu_ma_cunosti o sa urmezi :) ...
BlackHart Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 macar daca mor promiteti-mi ca urmatorul va fi nu ma cunosti sau mihai91 :lol: sunt convinsa ca unul dintre ei e mafiot sigur, sigur.eu inca mai sper ca poate se trezeste cineva...chiar nu vedeti cat de tacuti au fost? si nu ma bagam atat in seama daca eram mafie. btw, mihai are pistol <_<ms andi pt nimic. mai bine te lasam sa mori ieri.le: scz, iar am postat de pe asta. lucky sunt :P
andix3 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 macar daca mor promiteti-mi ca urmatorul va fi nu ma cunosti sau mihai91 :lol: sunt convinsa ca unul dintre ei e mafiot sigur, sigur.eu inca mai sper ca poate se trezeste cineva...chiar nu vedeti cat de tacuti au fost? si nu ma bagam atat in seama daca eram mafie. btw, mihai are pistol <_<ms andi pt nimic. mai bine te lasam sa mori ieri.Mi`ai fost suspecta de mult , daca nu esti mafioata iti promit ca unul dintre cei mentionati de tine ca fi linsat .
BlackHart Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Mi`ai fost suspecta de mult , daca nu esti mafioata iti promit ca unul dintre cei mentionati de tine ca fi linsat . sigur <_< cand nu vor mai fi suficienti cetateni. daca mor eu, o sa moara si mai multi. mai bine stateam in banca mea si nu ma mai bagam atata pentru toti... btw, nu stiu sigur de nu ma cunosti, dar mihai sigur e. deci macar el nu mai scapa maine macar un mafiot sa omorati si voi
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 devotez renux , votez lucky Sa vedem ce o sa fie , daca nu e mafioata nu_ma_cunosti o sa urmezi :) ...imi asum orice vina in cazul in care Lucky nu e mafioata.
the_first Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 macar daca mor promiteti-mi ca urmatorul va fi nu ma cunosti sau mihai91 :lol: sunt convinsa ca unul dintre ei e mafiot sigur, sigur. eu inca mai sper ca poate se trezeste cineva... chiar nu vedeti cat de tacuti au fost? si nu ma bagam atat in seama daca eram mafie. btw, mihai are pistol <_< ms andi pt nimic. mai bine te lasam sa mori ieri. le: scz, iar am postat de pe asta. lucky sunt :P sigur <_< cand nu vor mai fi suficienti cetateni. daca mor eu, o sa moara si mai multi. mai bine stateam in banca mea si nu ma mai bagam atata pentru toti... btw, nu stiu sigur de nu ma cunosti, dar mihai sigur e. deci macar el nu mai scapa maine macar un mafiot sa omorati si voi si daca stiai ca mihai are arma...si pe el il banuiai cel mai tare... de ce te-ai luat de altii? :error:
LuckyShot Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 @nu ma cunsti, atunci, maine tu ai sa mori. desi nu stiu pe cine as vrea sa vad mai intai mort :-? pe tine sau pe mihai...dar na, daca tu iti bagi mana-n foc, vezi c-o sa te alegi cu arsuri grave.@the first, mihai are arma pentru ca e mafiot. e mafiot pentru ca m-a votat. mai ales cand m-am luat de nu ma cunosti. eu nu cred ca am iesit vreodata c-as avea arma.
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ai iesit curata deoarece tu esti nasa mafiei, si dupa cum se stie, tu nu porti arma.
LuckyShot Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a, da? oh well, c'est la vie. pregateste-te maine sa fii linsat :P tu sau mihai, nu conteaza
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ei bine, lucky eu sunt dispus sa`mi asum risculps : cam asa vad eu mafia :Lucky : nasacrazy kid : mafioatarenux : mafiot ( cei doi de sus m-au votat imediat dupa ce a dat nasa startul )Mr. Linky : asistent, persoana care ajuta mafia. ( din pricina asta a iesit si fara arma la investigati )ar mai fi un personaj rau in treaba asta, prefer sa`l zic in cazul in care o sa mai apuc ziua de maine. :tiphat: