Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 De ce nu l`as crede ? Adica stai asa , un politist spune ca m`a investigat si tu nu il crezi ? :blink: @irnk replicile tale asupra mea c`am asa dau de inteles : ai schimbat tinta imediat , ai ignorat doctorul ;) ...bine zicea wanksta , aveti grija la fete .. ce tinta ma? nu am schimbat nicio tinta tu erai de cand ai casunat pe mine zilele trecute :right:
SidoX Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 @andix, intelegi ca eu nu stiam de rolul de betiv si ca dupa ce am aflat mi-am retras votul? ai citit asta? si daca as sti, crezi ca m-as poticni de el? adica daca tot nu moare noaptea, ce rost ar avea sa fie linsat ziua? eu nu am incredere nici in alex. nu cred ca politist, sau daca prin absurd ar fi, nu prea cred ca e competent din moment ce te-a gasit pe tine curat. tu mereu ai fost suspect si dupa ce am intrat putin in tine, ai lasat-o mai moale sa nu te dai mai tare de gol.Nici eu nu am incredere in alex , insa am incredere in mine :) . ce tinta ma? nu am schimbat nicio tinta tu erai de cand ai casunat pe mine zilele trecuteToata lumea era concentrata asupra lui linky , si tu vi si ma acuzi pe mine , despre asta vorbeam ;) ..
LuckyShot Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ce treaba am cu linky? nu mi-a dat motive de suspiciune pana acum.ince ceva, daca alex ar fi fost competent, ar fi investigat mai mult pana acum si chiar s-ar fi luptat pentru dreptate. iar eu n-am vazut asta pana acum din partea lui. concluzia: amandoi sunteti la fel de suspecti.
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nici eu nu am incredere in alex , insa am incredere in mine :) . Toata lumea era concentrata asupra lui linky , si tu vi si ma acuzi pe mine , despre asta vorbeam ;) ..eu acuzele astea le am de ceva timp #-o ,de ce sa ma iau dupa Alexandru cand vad ca ceea ce zice nu mi se pare nimic logic..deobicei nu ma uit in gura oamenilor :) nu mi-am schimbat nicio tinta,daca asta te face pe tine sa crezi,este stric problema ta !
kreathor Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Andix vad ca tot dai inainte cu doctorul.... sincer cred ca e doar o incercare disperata de a indeparta banuielile de la adresa ta.
SidoX Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Andix vad ca tot dai inainte cu doctorul.... sincer cred ca e doar o incercare disperata de a indeparta banuielile de la adresa ta.Fa cum crezi kreathor , insa gandeste`te la combinatia asta : un mafiot omoara , nasul investigheaza pe cineva seara , vede ca e doctor , a 2 zi sare pe el sa il omoare , in felul asta isi poate desfasura " activitatea " in liniste , fara a mai putea fi oprit de doctori :) ...
LuckyShot Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 te-ai gandit ca poate mai e vreun doctor in joc? nu scrie nicaieri ca e doar unul.
SidoX Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 te-ai gandit ca poate mai e vreun doctor in joc? nu scrie nicaieri ca e doar unul.te`ai gandit ca daca sunt mai multi sunt sanse mai putine ca oamenii sa moara? ex : Last night :) ...
Memmorex Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Are dreptate crazy, din posturile lui andix se poate deduce ca nu este politist. In schimb la linky exista posibilitatea sa fie.Daca ne uitam putin la voturile din urma:- andix: in prima noapte a votat lucian in a douanoapte a votat rapture 100% pe langa- lucky: in prima noapte liquid in a doua noapte rapture (desi a zis ca probabil e nevinovat) 75% a intuit corect- alexandru: in prima noapte lucian in a 2-a noapte [the.first de care acum e convins ca e curat...Pot sa spun ca lucky a fost de fiecare data cea mai aproape de adevar...In concluzie, votez andix (sidox)PS. Cineva sa ii verifice la noapte pe linky si pe alexandru.Eu unul cred ca ai dreptate.Deci Votez andix(sidox)
LuckyShot Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 te`ai gandit ca daca sunt mai multi sunt sanse mai putine ca oamenii sa moara? ex : Last night :) ...hm...poate chiar e medic :-? nu prea as vrea sa votam iar pe cine nu trebuie.
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nu m-am inselat in cazul lui rapture..!nu ma insel nici acum..!e simplu..!uite cum vad eu finalul...!moare un om nevinovat linsat de voi..apoi mor eu ca am vorbit cam mult!:)daca nici pe investigatiile unor politisti competenti ca renegade sau altii..nu mergeti..atunci sincer ne meritam soarta!Nu va cer sa-l votati pe Mr.Linky va cer sa nu-l votati pe Andix..!atat..!votati-ma pe mine..hai...votati-ma pe mine ma sacrific...!macar stiu ca asa mai avem o sansa..si apoi o sa ma puteti crede..!
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 unde suntem la piata ? suntem unde vrei tu Irnka!:)
mihai91 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 @lucky ne punem sperantele in tine :) votez andix
LuckyShot Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 nu va puneti sperantele in mine. eu imi retrag votul, pentru ca am indoieli dupa ce am urmarit cateva reactii. daca e mafiot, cu atat mai bine, dar daca intr-adevar e medic, atunci cred ca lucrurile sunt clare.
kreathor Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ok andix, daca esti medic si deja ai facut public acest lucru, spune-ne si noua te rog pe cine ai aparat in fiecare noapte.
andix3 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ok andix, daca esti medic si deja ai facut public acest lucru, spune-ne si noua te rog pe cine ai aparat in fiecare noapte.Nu vreau sa`ti spun asta . Sunt informatii strict legate de joc . Poti sa ma crezi , sau sa nu ma crezi , faci ce vrei . Bafta . nu va puneti sperantele in mine. eu imi retrag votul, pentru ca am indoieli dupa ce am urmarit cateva reactii. daca e mafiot, cu atat mai bine, dar daca intr-adevar e medic, atunci cred ca lucrurile sunt clare.interesant ceea ce zici , iti retragi votul ? Pentru ca deja sunt 6 desigur , stii ca acum votul tau nu ar mai avea importana , stii ca voi muri cu votul tau sau fara , insa e mai bine ca dupa aceia sa zici " eu am fost impotiva lui andix , medicul " .
LuckyShot Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 esti paranoic? eu incerc sa te ajut, poate mai conving pe cineva. stiu si eu ca-s 6 deja, n-am facut-o pentru asta.
kreathor Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nu vreau sa`ti spun asta . Sunt informatii strict legate de joc . Poti sa ma crezi , sau sa nu ma crezi , faci ce vrei . Bafta . Hmm... din ce in ce mai suspect. Cand l-am intrebat pe rapture pe cine a investigat mi-a raspuns fara ezitare si dupa ce am analizat ce a zis el am ajuns la concluzia ca e foarte posibil sa fie politist si nu l-am votat.Tu eziti, pt ca nu stii ce informatii detin eu si ti-e frica sa nominalizezi. :-? Daca esti doctor si ai facut informatia asta publica oricum nu mai ai nimic de pierdut, ori mori linsat ori te omoara mafia deci nu ai de ce sa nu ne spui pe cine ai salvat.
nu ma cunosti Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hmm... din ce in ce mai suspect. Cand l-am intrebat pe rapture pe cine a investigat mi-a raspuns fara ezitare si dupa ce am analizat ce a zis el am ajuns la concluzia ca e foarte posibil sa fie politist si nu l-am votat.Tu eziti, pt ca nu stii ce informatii detin eu si ti-e frica sa nominalizezi. :-? Daca esti doctor si ai facut informatia asta publica oricum nu mai ai nimic de pierdut, ori mori linsat ori te omoara mafia deci nu ai de ce sa nu ne spui pe cine ai salvat.daca e destul de inteligent, nu are cum sa moara noaptea ;) poate doar linsat ziua :)ps : Luckyshot, destul de inteligenta miscarea cu retrasul votului ;) acum esti la fel de suspecta ca si Mr. Linky.
andix3 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hmm... din ce in ce mai suspect. Cand l-am intrebat pe rapture pe cine a investigat mi-a raspuns fara ezitare si dupa ce am analizat ce a zis el am ajuns la concluzia ca e foarte posibil sa fie politist si nu l-am votat.Tu eziti, pt ca nu stii ce informatii detin eu si ti-e frica sa nominalizezi. :-? Daca esti doctor si ai facut informatia asta publica oricum nu mai ai nimic de pierdut, ori mori linsat ori te omoara mafia deci nu ai de ce sa nu ne spui pe cine ai salvat.Ce rost mai are zi`mi si mie ? Daca as spuen acum numele din fiecare noapte nu m`ar crede nimeni .De ce sa ma obosesc ? toata lumea de aici merge dupa cum ii dicteaza ciobanul .Si de multe ori ciobanul e nas sau mafiot , dar lumea nu isi da seama de asta .
LuckyShot Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 daca e destul de inteligent, nu are cum sa moara noaptea ;) poate doar linsat ziua :)ps : Luckyshot, destul de inteligenta miscarea cu retrasul votului ;) acum esti la fel de suspecta ca si Mr. Linky.:lol: fix pe mine m-ai gasit sa fac greseli din astea stupide. daca erau mai putin de 6 voturi poate mai ziceam, da asa? crezi ca ma bagam singura in belea pentru nimic? doar ca andix chiar pare convingator. nu degeaba ar zice ca e medic. poate chiar e. de ce nu vreti sa-i dam o sansa? va e frica sau ce? tu de ce esti asa inversuant acum? te-ai gandit ca poate chiar e nevinovat si iar linsam pe cine nu trebuie? sau ai tu ceva de ascuns?
andix3 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 doar ca andix chiar pare convingator. nu degeaba ar zice ca e medic. poate chiar e. de ce nu vreti sa-i dam o sansa? va e frica sau ce? tu de ce esti asa inversuant acum? te-ai gandit ca poate chiar e nevinovat si iar linsam pe cine nu trebuie? sau ai tu ceva de ascuns? Ce`mi place cand unii se trezesc dupa ce am deja destule voturi pentru un bilet cu LinsarExpress .
andix3 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ok , am 6 voturi , imi ofera cineva o devotare care sa ma salveze ...sau inca nu aveti destul incredere in mine ?:) ca sa nu mai zica kreathor nimic 1. irnk 2. luckyshot ( a fost doar o singura crima in ziua aceia ) 3.the first 4. denyi ( vroiam sa o tin langa mine pana la sfarsitul jocului :wub: )