the_first Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 jas2...cu.kreathor....trebuie.sa.las.vodka.sa.se.hotareasca....care.dintre.ei.ee.mafiot.mai.mare
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Putem merge doar noi doi? Mi-ar face placere sa te cunosc mai bine :D vin cu tine sa te-nvat profesionalism ? Nu sunt un fel de macho...nu stun chiar deloc. Si ce rost mai are o petrecere daca nu socializare? Si poate ceva mai mult :( cateva dialoguri intre voi trei...atunci cand toti erau concetrati pe liquid!! pitikoo a fost eliminat!si ca sa vezi surpriza...era mafiot..!! acum irnka...cumva incerci sa distragi atentia de la Mr.linky si votezi brusc andix..! repet andix si the_first nu par dubiosi! @the first:as zice sa lasi alcool definitiv!nu face bine la sanatate..!:) votez Mr.Linky!
kreathor Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 alex, sunt de acord ca renegade l-a investigat pe linky si ca a aflat ca are arma... Problema e ca nu doar mafiotii au arma. Te-ai gandit daca nu cumva e politist? Nu vreau sa para ca ii iau apararea, dar s-au mai facut greseli care ne-au costat pana acum.
Memmorex Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 alex, sunt de acord ca renegade l-a investigat pe linky si ca a aflat ca are arma... Problema e ca nu doar mafiotii au arma. Te-ai gandit daca nu cumva e politist? Nu vreau sa para ca ii iau apararea, dar s-au mai facut greseli care ne-au costat pana acum.Ai oarecum dreptate.Ar fi bine sa nu ne grabim.Am facut deja destule greseli.Ar fi bine daca am avea un raspuns clar de la un politist...
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 alex, sunt de acord ca renegade l-a investigat pe linky si ca a aflat ca are arma... Problema e ca nu doar mafiotii au arma. Te-ai gandit daca nu cumva e politist? Nu vreau sa para ca ii iau apararea, dar s-au mai facut greseli care ne-au costat pana acum.the_first si andix nu par dubiosi!:)irnka voteaza andix!!de ce imediat dupa ce aduc acuze la Mr.linky..!??
kreathor Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 the_first si andix nu par dubiosi!:)Mie mi se pare suspect the.first in cazul disparitiei misterioase a sticlelor de votka din camara. ;)
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Mie mi se pare suspect the.first in cazul disparitiei misterioase a sticlelor de votka din camara. ;):)asa am crezut si eu pana l-am gasit zacand intre sticlele goale din pivinita,cu o fata mahmura cerand insistent inca un rand ..!:)crede-ma e inocent!:)si cand bea si cand nu!:)
Denyi Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 hm...the.first.ma.primesti.si.pe.mine.la.un.pahar.de.vodka?
Linky Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 P.S.2:-renegade s-a oprit brusc nu pt ca nu i-ai mai dat de banuit ci pt ca nu a mai fost activ din diverse motive..Spui ca imediat dupa dupa ce m-a investigat nu a mai fost activ. Tin sa te contrazic. Ba chiar a fost activ dupa ce m-a investigat pe mine. De ce cand a venit timpul votarii, Renegade nu m-a propus pe mine la vot si a preferat sa il voteze pe initial pe liquidlove dupa care pe Lucian?Uite aici si cele spuse de el dupa ce m-a luat pe mine la intrebari.Ce scenarii va faceti .votez liquilove . :)<<Dezvotez liquitshit , votez Lucian>>cateva dialoguri intre voi trei...atunci cand toti erau concetrati pe liquid!!pitikoo a fost eliminat!si ca sa vezi surpriza...era mafiot..!!acum irnka...cumva incerci sa distragi atentia de la Mr.linky si votezi brusc andix..!repet andix si the_first nu par dubiosi!@the first:as zice sa lasi alcool definitiv!nu face bine la sanatate..!:)votez Mr.Linky!Dialog? A fost mai mult incercarea mea de a agata o fata, si atata tot. Daca asta iti suna suspect, atunci nu mai am cuvinte. Votezi pe cine vrei, insa sper ca ceilalti sa nu faca aceleasi greseli pe care le-am facut cu totii de la inceput.
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ce ai cu andix?motivul?edit later:precizez ca andix si the_first nu-mi par dubiosi..!cumva vrei sa distragi atentia??o panica cumva in randul mafiei??ce se intamplaesti amabil sa citesti inainte de a vorbii aiurea?eu de cateva pagini am spus ca andix e ciudat,daca tu acum nu sti cum sa-ti iei apararea mai bine si vrei sa-l elimi pe linky cat mai repede e problema ta :right: ,deja incepi sa devi suspect ,arunci cu noroi in mine si in linky..de ce? ca sa te aperi ? te cam dai de gol
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Spui ca imediat dupa dupa ce m-a investigat nu a mai fost activ. Tin sa te contrazic. Ba chiar a fost activ dupa ce m-a investigat pe mine. De ce cand a venit timpul votarii, Renegade nu m-a propus pe mine la vot si a preferat sa il voteze pe initial pe liquidlove dupa care pe Lucian?Uite aici si cele spuse de el dupa ce m-a luat pe mine la intrebari.Dialog? A fost mai mult incercarea mea de a agata o fata, si atata tot. Daca asta iti suna suspect, atunci nu mai am cuvinte. Votezi pe cine vrei, insa sper ca ceilalti sa nu faca aceleasi greseli pe care le-am facut cu totii de la inceput.pt ca rapture a atacat demential pe lucian!insa pana la urma am aflat cu totii de ce a facut asta!am incercat la votarea lui rapture sa schimb decizia insa era prea dificil..!felul cum atacase rapture pe lucian ne-a arata ca el a riscat!renegade te-a investigat decat odata..!apoi a trecut inactiv!in niciun caz nu voi vota andix sau the_first! sunt nevinovati!nu vreau sa iau parte din nou la uciderea unui om nevinovat si anume andix,si merg pe mana lui renegade!e tot ce avem acum!P.S.-e vorba de prima investigatie pe care renegade a folosit-o pe tine!apoi lucrurile s-au schimbat brusc!au inceput discutiile legate de liquid!erau prea evidente!apoi rapture acuza lucian si din nou atentia ne este concentrata pe alte discutii!P.S.-avem asa :o investigatie a unui politist-renegade in care aflam ca stii sa manuiesti o arma! :avem confirmarea ta..si faptul ca ai folosit o arma..!(alibiul tau este ca ai folosit-o accidental in copilarie),insa nu m-ai convins!nu cred ca parintii tai te lasau in preajma unui arme de foc!!cum ai ridicat arma de foc la 5 ani..ramane totusi un mister!edit for raspuns to Irnka!eu par suspect???:)cand v-am zis ca rapture a gresit???ce motive aveam sa-i iau apararea??cand va zic ca the_first si andix sunt nevinovati am motive!presimt eu!!ca si in cazul lui rapture..!cand faci acuzatii impotriva lui andix adu-ne si dovezi!te rog..!
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 pt ca rapture a atacat demential pe lucian!insa pana la urma am aflat cu totii de ce a facut asta!am incercat la votarea lui rapture sa schimb decizia insa era prea dificil..!felul cum atacase rapture pe lucian ne-a arata ca el a riscat!renegade te-a investigat decat odata..!apoi a trecut inactiv!in niciun caz nu voi vota andix sau the_first! sunt nevinovati!nu vreau sa iau parte din nou la uciderea unui om nevinovat si anume andix,si merg pe mana lui renegade!e tot ce avem acum!P.S.-e vorba de prima investigatie pe care renegade a folosit-o pe tine!apoi lucrurile s-au schimbat brusc!au inceput discutiile legate de liquid!erau prea evidente!apoi rapture acuza lucian si din nou atentia ne este concentrata pe alte discutii!P.S.-avem asa :o investigatie a unui politist-renegade in care aflam ca stii sa manuiesti o arma! :avem confirmarea ta..si faptul ca ai folosit o arma..!(alibiul tau este ca ai folosit-o accidental in copilarie),insa nu m-ai convins!nu cred ca parintii tai te lasau in preajma unui arme de foc!!cum ai ridicat arma de foc la 5 ani..ramane totusi un mister!asta nu inseamna ca daca manuieste o arma de la 5 ani poate fi mafiot,tine cont ca cei ucisi n-au fost ucisi cu o arma,ci cu diverse obiecte :right: ,si faptul ca poarta o arma nu inseamna ca este mafiot .inca odata citeste toate posturile si vezi de ce il votez pe andix !
Linky Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 pt ca rapture a atacat demential pe lucian!insa pana la urma am aflat cu totii de ce a facut asta!am incercat la votarea lui rapture sa schimb decizia insa era prea dificil..!felul cum atacase rapture pe lucian ne-a arata ca el a riscat!renegade te-a investigat decat odata..!apoi a trecut inactiv!in niciun caz nu voi vota andix sau the_first! sunt nevinovati!nu vreau sa iau parte din nou la uciderea unui om nevinovat si anume andix,si merg pe mana lui renegade!e tot ce avem acum!P.S.-e vorba de prima investigatie pe care renegade a folosit-o pe tine!apoi lucrurile s-au schimbat brusc!au inceput discutiile legate de liquid!erau prea evidente!apoi rapture acuza lucian si din nou atentia ne este concentrata pe alte discutii!P.S.-avem asa :o investigatie a unui politist-renegade in care aflam ca stii sa manuiesti o arma! :avem confirmarea ta..si faptul ca ai folosit o arma..!(alibiul tau este ca ai folosit-o accidental in copilarie),insa nu m-ai convins!nu cred ca parintii tai te lasau in preajma unui arme de foc!!cum ai ridicat arma de foc la 5 ani..ramane totusi un mister!Ma scuzi sincer ca iti spun, dar se pare ca tu nu esti capabil sa citesti. Mai repet o data, data viitoare iti voi desena pe masa.Sa zicem ca Renegade m-a investigat, dar asta nu e sigur, nu ai de unde sa fii sigur de chestia asta. A aruncat o vorba aiurea ca si cum as sti sa manuiesc o arma. I-am raspuns sincer, ca nu stiu, si ca singura data cand am atins o arma a fost la varsta de 5 ani (citeste inca o data acele fragmente sa vezi cum s-a intamplat). Dupa aceste explicatii Renegade s-a linistit, si nu a mai intrebat nimic, a trecut mai departe, daca stia , in urma investigatiei, ca eu am vre-o vina in cele intamplate nu renunta asa usor si nu trecea la votarea altei persoane, continua sa puna intrebari si sa va convinga ca eu sunt vinovat. Ai facut greseli (ca si toti ceilalti) la votare, insa ceilalti se pare ca s-au invatat minte, insa tu pe cealalta parte esti incapabil sa te schimbi si sa gandesti. Ultimul meu post prin care iti raspund la intrebarile si acuzatiile aduse de tine, de aici incolo nu mai are rost, pentru ca se pare ca esti incapabil sa deduci ceea ce trebuie.
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 asta nu inseamna ca daca manuieste o arma de la 5 ani poate fi mafiot,tine cont ca cei ucisi n-au fost ucisi cu o arma,ci cu diverse obiecte :right: ,si faptul ca poarta o arma nu inseamna ca este mafiot .inca odata citeste toate posturile si vezi de ce il votez pe andix !care-i treaba??de ce sari in ajutorul lui Mr.Linky??am mai mult decat posturile lui andix..!am investigatiile politistilor!priveste in urma te rog..!andix-curat!Mr Linky-manuieste o arma!P.S.-daca Mr.Linky stie folosi o arma inseamna ca este politist sau mafiot!!de acord cu mine??ei bine au trecut ceva zile iar daca era politist trebuia sa avem ceva investigatii!!nu se observa nimic!nu voi vota un om nevinovat!!votez un om ce pare suspect!si stiu sigur ca merg pe mana unui politist!
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ALEX,nu sar in ajutorul nimanui , pur si simplu mie nu mi se pare linky suspect,nu ai nicio investigatie concreta , renegade a renuntat foarte repede la acuzele lui.mai degraba andix este suspect,din cauza reactiei pe care a avut-o , la fel cum si tu nu votezi un om nevinovat la fel voi face si eu mentin ce am zis : votez SIDOX(ANDIX)
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ma scuzi sincer ca iti spun, dar se pare ca tu nu esti capabil sa citesti. Mai repet o data, data viitoare iti voi desena pe masa.Sa zicem ca Renegade m-a investigat, dar asta nu e sigur, nu ai de unde sa fii sigur de chestia asta. A aruncat o vorba aiurea ca si cum as sti sa manuiesc o arma. I-am raspuns sincer, ca nu stiu, si ca singura data cand am atins o arma a fost la varsta de 5 ani (citeste inca o data acele fragmente sa vezi cum s-a intamplat). Dupa aceste explicatii Renegade s-a linistit, si nu a mai intrebat nimic, a trecut mai departe, daca stia , in urma investigatiei, ca eu am vre-o vina in cele intamplate nu renunta asa usor si nu trecea la votarea altei persoane, continua sa puna intrebari si sa va convinga ca eu sunt vinovat. Ai facut greseli (ca si toti ceilalti) la votare, insa ceilalti se pare ca s-au invatat minte, insa tu pe cealalta parte esti incapabil sa te schimbi si sa gandesti. Ultimul meu post prin care iti raspund la intrebarile si acuzatiile aduse de tine, de aici incolo nu mai are rost, pentru ca se pare ca esti incapabil sa deduci ceea ce trebuie.si liquid ne spunea ca stie manui arcul doar pt a omora 'iepurasi'..!cand l-am intrebat de ce are nevoie de o vanatoare cand avem destule provizii...a spus ca el prefera sa manance si carne..!dubios nu?Prietena ta Irnka de ce schimba atentia si voteaza un om nevinovat??irnka,posturile nu sunt de ajuns..!adu-ne si dovezi!edit for reply to Irnka!care-i scenariul vostru?omorati pe Andix incercand sa-l acuzati apoi ma linsati pe mine nu?deja stiu prea multe,nu-i asa??acuzatiile politistilor v-au intors pe dos..!am citit posturile toate de 10 ori!crede-ma!andix e curat..!ti-am zis si tu tot dai cu votarea lui!oare de ce??
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 deci,ti-am zis si iti repet ca nu atrag atentia,citeste toate posturile ,eu de cateva pagini mai in spate am spus ca este suspect,nu am nicio dovada draga,nu sunt politista
Linky Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 si liquid ne spunea ca stie manui arcul doar pt a omora 'iepurasi'..!cand l-am intrebat de ce are nevoie de o vanatoare cand avem destule provizii...a spus ca el prefera sa manance si carne..!dubios nu?Prietena ta Irnka de ce schimba atentia si voteaza un om nevinovat??irnka,posturile nu sunt de ajuns..!adun-ne si dovezi!Prietena mea? De la ce te-ai luat? Ea doar confirma cele spuse de mine, ea a reusit sa deduca faptul ca renegade a mers pe o pista falsa. Si de unde atata siguranta pe tine ca andix este nevinovat?As putea foarte usor sa incep sa spun tot ceea ce ai spus si tu cu privire la mine si Irnk. De ce ii iei aparea lui andix? nu cumva incercati sa va scoateti? Dar spre deosebire de tine, eu nu arunc vorbe in vant, in special cand nu am dovezi concrete.Tu ce dovezi ai? Ca m-a intrebat renegade daca stiu sa manuiesc o arma, lamentabil, oricine ar putea sa puna aceeasi intrebare oricui.
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 deci,ti-am zis si iti repet ca nu atrag atentia,citeste toate posturile ,eu de cateva pagini mai in spate am spus ca este suspect,nu am nicio dovada draga,nu sunt politistastiu ca nu esti..!:)si eu citesc posturile si stii ce am aflat??Mrg.Linky stie manui o arma!!ghiceste ce??tocmai de la un politist o stiu..!Andix e curat ca bautura lui the_first!!da-mi un post in care ti se pare ca andix e dubios!eu am fost primul care a sarit cu gura pe the_first ca pare dubios votandu-l pe rapture!oare de ce m-am schimbat acum si spun ca e curat?:)(e doar manjit de alcool)andix e curat!am investigatia unui politist in urma!
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 stiu ca nu esti..!:)si eu citesc posturile si stii ce am aflat??Mrg.Linky stie manui o arma!!ghiceste ce??tocmai de la un politist o stiu..!Andix e curat ca bautura lui the_first!!da-mi un post in care ti se pare ca andix e dubios!citeste ma mai in spate,ca am dat #-o
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 citeste ma mai in spate,ca am dat #-omai da odata! te rog!:)
Irina Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Da , recunosc ca m`am plimbat pe terasa cu o ora inainte ca Deza sa fie omorat . M`am dus , am baut un whisky cu el ( nu il puteam bea in casa deoarece era first acolo si mi`ar fi furat sticla ) ,apoi m`am intors in casa si m`am relaxat pe fotoliul din fata focului ...apoi am atipit ...m`am trezit brusc cand am auzit un strigat ...cand am iesit afara am vazut`o pe deza moarta si am fugit in casa speriat...Mi`a fost destul de rau cand am vazut sangele ala scris , si abia mi`am revenit ...iar acum crezi ca eu am omorat`o pe Deza ? Chiar imi place ce vrei sa faci ,incerci sa ma faci pe mine tapul ispasitor nu ? Dar ia zi`mi tu ce ai facut dupa ce ti`ai baut ceaiul ...atunci cand m`am intors in fata focului nu mai erai acolo ...nu vreau sa te fac pe tine tapul ispasitor :P , eu mi-am baut ceaiul si am plecat in camera mea si am citit o carte .Desigur ca nu , ai vrut prima oara sa ma acuzi de moartea lui wanksta ..deoarece stii ca ne`am aruncat cateva replici agresive ieri , insa planul nu a mers....a fost prins ucigasul lui wanksta ...asa ca ce te`ai gandit , ia sa dau eu vina pe el pentru moartea lui Deza , cel cu care nu am reusit sa discut 3 vorbe pana in dimineata asta ..Interesanta scuza , credibila ...insa eu cred ca ceea ce ai facut de fapt a fost sa te duci in bucatarie , sa ei o furculita ....sa il omori pe Deza cu furculita respectiva , iar cea cu care manca el sa o arunci / ascunzi si apoi sa te duci in camera ta sa iti citesti linistita cartea ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat :-? ...Doar am facut o banuiala :) , daca eram sigur de ceva te`as fi votat ..se poate sa fi tu asasinul ,se poate la fel de bine sa fie si altcineva ....Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti...Stai asa , tu ai inceput acuzandu`ma de moartea lui Deza .Da , stiu ca ai sa zici ca nu m`ai acuzat si doar m`ai intrebat dar tot acuzatie este , e un fel mai subtil de a zice " tu ai facut`o " . Insa nu am fost eu , si m`am dat in laturi deoarece nu doresc sa votez aiurea si sa moara inca un cetatean cinstit .Am precizat ca doresc sa aflu ceva informatii de la eventualii politisti competenti :) .. Reactie mea a fost din cauza acuzatiilor tale , si da , te`am acuzat si eu ca l`ai omorat pe Deza pentru a vedea cum reactionezi , insa nu a fost cum ma asteptam asa ca am " m`am dat inlaturi " :) ...le : @mihai simpatiile nu dovedesc prea multe , uitate la liquidlove si rapture ....mafiotii se gasesc dupa felul in care se apara impreuna , pentru unul din ei .that's all i can say :)poftim :tiphat:
jas2jas Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 alex, sunt de acord ca renegade l-a investigat pe linky si ca a aflat ca are arma... Problema e ca nu doar mafiotii au arma. Te-ai gandit daca nu cumva e politist? Nu vreau sa para ca ii iau apararea, dar s-au mai facut greseli care ne-au costat pana acum.Daca ar fi fost politist nu ar fi 'inventat' povesti despre copilaria lui trista.Sau .. ?
afroMAN Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Fiti atenti cum facem: o luam pe rand.. Despre linky stim doar ca are o arma ( de la rene) insa din posturile lui andy reiese ca NU E POLITIST! (Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti...)Hai sa terminam odata cu asta..!Devotez Mr.linky, votez sidox(andy)
Linky Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Fiti atenti cum facem: o luam pe rand.. Despre linky stim doar ca are o arma ( de la rene) insa din posturile lui andy reiese ca NU E POLITIST! (Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti...)Hai sa terminam odata cu asta..!Devotez Mr.linky, votez sidox(andy)Nici macar nu a afirmat ca as avea arma, ci doar a presupus ca as sti sa manuiesc una.