the_first Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 parerea.mea..ca.ne-au.invadat.extraterestri...ascundeti-vaaaaaaaa!!! :despair:
SidoX Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 parerea.mea..ca.ne-au.invadat.extraterestri...ascundeti-vaaaaaaaa!!! :despair:Atat timp cat nu au luat bautura e bine :> ...
ReNuX Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 sau atata timp cat nu au luat-o pe irnk :whistle:
Irina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 cum a fost cafeaua? :) ma pricep sau ma las de "meserie"?ps1: renux :-?ps2: dar totusi nu incep sa demaram unele discutii mai serioase ?ca mafiotii ne pandesc ...
LuckyShot Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 avand in vedere urmatoarele replici:Nu e evident ce rol are the first ? #-o(aici pitikoo, mafiot, ii lua apararea lui the first)Sunt de acord ca rapture nu este mafiot. Dar ce ai cu saracul the_first? Si daca nu il votam pe rapture pe cine sa votam? cu ce a gresit the first? l`a investigat cineva? Si cu ce a gresit the.first pana la urma? nu vreau sa se creada ca ii tin partea dar vreau sa stiu de ce sa votez cu el..ii banuiesc pe kreathor, crazy_kid si the first de activitati murdare. daca i-a investigat cineva, acum ar fi momentul sa spuneti ce rezultate ati obtinut
Irina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Da , recunosc ca m`am plimbat pe terasa cu o ora inainte ca Deza sa fie omorat . M`am dus , am baut un whisky cu el ( nu il puteam bea in casa deoarece era first acolo si mi`ar fi furat sticla ) ,apoi m`am intors in casa si m`am relaxat pe fotoliul din fata focului ...apoi am atipit ...m`am trezit brusc cand am auzit un strigat ...cand am iesit afara am vazut`o pe deza moarta si am fugit in casa speriat...Mi`a fost destul de rau cand am vazut sangele ala scris , si abia mi`am revenit ...iar acum crezi ca eu am omorat`o pe Deza ? Chiar imi place ce vrei sa faci ,incerci sa ma faci pe mine tapul ispasitor nu ? Dar ia zi`mi tu ce ai facut dupa ce ti`ai baut ceaiul ...atunci cand m`am intors in fata focului nu mai erai acolo ... Desigur ca nu , ai vrut prima oara sa ma acuzi de moartea lui wanksta ..deoarece stii ca ne`am aruncat cateva replici agresive ieri , insa planul nu a mers....a fost prins ucigasul lui wanksta ...asa ca ce te`ai gandit , ia sa dau eu vina pe el pentru moartea lui Deza , cel cu care nu am reusit sa discut 3 vorbe pana in dimineata asta .. Interesanta scuza , credibila ...insa eu cred ca ceea ce ai facut de fapt a fost sa te duci in bucatarie , sa ei o furculita ....sa il omori pe Deza cu furculita respectiva , iar cea cu care manca el sa o arunci / ascunzi si apoi sa te duci in camera ta sa iti citesti linistita cartea ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat :-? ... Doar am facut o banuiala :) , daca eram sigur de ceva te`as fi votat ..se poate sa fi tu asasinul ,se poate la fel de bine sa fie si altcineva ....Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti... Stai asa , tu ai inceput acuzandu`ma de moartea lui Deza .Da , stiu ca ai sa zici ca nu m`ai acuzat si doar m`ai intrebat dar tot acuzatie este , e un fel mai subtil de a zice " tu ai facut`o " . Insa nu am fost eu , si m`am dat in laturi deoarece nu doresc sa votez aiurea si sa moara inca un cetatean cinstit .Am precizat ca doresc sa aflu ceva informatii de la eventualii politisti competenti :) .. Reactie mea a fost din cauza acuzatiilor tale , si da , te`am acuzat si eu ca l`ai omorat pe Deza pentru a vedea cum reactionezi , insa nu a fost cum ma asteptam asa ca am " m`am dat inlaturi " :) ... le : @mihai simpatiile nu dovedesc prea multe , uitate la liquidlove si rapture ....mafiotii se gasesc dupa felul in care se apara impreuna , pentru unul din ei . eu una in urma quoterilor de mai sus vreau sa demonstrez urmatoarele ..a se observa cum a sarit imediat cu acuzele pe mine ,una fiind ca eu l-as fi omorat pe deza cu un cutit de bucatarie ..eu pur si simplu punandu-i o intrebare simpla...raman la parerea mea..si aceea ca este foarte suspect,politistilor pe unde sunteti ? :P ce parere aveti despre dansul ? :D
LuckyShot Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 te sustin si in ceea ce-l priveste pe andix. la inceput era foarte inversunat pana cand i-am zis ca devine suspect. apoi s-a linistit brusc.
kreathor Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mda... si mie mi se pare cam suspect modul in care andix a atacat-o pe irnk. Pana la urma ea a pus o simpla intrebare si el a sarit cu acuzatii... :-? @Lucky, eu am intrebat doar ce ai cu the.first. Nu i-am luat apararea, asteptam niste argumente de la tine... atata tot.
afroMAN Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 avand in vedere urmatoarele replici:(aici pitikoo, mafiot, ii lua apararea lui the first)ii banuiesc pe kreathor, crazy_kid si the first de activitati murdare. daca i-a investigat cineva, acum ar fi momentul sa spuneti ce rezultate ati obtinut aha.. deci dupa tine oricine il apara pe first e mafiot?ok, singura problema e ca e nu i`am luat apararea, vroiam un motiv sa il votez..dar daca pitikoo , prin repica respectiva, nu vroia sa ii ia apararea ci din contra, sa il acuze si tu esti "colega" lui?? E mai posibil la tine decat la noi.. nu sunt 7 mafioti > sunt 3-4.. :)
kreathor Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 te sustin si in ceea ce-l priveste pe andix. la inceput era foarte inversunat pana cand i-am zis ca devine suspect. apoi s-a linistit brusc.hmm... good point. Posibil sa aiba ceva pe constiinta si din cauza asta sa se fi linistit.ah, si scuze irnk... excelenta cafeaua. Maine dimineata sper ca tot tu o faci.
nu ma cunosti Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 eu as merge pe mana lui Lucky. mult mai suspecta mi se pare *crazy_kid* decat restu. acum doar astept sa ma conving 100%
nu ma cunosti Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 eu as merge pe mana lui Lucky. mult mai suspecta mi se pare *crazy_kid* decat restu. acum doar astept sa ma conving 100%
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ok , ok .. daca tu zici ca sunt pericole .. :)<<deget acuzator Mr.Lingy>>Am auzit un simplu zvon , ca stii manuii arma foarte bine . Ti-ai exersat talentul pe cei doi , sau ?Pare a fi un simplu zvon, prima si ultima oara cand am manuit o pushca aveam 5 ani si m-am impuscat in picior.deget acuzator Mr.LinkyCine ar lasa o pusca la indemana unui copil ? Cati ani ai , domnule Linky ?Ne poti spune cu ce fel de pusca ai fost impuscat 'accidental' ?Eram cu tatal meu la vanatoare si am luat pusca cand a fost sa faca pipi!@Tocmai de asta m-am impuscat in picior...pentru ca era grea si am scapat-o, siguranta fiind scoasa, arma s-a declansat in momentul in care a atins pamantul!tin sa precizez...pt cei care nu stiu..ca black_dragon este renegade!care a avut rol de politist insa a fost eliminat pt ca nu era activ..!se pare ca renegade l-a investigat..!politistul paranoic a iesit din joc..si anume rapture!merg pe mana prietenului nostru renegade!the_first nu pare dubios la fel si andix..!felul cum se comporta nu-mi dau nimic de gandit..!deci?Mr.Linky?ceva de spus in aparerea ta...?
Linky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 tin sa precizez...pt cei care nu stiu..ca black_dragon este renegade!care a avut rol de politist insa a fost eliminat pt ca nu era activ..!se pare ca renegade l-a investigat..!politistul paranoic a iesit din joc..si anume rapture!merg pe mana prietenului nostru renegade!the_first nu pare dubios la fel si andix..!felul cum se comporta nu-mi dau nimic de gandit..!deci?Mr.Linky?ceva de spus in aparerea ta...?Si ce anume ai vrea sa zic? Nu vad unde e intrebarea!
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Si ce anume ai vrea sa zic? Nu vad unde e intrebarea!nu mi se par plauzibile raspunsurile tale!!si faptul ca stii sa manuiesti o arma..!+ ca ai fost anchetat de un politist!!
Linky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 nu mi se par plauzibile raspunsurile tale!!si faptul ca stii sa manuiesti o arma..!+ ca ai fost anchetat de un politist!!Se pare ca tu nu ai citit cu atentie ceea ce s-a spus acolo. Renegade nu a spus ca am fost investigat, sau ca in urma vre-unei investigatii a reiesit ca as sti sa manuiesc o arma. El a spus ca a auzit un zvon (o presupunere). Iar eu i-am spus ca singura data cand m-am atins de o arma a fost la varsta de 5 ani.Daca vrei sa pui o intrebare, sau vrei sa ma iei la intrebari fa-o pe ceva concret si nu pe zvonuri, ca asa poate arunca oricine cu zvonuri in stanga si in dreapta ;)
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Se pare ca tu nu ai citit cu atentie ceea ce s-a spus acolo. Renegade nu a spus ca am fost investigat, sau ca in urma vre-unei investigatii a reiesit ca as sti sa manuiesc o arma. El a spus ca a auzit un zvon (o presupunere). Iar eu i-am spus ca singura data cand m-am atins de o arma a fost la varsta de 5 ani.Daca vrei sa pui o intrebare, sau vrei sa ma iei la intrebari fa-o pe ceva concret si nu pe zvonuri, ca asa poate arunca oricine cu zvonuri in stanga si in dreapta ;)ma amuzi...tin sa preciez ca renegade isi ascundea identitatea..!!si atunci??..in loc sa ne arate ca stie ceva..de teama unui linsaj din partea Mafiei..,a preferat sa ne spuna doar ca 'a auzit un zvon'!!nu ti se pare normal??
Linky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Alex cum am mai spus, cand vei veni cu intrebari adecvate, bazate pe investigatii sau pe dovezi palpabile, iti voi raspunde si eu cum se cuvine.Ps. : Daca tot crezi ca renegade m-a investigat, de ce la un moment dat a renuntat la intrebarile pe care mi le-a pus? Nu cumva poate ca s-a lamurit in privinta mea?
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Alex cum am mai spus, cand vei veni cu intrebari adecvate, bazate pe investigatii sau pe dovezi palpabile, iti voi raspunde si eu cum se cuvine.am investigatia unui politist!!..si a unui politist competent!!pt ca polististul paranoic a iesit deja din cursa..!apoi tu-mi reprosezi ca urmez un zvon..!iarta-ma dar e o afirmatie mascata a lui renegade!nu putea sa spuna ca e politist..,si ca te-a investigat..!a preferat sa spuna ca a fost un zvon..!cel putin daca gresesc stiu sigur ca nu merg pe mana mafiei..!
Linky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Raspunde-mi si mie la intrebare. De ce a renuntat renegade la a-mi pune intrebari? Desi a mai fost activ o perioada dupa ce a inceput sa imi puna intrebarile? Nu cumva pentru ca si-a dat seama ca nu am nici o legatura cu cele intamplate?
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Raspunde-mi si mie la intrebare. De ce a renuntat renegade la a-mi pune intrebari? Desi a mai fost activ o perioada dupa ce a inceput sa imi puna intrebarile? Nu cumva pentru ca si-a dat seama ca nu am nici o legatura cu cele intamplate?am investigatia unui politist!!..si a unui politist competent!!pt ca polististul paranoic a iesit deja din cursa..!apoi tu-mi reprosezi ca urmez un zvon..!iarta-ma dar e o afirmatie mascata a lui renegade!nu putea sa spuna ca e politist..,si ca te-a investigat..!a preferat sa spuna ca a fost un zvon..!cel putin daca gresesc stiu sigur ca nu merg pe mana mafiei..!P.S.:-si nu gresesc!nu m-am inselat nici in privinta lui rapture!si l-ai votat fara sa clipesti!;)P.S.2:-renegade s-a oprit brusc nu pt ca nu i-ai mai dat de banuit ci pt ca nu a mai fost activ din diverse motive..!('de-asta a fost si rapit'!-stiu blk trebuia sa uit dar eu am inchis ochii la flash..:P)..imi dai de banuit din ce in ce mai mult si cred ca s-ar putea sa si votez in seara asta!edit for bold!
afroMAN Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 votez Mr. Linky alex are dreptate, deocamdata e tot ce avem..
AleXandrUC Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 votez sidox ( andix ) ce ai cu andix?motivul?edit later:precizez ca andix si the_first nu-mi par dubiosi..!cumva vrei sa distragi atentia??o panica cumva in randul mafiei??ce se intampla