mihai91 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 sfatul meu e sa va uitati toti pe paginile anterioare si sa vedeti cine a " simpatizat " cu pitikoo , nush de ce am o banuiala in legatura cu crazykid si kreathor ...
SidoX Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 #-o acum gata te-ai dat de inlaturi ? :) dupa felul in care ai reactionat e ceva foarte ciudat :)Stai asa , tu ai inceput acuzandu`ma de moartea lui Deza .Da , stiu ca ai sa zici ca nu m`ai acuzat si doar m`ai intrebat dar tot acuzatie este , e un fel mai subtil de a zice " tu ai facut`o " . Insa nu am fost eu , si m`am dat in laturi deoarece nu doresc sa votez aiurea si sa moara inca un cetatean cinstit .Am precizat ca doresc sa aflu ceva informatii de la eventualii politisti competenti :) .. Reactie mea a fost din cauza acuzatiilor tale , si da , te`am acuzat si eu ca l`ai omorat pe Deza pentru a vedea cum reactionezi , insa nu a fost cum ma asteptam asa ca am " m`am dat inlaturi " :) ...le : @mihai simpatiile nu dovedesc prea multe , uitate la liquidlove si rapture ....mafiotii se gasesc dupa felul in care se apara impreuna , pentru unul din ei .
Irina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Stai asa , tu ai inceput acuzandu`ma de moartea lui Deza .Da , stiu ca ai sa zici ca nu m`ai acuzat si doar m`ai intrebat dar tot acuzatie este , e un fel mai subtil de a zice " tu ai facut`o " . Insa nu am fost eu , si m`am dat in laturi deoarece nu doresc sa votez aiurea si sa moara inca un cetatean cinstit .Am precizat ca doresc sa aflu ceva informatii de la eventualii politisti competenti :) .. Reactie mea a fost din cauza acuzatiilor tale , si da , te`am acuzat si eu ca l`ai omorat pe Deza pentru a vedea cum reactionezi , insa nu a fost cum ma asteptam asa ca am " m`am dat inlaturi " :) ...le : @mihai simpatiile nu dovedesc prea multe , uitate la liquidlove si rapture ....mafiotii se gasesc dupa felul in care se apara impreuna , pentru unul din ei .nu mi se pare normal sa faci o acuzatie atat de grava,dintr-o data asa,si a fost o ACUZATIE pt ca nici macar nu ai tinut cont de ceea ce ti-am raspuns :) , tu pt mine ramai FOARTE suspect!
SidoX Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Reactie mea a fost din cauza acuzatiilor tale , si da , te`am acuzat si eu ca l`ai omorat pe Deza pentru a vedea cum reactionezi , insa nu a fost cum ma asteptam asa ca am " m`am dat inlaturi " .that's all i can say :)
afroMAN Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 sfatul meu e sa va uitati toti pe paginile anterioare si sa vedeti cine a " simpatizat " cu pitikoo , nush de ce am o banuiala in legatura cu crazykid si kreathor ...wtf? :blink: ai impresia ca pot vedea "sufletul" oamenilor sau smth?!
Irina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 toata lumea vine cu acuzatii grave,dar nimeni n-a investigat pe nimeni -_-
kreathor Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 sfatul meu e sa va uitati toti pe paginile anterioare si sa vedeti cine a " simpatizat " cu pitikoo , nush de ce am o banuiala in legatura cu crazykid si kreathor ...Ai si ceva concret sau doar faptul ca am vrut sa mananc frigarui?
blk Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Incepe noaptea! Trimiteti tintele!Noaptea tine pana cand trimit toti tintele. Un deadline ar fi marti dimineata.Daca mai ramane doar un intarziat (ca de obicei) incep jocul fara el.
blk Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Urmatorii invitati sunt rapiti de extraterestrii in mijlocul noptii, never to be seen again.Probabil extraterestrii au un fetis cu oamenii inactivi, cine stie.La sfarsit, un flash puternic va face sa uitati ca s-a intamplat asta vreodata. Oamenii care au disparut sunt:Renegade - politistady_cortez - mafiotthug radu - cetatean cinstitDupa flash uitati ca ati cunoscut aceste persoane vreodata.Inca este noapte! astept tintele. Nu posteaza nimeni!
blk Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Incepe ziua a 4-a!Cu groaza, dimineata se aduna toti in sala marea.. numarand disperati cunoscutii.. sa vada cine a mai disparut. Ciudat.. dar nu lipseste nimeni.. toti sunt prezenti la apel.Incepe o noua zi, o noua sansa. Sa demareze discutiile, au mai ramas:1 nu ma cunosti234 andix5 mr.linky6 789 denyi10 11 irnk12 alexandruc1314 memmorex15 luckyshot161718 jas2jas19 crazy kid20 21 mihai9122 kreathor2324 renux25 the_firstLinsare instanta:8 voturiLinsare la termen: 6 voturiZiua tine pana marti la ora 23:00 sau pana cand se strang 8 voturi pentru aceeasi persoana. Perioada se poate prelungi in cazul in care nu este destula activitate.
kreathor Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ce liniste in dimineata asta...Face cineva cafeaua?
Irina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 eu nu beau cafea dar ca tot ma duc la bucatarie sa imi fac ceva de mancare, pun de cafea :P
kreathor Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 nu mai e vodka. cred ca s-a trezit mai devreme the.first
LuckyShot Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ce-mi place de voi ca va dati pe vodci si tarii din astea si-mi ramane mie toata berea :D
Linky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ce-mi place de voi ca va dati pe vodci si tarii din astea si-mi ramane mie toata berea :D bem o bere amndoi?
LuckyShot Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 o bere o beau eu in 5 minute, dar daca vrei poti sa te uiti :D
Linky Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 o bere o beau eu in 5 minute, dar daca vrei poti sa te uiti :D Atunci beau si eu o bere cat bei tu doua
jas2jas Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 vreau si eu o bere dar fara acid pls adica o bere fara bule :> ?
SidoX Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 adica o bere fara bule :> ? aia nu e bere :> mai e ceva bautura ? eu am mai gasit un whisky , l`am baut pe jumatate si apoi a venit first