AleXandrUC Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 1. De ce ee nevoie sa alegi intre mine si el?2. Care sunt dovezile incriminatorii ?3. Nu ma pocaiesc! <3 alcoholpe intuitia mea..!faptul ca stai prea mult in preajma alcoolului...!faptul ca ceri prea mult..!gazda a fost otravita..!oarecum alcoolul va fii un alibi pt tine la urmatoarele investigatii..!vrei doar sa te asiguri sa nu lasi urme..!
the_first Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 iubesc alcoolul...tu nu?cum iti permiti sa-l compari cu otrava?tin sa te contrazic in legatura cu urmele ...mergi la baie si te vei convinge...
AleXandrUC Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 iubesc alcoolul...tu nu?cum iti permiti sa-l compari cu otrava?tin sa te contrazic in legatura cu urmele ...mergi la baie si te vei convinge...nu-l compar cu otrava...ci doar ce s-a pus in bautura gazdei!!tin sa-ti precizez ca gazda a fost otravita..!asta inseamna ca nu i s-a turnat fortat otrava pe gura???esti de acord cu mine??a baut fara sa stie..!si cum alcoolul e la indemana..prin casa..hmm...trageti voi concluziile
AleXandrUC Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 wrong.wrong.wrong!!!explica-mi tu cum s-a intamplat..?
the_first Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nu pot sa-ti spun... aceste informatii sunt clasificate!
AleXandrUC Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :)daca pica rapture si nu e vinovat esti convins ca tu urmezi?nu?:)numai ca vom sfarsii toti f repede...!deci va fii rapid..nu voi mai apuca sa vad cum cazi..!
SidoX Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :)daca pica rapture si nu e vinovat esti convins ca tu urmezi?nu?:)numai ca vom sfarsii toti f repede...!deci va fii rapid..nu voi mai apuca sa vad cum cazi..! Repede ai gasit tap ispasitor , nu ?:)
the_first Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :)daca pica rapture si nu e vinovat esti convins ca tu urmezi?nu?:)numai ca vom sfarsii toti f repede...!deci va fii rapid..nu voi mai apuca sa vad cum cazi..!eu.tot.nu.dau.cu.seama.cum.tu.ma.acuzi.si.incerci.sa-i.convingi.pe.ceilalti.sa.ma.voteze...fara.nici.o.dovada!!!
AleXandrUC Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 eu.tot.nu.dau.cu.seama.cum.tu.ma.acuzi.si.incerci.sa-i.convingi.pe.ceilalti.sa.ma.voteze...fara.nici.o.dovada!!!pt.ca.in.ochii.mei.esti.un.posibil.acuzat. P.S.-nu incerc sa conving pe nimeni sa te voteze pe tine..!incerc sa nu il elimine pe rapture..!off:te-as ruga frumos sa nu mai scrii cu '.' pls..!
mihai91 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Rapture cred ca toata treaba e clara, ne-ai pacalit pe toti si din cauza ta (partial si a noastra ca am fost prea naivi ) a murit un agent special....votez rApture
the_first Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 pt.ca.in.ochii.mei.esti.un.posibil.acuzat. P.S.-nu incerc sa conving pe nimeni sa te voteze pe tine..!incerc sa nu il elimine pe rapture..!off:te-as ruga frumos sa nu mai scrii cu '.' pls..!si de ce anume incerci sa nu-l elimini pe rapture?tu iti dai seama ca daca ee mafiot... ai pus-o?
AleXandrUC Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 nu ma pot lupta singur!:(sper sa fii gresit..si sper ca rapture sa nu fi fost politist!daca el e mafiot...atunci ma bucur ca am gresit..si voi fii bucuros sa fiu urmatorul..!
blk Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Oamenii au pus in practica oarba justitie cat de repede posibil.Mai mult de jumatate dintre voi au fost de parere ca rapture merita sa moare asa ca..moare rapture - politist paranoic. Om care sub frica teribila a pericolului iminent vedea dusmani peste tot in jurul sau.Incepe noatea, trimiteti tintele. Nu posteaza nimeni dupa mine!Noaptea tine pana sambata seara (22-23) sau pana cand trimit toti oamenii tintele.
blk Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Incepe ziua a 4-a!Dimineata incepe cu tipete si groaza.Pe terasa, este gasit mort Deza, cetatean cinstit, omorat cu o furculitza. Pe perete, in sange, este scris "Nu veti scapa de noi".Din cealalta parte a casei, in pivnita, sunt gasite 2 cadavre care tradeaza un scenariu sumbru:wanksta, cetatean cinstit este gasit injunghiat cu un ciob de sticla in inima. Langa el, este gasit un alt cadavru, al ucigasului.Cineva il apara pe Wanksta din umbre dar a ajuns prea tarziu. Totusi, a reusit sa omoare atacatorul:moare pitikoo, mafiot fanatic.Incep discutiile, au mai ramas:1 nu ma cunosti2 3 4 andix5 mr.linky6 rene78 9 denyi10 ady_cortez11 irnk12 alexandruc1314 memmorex15 luckyshot161718 jas2jas19 crazy kid20 radu21 mihai9122 kreathor23 24 renux25 the_firstLinsare instanta:10 voturiLinsare la termen: 7 voturiZiua tine pana duminica la ora 23:00 sau pana cand se strang 10 voturi pentru aceeasi persoana. Perioada se poate prelungi in cazul in care nu este destula activitate.
nu ma cunosti Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 discutii, vorbe.. degeaba discutam daca nu avem un indiciu :(
ReNuX Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 saracu wanksta :( macar bine ca am prins un criminal :)
Irina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 doamne cu cata cruzime a fost ucis wansta si deza :Sdeget acuzator andixIn dimineata cand Deza a fost omorat,eu la ora aia beam un ceai cald in casa,si te-am vazut plimbandu-te pe terasa, ce faceai ?!
SidoX Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 doamne cu cata cruzime a fost ucis wansta si deza :Sdeget acuzator andixIn dimineata cand Deza a fost omorat,eu la ora aia beam un ceai cald in casa,si te-am vazut plimbandu-te pe terasa, ce faceai ?!Da , recunosc ca m`am plimbat pe terasa cu o ora inainte ca Deza sa fie omorat . M`am dus , am baut un whisky cu el ( nu il puteam bea in casa deoarece era first acolo si mi`ar fi furat sticla ) ,apoi m`am intors in casa si m`am relaxat pe fotoliul din fata focului ...apoi am atipit ...m`am trezit brusc cand am auzit un strigat ...cand am iesit afara am vazut`o pe deza moarta si am fugit in casa speriat...Mi`a fost destul de rau cand am vazut sangele ala scris , si abia mi`am revenit ...iar acum crezi ca eu am omorat`o pe Deza ? Chiar imi place ce vrei sa faci ,incerci sa ma faci pe mine tapul ispasitor nu ? Dar ia zi`mi tu ce ai facut dupa ce ti`ai baut ceaiul ...atunci cand m`am intors in fata focului nu mai erai acolo ...
Irina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Da , recunosc ca m`am plimbat pe terasa cu o ora inainte ca Deza sa fie omorat . M`am dus , am baut un whisky cu el ( nu il puteam bea in casa deoarece era first acolo si mi`ar fi furat sticla ) ,apoi m`am intors in casa si m`am relaxat pe fotoliul din fata focului ...apoi am atipit ...m`am trezit brusc cand am auzit un strigat ...cand am iesit afara am vazut`o pe deza moarta si am fugit in casa speriat...Mi`a fost destul de rau cand am vazut sangele ala scris , si abia mi`am revenit ...iar acum crezi ca eu am omorat`o pe Deza ? Chiar imi place ce vrei sa faci ,incerci sa ma faci pe mine tapul ispasitor nu ? Dar ia zi`mi tu ce ai facut dupa ce ti`ai baut ceaiul ...atunci cand m`am intors in fata focului nu mai erai acolo ...nu vreau sa te fac pe tine tapul ispasitor :P , eu mi-am baut ceaiul si am plecat in camera mea si am citit o carte .
SidoX Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 nu vreau sa te fac pe tine tapul ispasitor :P , eu mi-am baut ceaiul si am plecat in camera mea si am citit o carte .Desigur ca nu , ai vrut prima oara sa ma acuzi de moartea lui wanksta ..deoarece stii ca ne`am aruncat cateva replici agresive ieri , insa planul nu a mers....a fost prins ucigasul lui wanksta ...asa ca ce te`ai gandit , ia sa dau eu vina pe el pentru moartea lui Deza , cel cu care nu am reusit sa discut 3 vorbe pana in dimineata asta ..Interesanta scuza , credibila ...insa eu cred ca ceea ce ai facut de fapt a fost sa te duci in bucatarie , sa ei o furculita ....sa il omori pe Deza cu furculita respectiva , iar cea cu care manca el sa o arunci / ascunzi si apoi sa te duci in camera ta sa iti citesti linistita cartea ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat :-? ...
Irina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Desigur ca nu , ai vrut prima oara sa ma acuzi de moartea lui wanksta ..deoarece stii ca ne`am aruncat cateva replici agresive ieri , insa planul nu a mers....a fost prins ucigasul lui wanksta ...asa ca ce te`ai gandit , ia sa dau eu vina pe el pentru moartea lui Deza , cel cu care nu am reusit sa discut 3 vorbe pana in dimineata asta ..Interesanta scuza , credibila ...insa eu cred ca ceea ce ai facut de fapt a fost sa te duci in bucatarie , sa ei o furculita ....sa il omori pe Deza cu furculita respectiva , iar cea cu care manca el sa o arunci / ascunzi si apoi sa te duci in camera ta sa iti citesti linistita cartea ca si cum nimic nu s`ar fi intamplat :-? ...lol ?tu vezi ce zici ? acum ce faci arunci cu noroi in mine?!eu ti-am raspuns la acuzatie,ti-am spus ce am facut dupa ce mi-am baut ceaiul ,daca din asta tu degenerezi e treaba ta.probabil arunci cu vina in mine si te victimizezi in fel si chip pt ca e ceva la mijloc :photo: ,te cam dai de gol,usor usor
SidoX Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 lol ?tu vezi ce zici ? acum ce faci arunci cu noroi in mine?!eu ti-am raspuns la acuzatie,ti-am spus ce am facut dupa ce mi-am baut ceaiul ,daca din asta tu degenerezi e treaba ta.probabil arunci cu vina in mine si te victimizezi in fel si chip pt ca e ceva la mijloc :photo: ,te cam dai de gol,usor usorDoar am facut o banuiala :) , daca eram sigur de ceva te`as fi votat ..se poate sa fi tu asasinul ,se poate la fel de bine sa fie si altcineva ....Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti...
Irina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Doar am facut o banuiala :) , daca eram sigur de ceva te`as fi votat ..se poate sa fi tu asasinul ,se poate la fel de bine sa fie si altcineva ....Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti... #-o acum gata te-ai dat de inlaturi ? :) dupa felul in care ai reactionat e ceva foarte ciudat :)