Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

Si de unde stim ca nu l`ai ucis wanksta ? Nu stim , tocmai de asta nu te pot vota...pentru ca nu sunt sigur de meseria ta ..

cum sa-l ucida wanksta pe wanksta ?

Posted

spre fericirea ta, moara rapture, la noapte eu, toata lumea e fericita ? =)

Nu sunt fericit decat atunci cand moare un mafiot , daca nu esti mafiot nu sunf fericit , btw ce te face asa de sigur ca vei muri la noapte ?

Posted

oameni buni...!sunt sigur ca nu este rapture..!cu riscul sa-mi atrag acuze..!ce rost avea rapture sa acuze un criminal??rapture a facut o greseala..!

votez the_first

P.S.gazda noastra este otravita...in stare grava..!singura varianta nu putea fii decat sa i se toarne otrava in alcool..liquid a fost sacrificat..!mafiotii au luat o masura de ultim moment..!era inevitabil..!apoi corpul a fost mutat de la locul crimei..!

Posted

oameni buni...!sunt sigur ca nu este rapture..!cu riscul sa-mi atrag acuze..!ce rost avea rapture sa acuze un criminal??rapture a facut o greseala..!

votez the_first

Sunt de acord ca rapture nu este mafiot. Dar ce ai cu saracul the_first? Ti-e frica sa nu termine toata bautura si sa ramai tu fara? :)

Posted

Si mie nu`mi lasati nimic ? :banghead:

Hai la o bauta \:D/ ...raid la magazie :))

Ce sa faceti la magazie? (Hac) ....De acolo vin eu (Hac)....Nu mai e nimic :D

Posted

votez the_first

P.S.gazda noastra este otravita...in stare grava..!singura varianta nu putea fii decat sa i se toarne otrava in alcool..liquid a fost sacrificat..!mafiotii au luat o masura de ultim moment..!era inevitabil..!apoi corpul a fost mutat de la locul crimei..!

si ce anume ma face pe mine vinovat?

Ce sa faceti la magazie? (Hac) ....De acolo vin eu (Hac)....Nu mai e nimic :D

paianjenii au ramas...

Radu my friend.. :wub: ...unde-i spirtu ;;) ?

Posted

votez the_first

Sunt de acord ca rapture nu este mafiot. Dar ce ai cu saracul the_first? Ti-e frica sa nu termine toata bautura si sa ramai tu fara? :)

doamne, iar votati aiurea!! voi ganditi putin? l-ati investigat macar?

eu votez the first si am motive bine intemeiate

Luati aminte ...

Sa linsati un om nevinovat doar din dorinta de a scapa de o grija nu cred ca este o solutie. Este vreunul din cei care m-au votat care m-a anchetat si a gasit ceva dubios legat de mine? Daca eu nu sunt mafiot, nu faceti decat sa va diminuati sansele de reusita.

E de ajuns ca a murit un agent special dintr-o greseala; are rost sa marim numarul vicitimelor doar pt ca unii dintre voi nu accepta ca e omeneste sa gresesti?

Nu sugerez sa-l votati pe thefirst. Eu unul am fost prea ocupat de soarta mea ca sa-mi dau cu parerea despre el. Dar daca nu aveti dovezi, il lisati si se dovedeste ca nu era mafiot, o sa va intoarceti iar la mine, si o sa va invartiti in cerc in timp ce mafia o ne linseze usor pe fiecare.

Posted

Si daca nu il votam pe rapture pe cine sa votam? cu ce a gresit the first? l`a investigat cineva?

Deocamdata rapture e tot ce 'avem'.. stiu ca e posibil sa nu fi mafiot dar e si mai posibil sa fi mafiot si sa incerci sa ne duci de nas..

Oricum mai e putin si se incheie ziua si vom vedea ce si cum.. :)

Posted

nu e de ajuns cate greseli s-au facut??

nu inteleg de ce rapture a atacat fara sa aibe dovezi certe...!stiu sigur ca nu el este cel ce ne linseaza..!este altcineva si savureaza...!daca am sa aleg intre the_first si rapture..evident nu il voi vota pe cel din urma..!

Posted

Si cu ce a gresit the.first pana la urma? nu vreau sa se creada ca ii tin partea dar vreau sa stiu de ce sa votez cu el..

Oricum ar trebui sa fie in jur de 3-4 mafioti: rapture , tu, lucky ? ii cam prea luati apararea iar el prea insista cu chestii gen: V-AS FI SPUS ASTA DACA AS FI FOST MAFIOOOT? :\

Posted

nu e de ajuns cate greseli s-au facut??

nu inteleg de ce rapture a atacat fara sa aibe dovezi certe...!stiu sigur ca nu el este cel ce ne linseaza..!este altcineva si savureaza...!daca am sa aleg intre the_first si rapture..evident nu il voi vota pe cel din urma..!

1. De ce ee nevoie sa alegi intre mine si el?

2. Care sunt dovezile incriminatorii ?

3. Nu ma pocaiesc! <3 alcohol

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...