Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Posted

ca veni vorba de vanat... care este scopul acestei vizite??

o sa stam toata ziua in fata semineului?

"o grava furtuna v-a lasat complet izolati in zapada in mijlocul alpilor"

eu zic sa ne aventuram in munti si sa facem drumetii

Posted

ai dreptate,oarecum..!sa mergi cu arcul prin holurile casei..!hmmm....eu nu mi-as indrepta atentia spre o arma de vanatoare sau de foc...!criminalul ne-a omorat gazda prin otravire!nu uitati asta...!i-as interoga pe cei care au mers sa consume alcool..!criminalul are vaste cunostinte in substantele otravitoare...!

nu mai faceti supozitii..!liquidlove,atata timp cat cei de aici aduc dovezi deplorabile nu votez..!

Alexandru,dovezii impotriva mea,nu vor aduce,ca nu au de unde,sunt mafiotii,nu pot face investigatii,citeste ce a scris rapture,si voteaza dupa cum crezi,nu trebuie sa scape din mana noastre mafiotii,trebuie sa ne mobilizam toti .

Iar daca crezi ca io-s mafiot...do it .

Posted

tu mergi sa vanezi ca sa te relaxezi, cand stim ca au murit 2 prieteni de-ai nostri :blink: ?

nu e un arc cu care ai putea omori pe cineva ? atunci cum omori animalele ?

Pai uite asa pitikoo , cum merg eu , first si deza sa ne luam ceva de baut ...dupa cum vad nu mai avem mult de baut , nu avem piste , nici mancare prea multa ( decat niste converse si niste peste congelat ) ...Ce putem face ?

Posted

si aceasta izolare o sa tina pana la primavara .... :-?

Posted

n-are nicio legatura faptul ca-l cunosc :-?? si pe tine te cunosc. el nu mi se pare suspect prin felul in care a vorbit pana acum, tu da. si ma mai bazez si pe asta "deget acuzator liquidlove

De cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?"

pana acum e singura urma de dovada realista

singura afirmatie care are o baza pana acum, restu sunt numai tampenii.

Checked .

Nu intelegi,dovada asta o ai,ca am zis eu ca o am,eu am vrut singur sa am aceasta arma,cand m-a intrebat

'De unde detii o arma de foc' ,puteam sa spun 'Esti nebun/a eu nu am asa ceva,cum poti sa afirmi asta' ,si sti de ce puteam ? CA NU S-AU FACUT INVESTIGATII .

Gandeste-te,eu am facut arcul in dimineata dupa moartea lor,inainte de moartea lor eu nu am avut arc,nu va ganditi putin... .

prosteala, mangleala, vrajeala.. mai stie cineva un sinonim in afara de ce am spus eu ?

ps : rapture, de unde stii tu ca Lucian e mafiot 100% ?

# Votez Liquidlove

Posted

Pai uite asa pitikoo , cum merg eu , first si deza sa ne luam ceva de baut ...dupa cum vad nu mai avem mult de baut , nu avem piste , nici mancare prea multa ( decat niste converse si niste peste congelat ) ...Ce putem face ?

cred ca a zis blk ceva in primul post clar. avem provizii pana la primavara, nu mai reinventati.. asa pot sa zic si eu.. hey guys, am fost la toaleta si pe drum m-am intalnit cu equilibrum.

Posted

Nu e problema mea ca-l voteaza pe liquid. Problema mea e ca are acelasi vot cu al tau, iar eu cand spun ca esti mofiot nu am nici cel mai mic dubiu

Ia fiti atenti la cele 2 citate de mai sus. Nu vi se pare ca sunt cele mai comune argumente pe care le poate avea un mafiot?

Inainte de orice, vreau sa spun ca habar n-am cine e liquid deci nu o sa-mi dau cu parerea. Dar, avand in vedere ca, dupa cercetarile mele, lucin este mafiot 100%, nu vad care ar fi rostul ca 2 mafioti sa se atace intre ei.

Referitor la asa-zisele dovezi:

1. da, are o arma cu care vaneaza fluturasi - suna chiar periculos

2. se poate intampla din multe cauze. stiti ca si detectorul de minciuni poate da gres daca interogatul are emotii or smth

3. tu ori esti neatent, ori ... el, a facut doar sa se apere. nu l-a votat pe lucian pe sistemul "daca ma votezi, te votez" ci, a avut o oarecare incredere in vorbele mele.

Si hai sa va mai spun ceva:

Eu de la inceputul zilei strig in gura mare ca lucian e mafiot.

Liquid n-a facut altceva decat sa se apare ... + ca la votat pe lucian; pe cine vroiati sa voteze? pe sine SE?

Daca lucian ar fi cel curat si eu as fi mafiotul, credeti ca nu ma ataca pe mine? De ce il ataca pe liquid care in mare masura cauta sa-si justifice nevinovatia (si nu o sa incerc eu sa va conving de asta) si nu ma ataca pe mine care fac acuzatii la greu? De ce nu ma voteaza pe mine?

Va spun eu - pt ca eu am adus niste dovezi plauzibile pt voi / certe pt mine, si stie ca sansele de a va convinge pe voi ca sunt mafiot sunt mai mici. In schimb, e mult mai usor sa profiti de scparea lui liquid si sa-i prostesti pe restul.

liquid, citeste pe pagina cealalta

tu mergi sa vanezi ca sa te relaxezi, cand stim ca au murit 2 prieteni de-ai nostri :blink: ?

nu e un arc cu care ai putea omori pe cineva ? atunci cum omori animalele ?

Pitiko,este ceva stric necesar pentru mine,au murit,equi imi era prieten,dar nu pot da timpul inapoi,in schimb ce putem face acum,e sa gasim faptasii . Acel arc are puterea necesara de a doboraa un iepuras,si pe ala de multe ori,il ameteste doar,nici nu strapunge sageata pielea,findca nu e arc profesionist,e facut de mine,dupa cum am vazut in filme,iar sagetile sunt alea cand mergi cu mamica la iarba verde,si frigeti slanina pe ele ,acele frigarui .

Eu,sincer...nu mai stiu cum sa va conving ca sunt curat,faceti cum credeti de cuviinta .

Eu ca stau si ma strofoc,va raspund la toate intrebarile,si ...lucian,ne-a intors unul impotriva altuia,si a plecat...asta-mi pare rau .

Posted

Pitiko,este ceva stric necesar pentru mine,au murit,equi imi era prieten,dar nu pot da timpul inapoi,in schimb ce putem face acum,e sa gasim faptasii . Acel arc are puterea necesara de a doboraa un iepuras,si pe ala de multe ori,il ameteste doar,nici nu strapunge sageata pielea,findca nu e arc profesionist,e facut de mine,dupa cum am vazut in filme,iar sagetile sunt alea cand mergi cu mamica la iarba verde,si frigeti slanina pe ele ,acele frigarui .

Eu,sincer...nu mai stiu cum sa va conving ca sunt curat,faceti cum credeti de cuviinta .

Eu ca stau si ma strofoc,va raspund la toate intrebarile,si ...lucian,ne-a intors unul impotriva altuia,si a plecat...asta-mi pare rau .

cate 'sageti' mai ai ? ca mi-ar fi pofta de o frigaruie :))

Posted (edited)

Normal ca e mafioata...s-a vazut clar,s-a luat dupa Lucian,fara dovezi palpabile ... daca eu nu mor,si Lucian o sa fie mafiot,next e luckyshot,iar daca mor,oameni buniiiii,aveti grija .

Un medic sa aiva grija de wanksta .

Pitiko,sagetile le fac in padure,la plecare,nu le aduc la cabana,nu are rost,se fac rapid si usor...le fac de fiecare data cand ma duc,dar daca vrei,ies acum afara si iti fac,de cate ai nevoie ?

Edited by liquidlove
Posted

singura afirmatie care are o baza pana acum, restu sunt numai tampenii.

prosteala, mangleala, vrajeala.. mai stie cineva un sinonim in afara de ce am spus eu ?

ps : rapture, de unde stii tu ca Lucian e mafiot 100% ?

# Votez Liquidlove

De ce sa ma mai chinui sa-ti explic dupa ce ai votat deja?

Citeste tot ce am scris eu de azidimineata (in joc) si daca nu te convingi singur ca spun adevarul ... nu pot face mai mult.

Decat sa-l votezi pe liquid pt o scapare, mai bine te gandesti putin si faci o alegere in baza unor argumente mai puternice.

Posted

Normal ca e mafioata...s-a vazut clar,s-a luat dupa Lucian,fara dovezi palpabile ... daca eu nu mor,si Lucian o sa fie mafiot,next e luckyshot,iar daca mor,oameni buniiiii,aveti grija .

Un medic sa aiva grija de wanksta .

Pitiko,sagetile le fac in padure,la plecare,nu le aduc la cabana,nu are rost,se fac rapid si usor...le fac de fiecare data cand ma duc,dar daca vrei,ies acum afara si iti fac,de cate ai nevoie ?

pai, nu stiu.. vrea cineva frigarui ?

Posted

Oricine e binevenit , pana si lucian si liquid :) ......E bautura pentru toti , insa m`am saturat de conservele astea ...

vin sa imi iau o sticla de bourbon si ma retrag langa semineu.

:rofl1:

Posted

fara dovezi palpabile? pana acum despre tine am cele mai multe dovezi palpabile, iar despre el nu. citez din nou: "si ma mai bazez si pe asta "deget acuzator liquidlove

De cand posezi o arma si de cat timp stii sa o folosesti?Pentru ce iti trebuie?". e SINGURA de genul asta de pana acum.

Posted

pai, nu stiu.. vrea cineva frigarui ?

Ma bag si eu. Sa faca cineva focul...

E destul de greu sa votam astazi pt ca inca nu avem nimic concret, dar vom avea un punct de plecare doar daca moare cineva linsat in seara asta. Stiu ca suna cam rece dar asta e situatia... daca nu votam pe nimeni maine vom mai avea 2 victime si aceleasi discutii fara nicio baza reala.

Varianta 1: lucian e politist. Daca noaptea trecuta l-a anchetat pe liquid si a aflat ceva suspect e normal ca el sa incerce sa ne convinga sa-l votam pe liquid fara sa faca referire la investigatia lui, legandu-se de ex. de arcul acestuia... In cazul in care lucian e poitist si liquid mafiot, cel mai probabil si rapture e mafiot. Pe de alta parte, chiar daca ar fi politist, nu inseamna ca e neaparat un politist competent, deci investigatia ar putea fi eronata.

Varianta 2: lucian e mafiot si incearca sa ne convinga sa linsam un om nevinovat. In cazul acesta liquid sigur nu e mafiot iar rapture e probabil politist.

Indiferent pt. ce varianta am vota e foarte posibil sa gresim. Dar repet, daca nu e linsat nimeni in seara asta gresim cel mai mult.

Posted

Indiferent pt. ce varianta am vota e foarte posibil sa gresim. Dar repet, daca nu e linsat nimeni in seara asta gresim cel mai mult.

votez Lucian

e doar un joc Lucian..!nimic personal!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...