LuckyShot Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Exact cum ma asteptam.Mai intai va-ți certat puțin,apoi ați schimbat votul.daca mor si banuiesc ca da, si tu esti mafiot. mai bine nu te bagai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ce motive ai să mă banuiești pe mine?Eu cel putin am venit cu dovezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Ce motive ai să mă banuiești pe mine?Eu cel putin am venit cu dovezi...dezvotez Lucky si votez Mihaihai sa terminam cu balciul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Faceti o mare greseala...Treaba voastra.Eu imi pastrez votul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Faceti o mare greseala...Treaba voastra.Eu imi pastrez votul.e simplu...nimeni nu-l poate vota pe andix..cine il voteaza pe andix..isi da arama pe fata..!eu stau in umbra lui Andix!fiindca depind de votul lui..!pe andix pot doar sa-l linseze..!daca mihai nu e mafiot..!si andix moare..!mai am o zii...!cei care l-au dorit pe andix mort sunt Irnka si Luckyshot..apoi cand si-au dat seama ca stim si noi ce rol are andix au dat-o la intors..!edit:merg din nou pe mana voastra..de ce?ca sa va arat ca am dreptate..!:)sper sa fie mihai ceea ce credeti..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Faceti o mare greseala...Treaba voastra.Eu imi pastrez votul.dezvotez Mihai si votez Luckyshot din nou!!inca un vot...haideti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 ma apuca rasu cand vad cat de clar e totul insa voi tot nu pricepeti....andix citeste pe pagina 24 parca btw, nu stiu sigur de nu ma cunosti, dar mihai sigur emihai are arma pentru ca e mafiot. e mafiot pentru ca m-a votat. a incercat sa paseze vina si vad ca a reusit , in caz ca mor maine si o sa vedeti ce rol am parca vad ca iar o sa va abureasca ca nusu ce ca nusu cum..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 ok, era bine ce facusei prima data. e foarte simplu: eu nu mor, mihai e nas, maine moare el si memorex sigur e si el. mor eu, se duce de rapa toata munca mea...macar la asta sa te gandesti. n-as avea de ce sa ma agat de inca o zi daca oricum stiu ca o sa ma linsati maine. think, for god sake! va dau sansa sa omorati in sf un mafiot, si voi ma votati pe mine? atata va cer. e ultima data cand va rog sa aveti incredere....@mihai asta e apararea ta? deschideti fratilor ochii! chiar nu vedeti cum isi iau apararea intre ei? chiar nu se vede cine-s mafiotii? daca eu as fi mafiot, apararea mea care e? la un mom dat sau altul toti au fost impotriva mea, de-a lungul jocului. unde e logica?? ~x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 ok, era bine ce facusei prima data. e foarte simplu: eu nu mor, mihai e nas, maine moare el si memorex sigur e si el. mor eu, se duce de rapa toata munca mea...macar la asta sa te gandesti. n-as avea de ce sa ma agat de inca o zi daca oricum stiu ca o sa ma linsati maine. think, for god sake! va dau sansa sa omorati in sf un mafiot, si voi ma votati pe mine? atata va cer. e ultima data cand va rog sa aveti incredere....pfff....!LuckyShot...!daca mihai nu e mafiot...eu mai am o sansa..!iar tu esti eliminata..!numai ca vom pierde!pt ca sigur mai exista un camarad..!ok...fie cum spui..tu..!dezvotez Luckyshot si votez Mihai last post...!last vot Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 ok, era bine ce facusei prima data. e foarte simplu: eu nu mor, mihai e nas, maine moare el si memorex sigur e si el. mor eu, se duce de rapa toata munca mea...macar la asta sa te gandesti. n-as avea de ce sa ma agat de inca o zi daca oricum stiu ca o sa ma linsati maine. think, for god sake! va dau sansa sa omorati in sf un mafiot, si voi ma votati pe mine? atata va cer. e ultima data cand va rog sa aveti incredere.... @mihai asta e apararea ta? deschideti fratilor ochii! chiar nu vedeti cum isi iau apararea intre ei? chiar nu se vede cine-s mafiotii? daca eu as fi mafiot, apararea mea care e? la un mom dat sau altul toti au fost impotriva mea, de-a lungul jocului. unde e logica?? ~x( pacat ca lumea nu vede ca de fiecare data s-a luat dupa tine si au fost linsati oameni de rand pfff....!LuckyShot...!daca mihai nu e mafiot...eu mai am o sansa..!iar tu esti eliminata..!numai ca vom pierde!pt ca sigur mai exista un camarad..!ok...fie cum spui..tu..! dezvotez Luckyshot si votez Mihai last post...!last vot you're the man :photo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 pacat ca lumea nu vede ca de fiecare data s-a luat dupa tine si au fost linsati oameni de rand you're the man :photo: Pai da se vede ca esti resemnat. Tu daca nu mori azi, oricum mori maine. Dar eu nu vreau sa mor pentru ca apoi castigati voi si asa diseara o sa vada toata lumea ca eu am avut dreptate mereu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai91 Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 normal ca ma resemnez cand vad cat de labili psihici pot fi anumiti oameni , ar trebuii o regula cum ca doar 1 data iti poti schimba votu , altfel e bataie de joc votez , devotez iar votez ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 edit.. wrong topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Eu mi`am dat seama dupa cum se comporta ca este nevinovat Mihai.Dar faceti ce vreti.Nu stau sa aduc argumente in favoarea lui.Eu v`am spus parerea mea.Nu incerc sa apar pe nimeni...Ca sa inchei eu ziua.Imi cer scuze MihaiDezvotez Lucky.Votez Mihai.ps: e la moda sa dezvotezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Multimea se hotaraste cu cateva minute inainte de miezul noptii. Marea majoritate a decis:moare mihai - paparazzi de mainile oamenilor insetati de razbunare.Incepe noaptea, trimiteti tintele!Noaptea tine pana cel tarziu joi la ora 21:00, preferabil mai devreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted August 19, 2009 Author Share Posted August 19, 2009 Incepe ziua a 6-ea!Lumea se trezeste cat mai devreme pentru a incepe o zi proaspata cat mai repede.Cei care ajung in bar primii sunt terifiati de privelistea de afara:In fata barului, intr-un tzarush este capul lui Renux - membru al Gardei Patriotice, om care noaptea se plimba prin casa, aparand oamenii impotriva atacurilor.In baie, pe toaleta este gasit cadavrul lui crazy_kid - membru al Gardei Patriotice. Crazy are o sageata infipta prin gat.Cu sete de razbunare, oamenii se intreapta catre camera lui Luckyshot. Doborand usa, o gasesc:se sinucide Luckyshot prin spanzurare - medic cinstitLanga cadavru este o scrisoare:"Imi pare rau ca am gresit. Va ajut cum pot mai mult, va ofer aceasta zi sa votati pe altcineva, cineva care chiar poate fi vinovat. Imi pare rau."Incep discutiile, au mai ramas:1. nu ma cunosti2. andix3. mr.linky4. denyi5. irnk6. alexandruc7. memmorexLinsare instanta: 5 voturiLinsare la termen: 3 voturiZiua tine pana joi la ora 23:00 sau pana cand se aduna 5 voturi pentru aceeasi persoana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 mult prea dramatic :) mafia wins again ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 mult prea dramatic :) mafia wins again ;)frumos gest din partea lui Lucky chiar nu ma asteptam..!edit:Votez Mr.Linky! de data asta numai scapi..!nu ai votat de loc de ce??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 votez Alexandru,deoarece ne-ai mintit in legatura cu investigatiile si multe altele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 votez Alexandru,deoarece ne-ai mintit in legatura cu investigatiile si multe altele..care investigatii draga???cu ce am mintit??dezvotez Mr.Linky si votez Irnkam luat apararea lui raptore...si ama vut dreptate..!am luat apararea lui the_first si am avut dreptate...i-am luat aparerea lui andix si am avut dreptate...!acum am mers pe mana lui Lucky si am gresit..!stii ca nu ma poti omora..pt ca sunt aparat..si atunci incerci sa intorci multimea impotriva mea...??eu v-am atras de mult atentia asupra ei si Mrlinky...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nu ma asteptam sa se intample asa...Irnk,Denyi si Nu ma cunosti sunt tacuti...Prea tacuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 care investigatii draga???cu ce am mintit??asa zisele investigatii pe care cica le-ai facut si faptul ca ai zis ca linky ar detine o arma :-j si chiar daca ar detine o arma , niciun jucator nu a fost omorat cu o arma :right:dupa cum spuneau , mafiotii se arata :D , pai Alex,ce dovezi ai ca sa ma votezi ? :photo: memmo,nu sunt tacuta,tu cred ca esti pe langa mine ++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 asa zisele investigatii pe care cica le-ai facut si faptul ca ai zis ca linky ar detine o arma :-j si chiar daca ar detine o arma , niciun jucator nu a fost omorat cu o arma :right:dupa cum spuneau , mafiotii se arata :D , pai Alex,ce dovezi ai ca sa ma votezi ? :photo: memmo,nu sunt tacuta,tu cred ca esti pe langa mine ++++esti culmea ??am zis eu ca Mr.linky are o arma????deci...esti suspecta numarul 1 acum..!am zis ca merg pe investigatia lui renegade! iti mai aduci aminte????renegade investigase pe Mr linky...!!inainte sa intre inactiv..!am zis eu ceva ca am investigat eu pe mr linky???tu pitikoo si mr linky va faceati ochi dulci la inceput..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denyi Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 eu doar atat zic...VOTEZ MEMMOREXl-am investigat,a iesit murdar..ca sa va conving..am investigat-o si pe crazy,ea a iesit curata,la fel si rapture,care acum sunt morti [rip] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 asa zisele investigatii pe care cica le-ai facut si faptul ca ai zis ca linky ar detine o arma :-j si chiar daca ar detine o arma , niciun jucator nu a fost omorat cu o arma :right:dupa cum spuneau , mafiotii se arata :D , pai Alex,ce dovezi ai ca sa ma votezi ? :photo: memmo,nu sunt tacuta,tu cred ca esti pe langa mine ++++toti si-au dat seama ce rol am...iar tu ma ataci...???nu esti suspecta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...