AleXandrUC Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 ai citit mai atent??tu l-ai acuzat!andix e curat!chiar atat de tampit sunt incat sa fac afirmatia asta fara sa nu am nimic concret??:)tu si Mr.Linky suspecti!avand in vedere discutiile de curtoazie intre tine Mr.Linky si pitikoo,hmm...apoi Mr.linky se crede Terminator in copilarie si se joaca putin cu arma..o si ridica chiar la 5 ani!hmm...acuzatia unui politist competent!..hmm...acum dupa ce l-am acuzat..tu brusc votezi anidx..oare de ce??eu am votat..!sunt 2 voturi pana acum in contul lui Mr.Linky!nu va cer sa votati cu Mr.Linky!va cer din nou sa nu votati un om nevinovat!andix!edit later!:))sunteti culmea...!!faceti cum doriti..!eu am incercat!si din nou o sa am dreptate!cateodata am impresia ca au mai ramas doar mafiotii!majoritatea decide..asa ca...hai sa mai omoram unul nevinovat..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afroMAN Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Nici macar nu a afirmat ca as avea arma, ci doar a presupus ca as sti sa manuiesc una. adica tu te asteptai sa zica ceva gen: MR.LINKY E MAFIOTT CA L-AM INVESTIGAT EU SI ARE ARMAAA!! ? Eu stiuu ca renne e mai.. sa zicem tupeist ( ) dar nu putea sa zica nici chiar asa :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 e clar mai nou sunt si suspecta ok :) se vede cum incerci sa arunci cu noroi in alti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 incerc sa salvez un om nevinovat inca odata..!pacat!nu mai am nimic de zis!(to work) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 ai citit mai atent??tu l-ai acuzat! andix e curat!chiar atat de tampit sunt incat sa fac afirmatia asta fara sa nu am nimic concret??:) tu si Mr.Linky suspecti! avand in vedere discutiile de curtoazie intre tine Mr.Linky si pitikoo,hmm...apoi Mr.linky se crede Terminator in copilarie si se joaca putin cu arma..o si ridica chiar la 5 ani!hmm...acuzatia unui politist competent!..hmm...acum dupa ce l-am acuzat..tu brusc votezi anidx..oare de ce?? eu am votat..!sunt 2 voturi pana acum in contul lui Mr.Linky! nu va cer sa votati cu Mr.Linky! va cer din nou sa nu votati un om nevinovat!andix! Discutii de curtoazie? Ce anume nu ai inteles din faptul ca incercam sa agat si eu o fata? Am mai spus de nu stiu cate ori, nu am ridicat arma, ci doar am incercat, iar in incercarea mea am scapat-o. De ce ii iei tu aparearea atat de inversunat lui andix? De unde atata siguranta ca el e curat? Nu cumva voi doi v-ati vorbit iar acum incerci sa faci acelasi lucru de care o tot acuzi pe Irnk? Si anume iei aparearea unui coleg prin a acuza pe altcineva? Apropo, sa fie clar, eu nu am acuzat pe nimeni de nimic, nu am zis ca x e vinovat si ca y e nevinovat, ceea ce nu s-ar putea spune si despre tine. Incercarea ta de a scoate pe cineva din ochii acuzatorilor e dubioasa, insa eu ma abtin de la orice acuza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 :)el e om nevinovat tu esti suspect!cui crezi ca-i iau apararea??logic nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 votez Mr. LinkyAleXandrUC, daca ai gresit, esti urmatorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Se pare ca am incercat in zadar sa va conving ca eu nu am nici o vina. Loyd, sincer ma asteptam la mai mult de la tine, ma asteptam sa gandesti putin mai mult, dar se pare ca m-am inselat. Se pare ca majoritatea nu faceti decat sa votati orbeste, fara a fi atenti la ceea ce trebuie. Se pare ca Alex si-a atins scopul de a indeparta suspiciunile cu privire la prietenia dintre el si andix. No problem, votati, va garantez ca veti face aceeasi greseala ca si pana acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Se pare ca am incercat in zadar sa va conving ca eu nu am nici o vina. Loyd, sincer ma asteptam la mai mult de la tine, ma asteptam sa gandesti putin mai mult, dar se pare ca m-am inselat. Se pare ca majoritatea nu faceti decat sa votati orbeste, fara a fi atenti la ceea ce trebuie. Se pare ca Alex si-a atins scopul de a indeparta suspiciunile cu privire la prietenia dintre el si andix. No problem, votati, va garantez ca veti face aceeasi greseala ca si pana acum.Nu sunt Loyd, n-am nici o treaba cu ala, asta daca te-ai referit la mine :Pps : si eu sunt din vs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Nu sunt Loyd, n-am nici o treaba cu ala, asta daca te-ai referit la mine :Pps : si eu sunt din vs :)Ma scuzi, a fost greseala mea. Anyway...tot orbeste ai votat, fara sa fii atent la detalii. Eu zic, daca esti dispus , sa mai citesti o data, si sa incerci sa vezi ceea ce alex nu este capabil, sau nu vrea sa vada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 votez andix imi mentin suspiciunile pe care le-am avut de la inceput, cu privire la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 imi mentin votul, am incredere in munca pe care a depus-o un om competent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SidoX Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 eu una in urma quoterilor de mai sus vreau sa demonstrez urmatoarele ..a se observa cum a sarit imediat cu acuzele pe mine ,una fiind ca eu l-as fi omorat pe deza cu un cutit de bucatarie ..eu pur si simplu punandu-i o intrebare simpla...raman la parerea mea..si aceea ca este foarte suspect,politistilor pe unde sunteti ? :P ce parere aveti despre dansul ? :D Ti`am zis ce vroiam de fapt sa vad , ma asteptam ca atacandu'te tu sa`mi raspunzi violent , uite de ex cand a zis mihai 91 ca kreathor si crazy sunt suspecti aia au sarit ca arsi , comportament tipic mafiot ...de la asta ma asteptam de la tine , sa sari ca arsa ....adica asta ai fi facut daca erai mafioata , insa m`am convins ca nu esti si am dat`o inapoi :) ..... ALEX,nu sar in ajutorul nimanui , pur si simplu mie nu mi se pare linky suspect,nu ai nicio investigatie concreta , renegade a renuntat foarte repede la acuzele lui.mai degraba andix este suspect,din cauza reactiei pe care a avut-o , la fel cum si tu nu votezi un om nevinovat la fel voi face si eu mentin ce am zis : votez SIDOX(ANDIX) Aici tare vad ca vrei sa ma arzi neaparat , schimbi tinta ...de la Mr.Linky , la mine . la faza subliniata cu bold : Ai ceva informatii despre mine ? A garantat alexandru ca sunt curat , ce mai vreti ? Sincer in momentul asta imi pari destul de mafioata cu caracterul asta , spui ca nu votezi un om nevionovat ....dar o faci :-? ... Fiti atenti cum facem: o luam pe rand.. Despre linky stim doar ca are o arma ( de la rene) insa din posturile lui andy reiese ca NU E POLITIST! (Momentan astept investigatiile eventualilor politisti competenti...) Hai sa terminam odata cu asta..! Devotez Mr.linky, votez sidox(andy) Nu sunt politist , eu ma ocup noaptea de cei raniti . @lucky tu imi pari cea mai suspecta , voi cauta quote`urile care m`au determinat sa te cred mafioata :) .. Momentan nu votez pe nimeni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 imi mentin votul, am incredere in munca pe care a depus-o un om competent.Munca depusa de acel om nu o contesta nimeni, nici macar eu. Da probabil m-a investigat, nu zic ca nu, insa gandeste si tu putin. Dupa o serie de intrebari la care eu i-am raspuns (fara ezitare) , de ce el a incetat sa ma mai interogheze? Ce anume l-a determinat sa inceteze? De ce a ales sa voteze pe altcineva in loc sa ma traga pe mine la raspundere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 votez andixma bazez pe intuitia feminina :D si lucky si irnk au votat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SidoX Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 asa mi-ai lasat impresia din felul in care vorbesti, folosesti cuvinte, incerci sa ne faci sa credem altceva...nu stiu cum sa-ti epxlic. dar cu cat citesc mai mult ce scrii, cu cat vorbesti mai mult, cu atat sunt mai convinsa de ceea ce cred.@the first, cred ca incep sa-mi dau seama si de tine. de fapt nu cred, sunt aproape sigura. mai vino cu cateva replyuri din astea si n-o sa mai am niciun dubiuChiar de la inceput , ai avut ceva cu the_first , nu se vede ce e first ? Pana si cel mai incompetent politist stie .din cate am vazut, rapture a inceputDa , ai jucat foarte bine aici .Lucian murea prin linsare , pe liquidlove il omorati noaptea ...cine e urmatorul rapture normal , i`a tinut partea lui liquidlove ,era tinta perfecta ....nu puteati sa o ratati :) ...doamne, iar votati aiurea!! voi ganditi putin? l-ati investigat macar?eu votez the first si am motive bine intemeiateIar cand te`am intrebat care sunt motivele :bine ma, hai sa terminam cu balciulretrag votul pentru the first, votez raptureinca 2 voturi sa se incheie ziua mai repede.Ai vazut ca pari suspecta incercand sa il acuzi pe first asa ca ai retras imediat votul si l`ai votat pe rapture :-? ....Sau asteptai sa vina noaptea mai repede sa mai omori pe cineva ?:) votez luckyshot si sunt sigur ca esti nasa ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_first Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 hm...the.first.ma.primesti.si.pe.mine.la.un.pahar.de.vodka? :readthis: ia un formular , completeaza-l ,si vei primi un raspuns dupa ce se termina vodka... pana atunci mi te poti alatura dar fara sa te atingi de elixirul vietii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SidoX Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 ai citit mai atent??tu l-ai acuzat!andix e curat!chiar atat de tampit sunt incat sa fac afirmatia asta fara sa nu am nimic concret??:)Uitati , asteptati investigatiile politistilor #-o ..pai uitele aici ,va bazati pe intuitie ....si cu invetigatiile politistilor cum ramane ? :-?Sunt chiar asa de periculos pentru planurile voastre ,mafiotilor ?:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreathor Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Are dreptate crazy, din posturile lui andix se poate deduce ca nu este politist. In schimb la linky exista posibilitatea sa fie.Daca ne uitam putin la voturile din urma:- andix: in prima noapte a votat lucian in a douanoapte a votat rapture 100% pe langa- lucky: in prima noapte liquid in a doua noapte rapture (desi a zis ca probabil e nevinovat) 75% a intuit corect- alexandru: in prima noapte lucian in a 2-a noapte the.first de care acum e convins ca e curat...Pot sa spun ca lucky a fost de fiecare data cea mai aproape de adevar...In concluzie, votez andix (sidox)PS. Cineva sa ii verifice la noapte pe linky si pe alexandru.Edited for bold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Uitati , asteptati investigatiile politistilor #-o ..pai uitele aici ,va bazati pe intuitie ....si cu invetigatiile politistilor cum ramane ? :-?de ce-as crede ca alex e politist? si daca ar fi, de ce-as crede ca alex e polititst competent? mereu va luati apararea intre voi. cat despre the first, habar n-aveam de rolul de betivan. nici nu ma gandeam ca e asa ceva in joc. apoi am vazut si am retras. iar pe rapture l-am votat ca sa se termine mai repede ziua, desi era la mintea cocosului ca nu e mafiot. chiar nu s-a vazut pana acum care-s mafiotii?apropo, lucian era agent federal. daca as fi fost nas, ar fi stiut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SidoX Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Are dreptate crazy, din posturile lui andix se poate deduce ca nu este politist. In schimb la linky exista posibilitatea sa fie. M`am dat de gol ce sunt , am grija noaptea de raniti ...ce ti se pare ca sunt ? Da , am votat gresit ,De ce ? Pentru ca m`am bazat pe intuitie , si nu pe acuzatii concrete .Asta nu dovedeste ca sunt mafiot Majoritatea ma votati pentru ca a`ti vazut ca am actionat agresiv la irnk , mai zic odata am vrut doar sa vad reactia ei , daca era mafioata m`ar fi atacat , apoi m`am retras pentru ca nu era mafioata @kreathos au fost 2 zile in care s`au votat , si atunci nu erau dovezi cooncrete ....si luckyshot poate fi mafiot .O sa ma intrebi de ce , pai uite la dorinta de a scapa de first ( pentru ca stie ca nu il poate omori noaptea ) , l`a votat pe rapture ca sa treaca ziua si sa poate trimite tintele , iar in duelul dintre liquid si lucian stia ca oricare ar iesi tot bine iese , pentru ca pe celalalt v`a muri la noapte .In plus m`a investigat si alexandru si m`a gasit curat ,ce mai vreti ca sa`mi dovedesc nevinovatia ? #-ode ce-as crede ca alex e politist? si daca ar fi, de ce-as crede ca alex e polititst competent? mereu va luati apararea intre voi.Deci stai asa , acum cateva zile lumea vroia investigatiile politistilor , iar acum cand vine cineva care a facut investigatii afirmi ca " de ce l`as crede ? ". Sunt sanse ca el sa fie competent , sunt sanse sa nu fie .....Insa incearca sa bagi in seama si un politist . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linky Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Are dreptate crazy, din posturile lui andix se poate deduce ca nu este politist. In schimb la linky exista posibilitatea sa fie.Daca ne uitam putin la voturile din urma:- andix: in prima noapte a votat lucian in a douanoapte a votat rapture 100% pe langa- lucky: in prima noapte liquid in a doua noapte rapture (desi a zis ca probabil e nevinovat) 75% a intuit corect- alexandru: in prima noapte lucian in a 2-a noapte [the.first de care acum e convins ca e curat...Pot sa spun ca lucky a fost de fiecare data cea mai aproape de adevar...In concluzie, votez andix (sidox)PS. Cineva sa ii verifice la noapte pe linky si pe alexandru.Cred ca e cea mai buna logica de pana acum, si sincer tin sa iti dau dreptate. Insa in continuare ma abtin de la vre-un vot.In plus m`a investigat si alexandru si m`a gasit curat ,ce mai vreti ca sa`mi dovedesc nevinovatia ? #-oTu de unde stii ca te investigat alexandru? Din cate tin eu minte, toate acuzatiile aduse mine sunt bazate pe intuitie si pe o posibila investigatie a lui Renegade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 M`am dat de gol ce sunt , am grija noaptea de raniti ...ce ti se pare ca sunt ? Da , am votat gresit ,De ce ? Pentru ca m`am bazat pe intuitie , si nu pe acuzatii concrete .Asta nu dovedeste ca sunt mafiot Majoritatea ma votati pentru ca a`ti vazut ca am actionat agresiv la irnk , mai zic odata am vrut doar sa vad reactia ei , daca era mafioata m`ar fi atacat , apoi m`am retras pentru ca nu era mafioata @kreathos au fost 2 zile in care s`au votat , si atunci nu erau dovezi cooncrete ....si luckyshot poate fi mafiot .O sa ma intrebi de ce , pai uite la dorinta de a scapa de first ( pentru ca stie ca nu il poate omori noaptea ) , l`a votat pe rapture ca sa treaca ziua si sa poate trimite tintele , iar in duelul dintre liquid si lucian stia ca oricare ar iesi tot bine iese , pentru ca pe celalalt v`a muri la noapte .In plus m`a investigat si alexandru si m`a gasit curat ,ce mai vreti ca sa`mi dovedesc nevinovatia ? #-oDeci stai asa , acum cateva zile lumea vroia investigatiile politistilor , iar acum cand vine cineva care a facut investigatii afirmi ca " de ce l`as crede ? ". Sunt sanse ca el sa fie competent , sunt sanse sa nu fie .....Insa incearca sa bagi in seama si un politist .dar eu vad ca incontinuare cred ca sunt mafioata.. vrei sa ma afunzi cumva.. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SidoX Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 Tu de unde stii ca te investigat alexandru? Din cate tin eu minte, toate acuzatiile aduse mine sunt bazate pe intuitie si pe o posibila investigatie a lui Renegade. De ce nu l`as crede ? Adica stai asa , un politist spune ca m`a investigat si tu nu il crezi ? :blink: @irnk replicile tale asupra mea c`am asa dau de inteles : ai schimbat tinta imediat , ai ignorat doctorul ;) ...bine zicea wanksta , aveti grija la fete .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyShot Posted August 18, 2009 Share Posted August 18, 2009 @andix, intelegi ca eu nu stiam de rolul de betiv si ca dupa ce am aflat mi-am retras votul? ai citit asta? si daca as sti, crezi ca m-as poticni de el? adica daca tot nu moare noaptea, ce rost ar avea sa fie linsat ziua? eu nu am incredere nici in alex. nu cred ca politist, sau daca prin absurd ar fi, nu prea cred ca e competent din moment ce te-a gasit pe tine curat. tu mereu ai fost suspect si dupa ce am intrat putin in tine, ai lasat-o mai moale sa nu te dai mai tare de gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...