kreathor Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 @liquidlove: daca scapi in seara asta faci un arc si pt. mine si mergem maine la cabana aia? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Multimea partial indecisa de multiplele marturisiri din ultima zi se mobilizeaza spre sfarsit si reuseste sa adune destule voturi. Cu cateva minute inainte de apusul soarelui, multimea decide:moare Lucian, agent specialSe termina ziua 2, incepe noaptea! Trimiteti tintele! Fara posturi dupa mine, toata lumea doarme!EDIT: Noaptea tine pana maine la ora 23:00 sau pana cand trimit toti tintele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blk Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Incepe ziua a 3-a!Dupa un inceput dur, oamenii se acomodeaza incet-incet situatiei.Unii prefera ideea vanatorii desi magazia este indesata de mancaruri selecte, altii se ocupa meticulos de eradicarea proviziei de bere.. iar altii incearca sa isi dea seama ce se intampla.Dimineata la prima ora, fumatorii inraiti ies in fata casei pentru a face o descoperire subra:Liquidlove, criminal in serie, este gasit in fata conacului, infipt intr-o zapada rosiatica. Dupa ce este scos din zapada, se poate observa ca a fost omorat cu una din propriile sale sageti infipta in gat (din spate). O urma macabra de sange arata ca a fost mutat corpul in aceasta locatie de altundeva.Incep discutiile, au mai ramas:1 nu ma cunosti2 pitikoo3 deza4 andix5 mr.linky6 rene78 rapture9 denyi10 ady_cortez11 irnk12 alexandruc13 14 memmorex15 luckyshot1617 18 jas2jas19 crazy kid20 radu21 mihai9122 kreathor23 wanksta24 renux25 the_firstLinsare instanta:13 voturiLinsare la termen: 9 voturiZiua tine pana vineri la ora 23:00 sau pana cand se strang 13 voturi pentru aceeasi persoana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 am ascultat de lume.. si uite unde am ajuns #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 am mers pe mana criminalului.. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Acum stiu cine este mafia.Dar mai stau putin sa ma asigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Life Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 aha maestre .. si cine e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Acum stiu cine este mafia.Dar mai stau putin sa ma asigur. cum ti`ai dat seama??? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_first Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 si.uite.cum.s-a.dat.de.gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Deza Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 cine l-a vazut ultimul pe liquid noaptea trecuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memmorex Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Pur si simplu intuitie.Nu o sa dau un raspuns pana nu ma asigur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAPTURE- Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 cine l-a vazut ultimul pe liquid noaptea trecuta?Eu. Mi-a multumit ca i-am luat apararea si a intrat in camera lui. Eu sunt total in pom: cel pe care l-am acuzat era agent special, iar cel pe care il aparam era un criminal. Stiu ca pare suspect de suspect, dar nu e nici pe departe asa. Votka aia, nu mi-a facut prea bine. Imi asum in totalite vina pt moartea lui Lucian, regret sincer ce s-a intamplat, dar lucrurile sunt mai complicate decat par. Sper sa-mi gasesc luciditatea, sper sa va mobilizati si voi, si sa gasim o solutie salvatoare. Astazi, o sa las pe altcineva la carma investigatiilor; sunt dezamagit de mine in primul rand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleXandrUC Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Vodka unde mai este vodka??!deget acuzator the_firstDe ce ai nevoie de vodka? Simti nevoia sa te linistesti, sa te calmezi? Daca asa de ce eshti agitat? Ce anume ti-a dat starea asta de agitatie?ai vodka?... cei cu atatea intrebari? vreau doar o sticla de vodka ,sau mai multe!Te rog sa raspunzi la intrebare, de ce ai nevoie de alcool?Nu doresc autograf, dar totusi nu ai reusit sa raspunzi corect la intrebare, de ce ai nevoie de alcool (in special alcool cu o concentratie mare)?Argumentele lui liquid mi se par destul de plauzibile... dar... Ceea ce banuiesc ee ca , cei cu intentii rele vor sa ne dezbine... asa ca am sa votez sper sa nu gresesc... votez Luciantotusi...nu gasesc vodka ... unde ati puso???of course I do...but... n'ai niste spirt?the first??care-i treaba cu vodka??P.S.-rapture pana la urma nu sunt singurul care am fost paranoic!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Eu. Mi-a multumit ca i-am luat apararea si a intrat in camera lui. Eu sunt total in pom: cel pe care l-am acuzat era agent special, iar cel pe care il aparam era un criminal. Stiu ca pare suspect de suspect, dar nu e nici pe departe asa. Votka aia, nu mi-a facut prea bine. Imi asum in totalite vina pt moartea lui Lucian, regret sincer ce s-a intamplat, dar lucrurile sunt mai complicate decat par. Sper sa-mi gasesc luciditatea, sper sa va mobilizati si voi, si sa gasim o solutie salvatoare. Astazi, o sa las pe altcineva la carma investigatiilor; sunt dezamagit de mine in primul rand.eu inclin a crede ca a fost un complot intre voi2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Deza Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 eu inclin a crede ca a fost un complot intre voi2...subscriu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 v-am zis eu ca liquidlove e mafiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irina Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 hmm,nu cred ca te va salva faptu ca ai tras la masea rapture,asta nu te face sa confunzi ,erai mult prea inrait asupra lui Lucian,cu alte cuvinte VOTEZ RAPTURE Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_first Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 the first??care-i treaba cu vodka??P.S.-rapture pana la urma nu sunt singurul care am fost paranoic!:) I like vodka and other spirits... #-o what's your problem?hmm... se pare ca vodka ma mintit :crybaby: in legatura cu liquidlove... sau...careva sa fi pus ceva in ea... :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReNuX Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 good point votez rapture Link to comment Share on other sites More sharing options...
afroMAN Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 votez rapture :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Deza Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 votez rApture Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_first Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 done votez rApture Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitikoo Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 prea evident votez rapture Link to comment Share on other sites More sharing options...
afroMAN Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 tocmai, prea evident..mi`e teama insa ca ne pierdem timpul cu un incompetent :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jas2jas Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 votez rApture Link to comment Share on other sites More sharing options...