Jump to content
blk

Mafia 4 - Singuri impreuna

Recommended Posts

Multimea partial indecisa de multiplele marturisiri din ultima zi se mobilizeaza spre sfarsit si reuseste sa adune destule voturi. Cu cateva minute inainte de apusul soarelui, multimea decide:

moare Lucian, agent special

Se termina ziua 2, incepe noaptea! Trimiteti tintele! Fara posturi dupa mine, toata lumea doarme!

EDIT: Noaptea tine pana maine la ora 23:00 sau pana cand trimit toti tintele.

Incepe ziua a 3-a!

Dupa un inceput dur, oamenii se acomodeaza incet-incet situatiei.

Unii prefera ideea vanatorii desi magazia este indesata de mancaruri selecte, altii se ocupa meticulos de eradicarea proviziei de bere.. iar altii incearca sa isi dea seama ce se intampla.

Dimineata la prima ora, fumatorii inraiti ies in fata casei pentru a face o descoperire subra:

Liquidlove, criminal in serie, este gasit in fata conacului, infipt intr-o zapada rosiatica. Dupa ce este scos din zapada, se poate observa ca a fost omorat cu una din propriile sale sageti infipta in gat (din spate). O urma macabra de sange arata ca a fost mutat corpul in aceasta locatie de altundeva.

Incep discutiile, au mai ramas:

1 nu ma cunosti

2 pitikoo

3 deza

4 andix

5 mr.linky

6 rene

7

8 rapture

9 denyi

10 ady_cortez

11 irnk

12 alexandruc

13

14 memmorex

15 luckyshot

16

17

18 jas2jas

19 crazy kid

20 radu

21 mihai91

22 kreathor

23 wanksta

24 renux

25 the_first

Linsare instanta:13 voturi

Linsare la termen: 9 voturi

Ziua tine pana vineri la ora 23:00 sau pana cand se strang 13 voturi pentru aceeasi persoana.

cine l-a vazut ultimul pe liquid noaptea trecuta?

Eu. Mi-a multumit ca i-am luat apararea si a intrat in camera lui.

Eu sunt total in pom: cel pe care l-am acuzat era agent special, iar cel pe care il aparam era un criminal. Stiu ca pare suspect de suspect, dar nu e nici pe departe asa. Votka aia, nu mi-a facut prea bine.

Imi asum in totalite vina pt moartea lui Lucian, regret sincer ce s-a intamplat, dar lucrurile sunt mai complicate decat par. Sper sa-mi gasesc luciditatea, sper sa va mobilizati si voi, si sa gasim o solutie salvatoare.

Astazi, o sa las pe altcineva la carma investigatiilor; sunt dezamagit de mine in primul rand.

Vodka unde mai este vodka??!

deget acuzator the_first

De ce ai nevoie de vodka? Simti nevoia sa te linistesti, sa te calmezi? Daca asa de ce eshti agitat? Ce anume ti-a dat starea asta de agitatie?

ai vodka?... cei cu atatea intrebari? vreau doar o sticla de vodka ,sau mai multe!

Te rog sa raspunzi la intrebare, de ce ai nevoie de alcool?

Nu doresc autograf, dar totusi nu ai reusit sa raspunzi corect la intrebare, de ce ai nevoie de alcool (in special alcool cu o concentratie mare)?

Argumentele lui liquid mi se par destul de plauzibile... dar...

Ceea ce banuiesc ee ca , cei cu intentii rele vor sa ne dezbine... asa ca am sa votez sper sa nu gresesc...

votez Lucian

totusi...nu gasesc vodka ... unde ati puso???

of course I do...but... n'ai niste spirt?

the first??care-i treaba cu vodka??

P.S.-rapture pana la urma nu sunt singurul care am fost paranoic!:)

Eu. Mi-a multumit ca i-am luat apararea si a intrat in camera lui.

Eu sunt total in pom: cel pe care l-am acuzat era agent special, iar cel pe care il aparam era un criminal. Stiu ca pare suspect de suspect, dar nu e nici pe departe asa. Votka aia, nu mi-a facut prea bine.

Imi asum in totalite vina pt moartea lui Lucian, regret sincer ce s-a intamplat, dar lucrurile sunt mai complicate decat par. Sper sa-mi gasesc luciditatea, sper sa va mobilizati si voi, si sa gasim o solutie salvatoare.

Astazi, o sa las pe altcineva la carma investigatiilor; sunt dezamagit de mine in primul rand.

eu inclin a crede ca a fost un complot intre voi2...

the first??care-i treaba cu vodka??

P.S.-rapture pana la urma nu sunt singurul care am fost paranoic!:)

I like vodka and other spirits... #-o what's your problem?

hmm... se pare ca vodka ma mintit :crybaby: in legatura cu liquidlove... sau...careva sa fi pus ceva in ea... :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...