Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CezarXanadu

Contor pentru zilele cu Server STRICAT?!

Recommended Posts

Posted

Ok inteleg serverul era "stricat"" , unii stateau si totusi mai dadeau, nu mai erau foarte atenti deoarece Rollback-ul urma sa se dea. SI S_A DAT !!

Deci eu unul nu vad , sincer, nici un fel de rost cu, contoare date in timpul acela unde oricum serverul era defect. Unde este intelegerea voastra pentru o situatie unica. O situatie unde din partea voastra s-a cerut intelegere!! Dar voi nu dati dovada de asa ceva, unde chiar nu-si au rostul acele contoare inscrise. Nu cred ca murea cineva , sau mandria cuiva era stirbita ,fara excesul de zel pe timpul X si x-ori Rollback-uri !!

Voau vi se pare prietenos serverul? Adica tara ardea si unii faceau razii>>>> Hai ca este de ras. De rasul lumii.

Si nu are dea-face cu "ca eu am mereu ceva de comentat" ci pur si simplu nu-i vad rostul.

MAI ALES CA S_A DAT RETRO !!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer:

PS. Sunt in concediu :P :beer:

Posted

Ce altceva puteam sa facem? :-" De ajutat nu puteam, cei care puteau sa va ajute cu sfaturi, au facut-o...

Cred ca a spus totul in cateva cuvinte!! Ce altceva puteam face? Sa jucam si voi sa vedeti cum serverul nu mergea corect !!

dar...imagineaza-ti ca toti NU jucam !!! Poti?......oricum sa stii ca ceva este stricat si sa se aplice razii este pe departe ceva exagerat, ........dar ma rog , daca nu s-a inteles ce am dorit sa spun,....asta este....dar daca se dadea RRDB>? ...se mai punea contor?? :)

Hai noroc, :beer:

PS. : Eu credeam ca incidentul respectiv a fost o situatie de exceptie !! Sincer daca se dadeau contoarele la timp , atunci cand serverul era inchis, unii nu mai ""sufereau acum consecintele""...despre asta era vorba cu acel RETRO !! nu sa bagi pe 9 aug. poze de pe 1 august !!!! In loc de razii mai bine ajutati voi la ceva pe vremea aceea !!! Dar unii stingeau focul cu razii :) :)

Posted

am eu o propunere proprie si personala....

NU MAI STATI AFK :)))) :naughty:

cand joci pe un svr cu 9999x, nu stai afk =)) cand joci pe un svr cu 15 x ( sau cat mai are linkmania) si dai un rr la cateva zile ( asta valabil la 5 rr +) stand 24/7, e cam greu sa fi atent la calculator in tot acest interval, asta daca nu esti robot. Bun, multi o sa zica ca nu trb sa stai 24/7, dar.. daca vrei sa cresti rpde sa faci ceva pe svr la cs/invazii, trb sa stai 24/7 cu caracterul in joc

Acest reply a fost un offtopic, ca raspuns la omuletul de sus ;;)

@bunny, asa cum in topicul meu, cei care au luat ss inainte de rollback si cand le-a disparut ss-ul s-au trezit cu dublu xp, doar au meritat ca au fost copii cuminti, asa si cei care au jucat in acea perioada cu probleme nu trebuiau sa suporte acest contor -_- Cum am zis si in topicul meu, abia o ia svrul si in nicio ora, Dream era calare pe razie :)) era amuzant rau.

P.S. cand a fost facut ultima oara un event? :"> Ca de razii la ora 3 dimineatza stim ca se poate ;;)

Posted

cand joci pe un svr cu 9999x, nu stai afk =)) cand joci pe un svr cu 15 x ( sau cat mai are linkmania) si dai un rr la cateva zile ( asta valabil la 5 rr +) stand 24/7, e cam greu sa fi atent la calculator in tot acest interval, asta daca nu esti robot. Bun, multi o sa zica ca nu trb sa stai 24/7, dar.. daca vrei sa cresti rpde sa faci ceva pe svr la cs/invazii, trb sa stai 24/7 cu caracterul in joc

Acest reply a fost un offtopic, ca raspuns la omuletul de sus ;;)

@bunny, asa cum in topicul meu, cei care au luat ss inainte de rollback si cand le-a disparut ss-ul s-au trezit cu dublu xp, doar au meritat ca au fost copii cuminti, asa si cei care au jucat in acea perioada cu probleme nu trebuiau sa suporte acest contor -_- Cum am zis si in topicul meu, abia o ia svrul si in nicio ora, Dream era calare pe razie :)) era amuzant rau.

P.S. cand a fost facut ultima oara un event? :"> Ca de razii la ora 3 dimineatza stim ca se poate ;;)

PS:Daca nu joci nu ai de unde sa stii cand a fost ultimul event dar sa comentezi toata ziua pe forum in diverse topicuri vad ca esti bun.

Daca s-a dat roolback nu a fost din vina nimanui.Au fost probleme de natura tehnica la servar si nu vad legatura cu afk-ul.

Posted

PS:Daca nu joci nu ai de unde sa stii cand a fost ultimul event dar sa comentezi toata ziua pe forum in diverse topicuri vad ca esti bun.

Daca s-a dat roolback nu a fost din vina nimanui.Au fost probleme de natura tehnica la servar si nu vad legatura cu afk-ul.

huh... si eu care credeam ca pui o intrebare ca sa afli un raspuns. Da, nu mai joc, de aceea si am intrebat cand a fost ultimul event ;;) Si daca comentez ce? :)) Te deranjeaza, n-am acest drept? Mi-ai ranit sentimentele cu acest reply :))

P.S. Daca e sa fac o mica paranteza, pot sa compar nr de eventuri/razie cand jucam si pot sa banuiesc ca nu s-a modificat in bine acest raport ;;) Coincidenta a facut ca sambata cand a devenit pentru prima oara exp-ul dublu, sa fiu pe Tsu pt ca wolf nu putea sa joace in acea zi si am vazut cate razii s-au facut, doar sa nu stea neghiobii de jucatori la exp dublu =)) sa mai stea si afk, lasa-i, da-i naibii, sa joace 3 zile de pomana, on, ca apoi sa se dea rollback ;;)

Posted

Pai da, intr-adevar, dar postase dragosh ca nu e serverul sigur si ca jucati pe riscul vostru. Presupun ca si raziile erau incluse in subiectul "risc".

Posted

neah bunny, riscul ala a fost pus pt ca jucai pe timpul tau, existand riscul ca bugul sa se repete (deci, stateai on, jucai si exista riscul sa fi stat cu ochii in monitor de pomana ;;) )

Posted

sunt si eu de aceeasi parere cu cezar, dar daca unu injura de toti sfintii si bisericile trebuie iertat? treaba asta este cu dus-intors

@problema nu e ca s-a dat contor in perioada aia, ci ca unii sunt iertati de contor si altii sunt "arsi" datorita "timpului de reactie" in care playerul are posibilitatea sa revina din afk si asta "difera" de la un GM la altul

Posted

@problema nu e ca s-a dat contor in perioada aia, ci ca unii sunt iertati de contor si altii sunt "arsi" datorita "timpului de reactie" in care playerul are posibilitatea sa revina din afk si asta "difera" de la un GM la altul

...aici ai nimerit intr-adevar 100%...nu e o problema ca dat contor. Chiar imi aduc aminte ca reintrasem foarte repede inapoi si degeaba :(. Dar cum am mai spus, daca ar fi fost injurii aduse cuiva= ok, dar razzie in timpul acela?.....sincer ma las pagubas, oricum vorbesc degeaba(scriu).

Ideea aplicarii unui anumit tip de interventie - s-o numim razie- nu-si avea rostul in timpul acela, unde se stia cu siguranta, ca se va da Rollback !! Altfel spus cei care au jucat NU au ramas cu nimica datorita Rollback-ului, in schimb au primit contorul . Este foarte proportionala masura aceasta pe timpurile "grele" prin care un server poate trece - si a trecut - !!!

Hai sa dam xp dublu ( de ce oare!) , eu ma refer la ideea in sine! Sa fie ca o recompensa pentru ""timpul pierdut""? Adica dragi jucatori , aveti intelegerea noastra si va rugam sa fiti intelegatori cu situatia asta de exceptie !! Serverul nu este sigur, nu merge ok, dar...in rest suntem ocupati sa primiti orice masura negativa la care va prindem in timpul functionarii defectoase a serverului.

neah bunny, riscul ala a fost pus pt ca jucai pe timpul tau, existand riscul ca bugul sa se repete (deci, stateai on, jucai si exista riscul sa fi stat cu ochii in monitor de pomana ;;) )

...sunt de acord , eu asa am inteles cu riscul

:beer: noi sa fim sanatosi :beer:

PPS.: necesitatea unui Rollback tehnic, la o data anumita , include absolut tot ce s-a petrecut in acel timp.:

Trade= anulat>>> deoarece nu l-ai facut !!!

Xp = anulat >>> deoarece nu l-ai facut !!!

RR = anulat >>> =||=||=||=

Bokuri gasite= anulate>>>doarece nu le aveai

Iteme gasite=>>> anulate>>> deoarece nu le aveai

AFK = a ramas>>> deoarece l-ai facut in VIITOR !!

:respekt: =)) =)) :respekt:

Posted

Am putea macar sa nu mai comentam subiectu "Eventuri"? Se poate? Sper ca stii de ce ...

Posted

serv cu standarde europene ce vrei :> .. cu toate ca sau tot dau roll back-uri la greu .. xp a fost dublat adica undeva la 20x a fost .. chiar si dupa rollback-ul final , cu treaba asta sa revansat vdragosh fata de playeri dar .. regulamentu e regulament .. si cum zicea xtest .. tara arde si babele se piaptana =))

Posted

galore, galore, poti sa-mi traduci " tara arde si babele se piaptana"? Ca as vrea sa stiu exact la ce te referi. Cat despre acel dublu exp, s-au recuperat doar zilele cat a fost cazut svrul, dar zilele cat ai jucat la exp dublu, nu si zilele cand a fost exp dblu si tu, in mod normal cresteai la exp normal -__- Dar nu asta e problema si in nubismul de care dai dovada, ai deviat de la subiect, citeste iar topicul si vezi despre ce vb aici ;;)

Posted

huh... si eu care credeam ca pui o intrebare ca sa afli un raspuns. Da, nu mai joc, de aceea si am intrebat cand a fost ultimul event ;;) Si daca comentez ce? :)) Te deranjeaza, n-am acest drept? Mi-ai ranit sentimentele cu acest reply :))

P.S. Daca e sa fac o mica paranteza, pot sa compar nr de eventuri/razie cand jucam si pot sa banuiesc ca nu s-a modificat in bine acest raport ;;) Coincidenta a facut ca sambata cand a devenit pentru prima oara exp-ul dublu, sa fiu pe Tsu pt ca wolf nu putea sa joace in acea zi si am vazut cate razii s-au facut, doar sa nu stea neghiobii de jucatori la exp dublu =)) sa mai stea si afk, lasa-i, da-i naibii, sa joace 3 zile de pomana, on, ca apoi sa se dea rollback ;;)

Baga o pagina de Respecte si stai jos... :-j http://img148.imageshack.us/img148/4552/screen071805010025.jpg

Posted

Baga o pagina de Respecte si stai jos... :-j http://img148.imageshack.us/img148/4552/screen071805010025.jpg

=)) :rofl2: :rofl2:

sa moara bibi daca nu ai dreptate georgescule :rofl2:

Posted

nu mai joc de cam 2 luni si cand mai intru, sigur nu intru la ora aia asa ca nu tine la mine poza ta ;;)

P.S. esti off-topic, tu si parazitul ala care te pupa-n fund de sub tine :">

Posted

Respect Linkmania!TRUE server :)))))

Nu se poate asa ceva,voi depune o cerere ministerului apararii,deoarece saracii oameni au stat afk si voi nu iati lasat in pace,rusine sa va fie.

Maine sa`mi prezentati demisia. :rolleyes:

Guest Iar am luat suspend 2
Posted

cea mai buna solutie!!!

spuneti NU!!! mu ului :rofl2:

Stay calm , multi deja au zis bye bye...la asa admini , asa jucatori

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...