Jump to content
lego_kid

Michael Jackson, omagiat prin dans la Bucuresti!

Recommended Posts

Posted

Dupa New York, Amsterdam ori Londra a fost randul Bucurestiului sa il omagieze pe Michael Jackson prin dans. Evenimentul, care s-a mutat in Piata Universitatii, a inceput in Parcul Herastrau, unde s-au strans peste 500 de tineri.

N-a contat ca s-au imbracat "Black or White", ori ca s-au miscat "Bad", toti au vrut sa "Remember The Time" si au avut un singur mesaj pentru cei care au ridicat din sprancene cand i-au vazut: "Beat It".

Asadar am asistat la un flasmob pentru prima data in Romania. Un flash mob este un grup care se strange brusc intr-un loc public spatios, face ceva neobisnuit, apoi se disperseaza rapid.

Susa imagini Herastrau si Tineretului: ecostin.com

Video: http://stirileprotv.ro/bin/tv/?media_id=60339463

Sursa : stirileprotv.ro

Posted

Dupa New York, Amsterdam ori Londra a fost randul Bucurestiului sa il omagieze pe Michael Jackson prin dans. Evenimentul, care s-a mutat in Piata Universitatii, a inceput in Parcul Herastrau, unde s-au strans peste 500 de tineri.

N-a contat ca s-au imbracat "Black or White", ori ca s-au miscat "Bad", toti au vrut sa "Remember The Time" si au avut un singur mesaj pentru cei care au ridicat din sprancene cand i-au vazut: "Beat It".

Asadar am asistat la un flasmob pentru prima data in Romania. Un flash mob este un grup care se strange brusc intr-un loc public spatios, face ceva neobisnuit, apoi se disperseaza rapid.

Susa imagini Herastrau si Tineretului: ecostin.com

Video: http://stirileprotv.ro/bin/tv/?media_id=60339463

Sursa : stirileprotv.ro

Frumos gest , dar cati dintre ei il ascultau inainte sa moara ? :(

Posted

cum zicea si jas2jas , frumos gest

@ exact ... cine il asculta inainte sa moara? acuma au aparut toti ca ciupercile dupa ploaie :)

Posted

trebuie sa spuna toata lumea in gura mare ce asculta? erau si inca sunt foarte multi. acum ii vedeti si voi fiindca danseaza pe strada in memoria lui. nu s-au "trezit" toti asa dintr-o data.

omagiul e frumusel. se vede ca nu s-a exersat deloc inainte, dar merge.

http://www.youtube.com/watch?v=-8bptl0iZa0

asta imi pare a fi cel mai reusit de pana acum. pe la 1:50 se rupe lumea prea misto. ce-as fi vrut sa fiu acolo, le dadeam o lectie :lol:

ps:

:D
Posted

Am auzit la Radio... Nu stiu ce sa zic , chiar frumos.

Nu am ascultat melodii a lui MJ , nu stiu nu ca nu mi`au placut dar nu am ascultat :).

Posted

ai dreptate frumos gest.... sincer eu aveam vreo 5 piese care imi placerau ... de cand a murit nu am mai ascultat nimic de la el

Posted

Un gest foarte frumos din partea fanilor ,bravo lor, oricum Michael va ramane vesnic in amintirea noastra,pentru ca un geniu ca el nu poate fi uitat.Daca asculti muzica lui realizezi care este diferenta dintre muzica de calitate si cea de duzina. Michael era de-a dreptul magic, il puteai privii ore in sir fara sa te plictisesti, din contra parca niciodata nu iti poti potoli setea de el, pentru ca regele ramane rege. :)

Guest Xspeed
Posted

am vazut un link despre asta pe pitzipoanca.org acum ceva timp

daca nu lucram sambata seara, eram si eu acolo

ma mir ca s-au adunat atat de multi...deobicei romanii stau si fac misto

Posted

generatia Enema si Justin Timbercake a auzit de Michael Jackson? Ma mir... parca am vazut si ceva manelisti p'acolo...asculta ei muzica adevarata? inseamna k intr-o zi mantuirea va pogora asupra lor.

ot. frumoasa actiune anyway

Posted

Astea care tot pun poze si criu balarii despre MJ mai bine s-ar abtine , a fost cineva in lumea asta , si peste 50 de ani , stii de MJ? Da , sigur , a fost un adevarat rege ..... Dar hei il mai stii pe TzuYoshi? nu , imi pare rau

#un gest foarte frumos din partea bucurestenilor

Posted

Astea care tot pun poze si criu balarii despre MJ mai bine s-ar abtine , a fost cineva in lumea asta , si peste 50 de ani , stii de MJ? Da , sigur , a fost un adevarat rege ..... Dar hei il mai stii pe TzuYoshi? nu , imi pare rau

#un gest foarte frumos din partea bucurestenilor

A fost, nu zic ca nu. Si ce vrei sa facem acum ?! A murit, s`a dus. Asta e viata, e normal sa se intample asa.

Nu e nevoie sa apara 10000 de articole, stiri, minciuni, ca dealtfel toti clownii care sunt "MJ fans".

Pana sa moara, daca as fii zis ca ascultam muzica lui, lumea zice ca sunt fraier, gay, ca Inna e mai "smekera" .

Dupa ce a murit, il pupati toti in fund.

HE`S DEAD, GET USED TO IT.

Posted

A fost, nu zic ca nu. Si ce vrei sa facem acum ?! A murit, s`a dus. Asta e viata, e normal sa se intample asa.

Nu e nevoie sa apara 10000 de articole, stiri, minciuni, ca dealtfel toti clownii care sunt "MJ fans".

Pana sa moara, daca as fii zis ca ascultam muzica lui, lumea zice ca sunt fraier, gay, ca Inna e mai "smekera" .

Dupa ce a murit, il pupati toti in fund.

HE`S DEAD, GET USED TO IT.

cat traia daca apareau poze de genu asta nu zicea nimeni nimic , asa ca a murit lasa-l sa se odihneasca in pace , daca nu ai nimic de postat nu o face ....

si daca tu devii complexat despre ce zice lumea , daor tu ai de pierdut

Posted

This is It, lansat şi în România!

Distribuitorul român Intercom anunţă lansarea pe ecrane a filmului This Is It, lungmetrajul bazat pe înregistrările făcute în timpul repetiţiilor la seria de 50 de concerte pe care megastarul Michael Jackson trebuia să le susţină în toamnă la Londra. Premiera românească va fi simultană cu cea internaţională, pe 30 octombrie.

Pe 10 august, organizatorul concertelor, AEG Live, şi Sony Pictures au semnat un contract cu administratorii averii lui Michael Jackson prin care studiourile de film primeau acces la sute de ore de înregistrări din timpul repetiţiilor. După ce a plătit 60 de milioane de dolari pentru drepturi, Sony l-a angajat pe Kenny Ortega, omul din spatele High School Musical 3, să monteze materialul şi să-i dea forma unul lungmetraj în stare să fie proiectat în cinematografele de pe tot globul.

Iată ce a spus despre film regizorul: "Lumea va vedea ceea ce echipa implicată în proiect a fost atât de norocoasă să trăiască. Michael Jackson a fost arhitectul din spatele This Is It, iar noi am fost doar constructorii. Materialul filmat în stadiile incipiente ale repetiţiilor va arăta că Michael Jackson era implicat în absolut toate aspectele producţiei, de la scenografie la coregrafie, muzică, lumini şi chiar conceperea scurtmetrajelor şi-a clipurilor ce urmau să fie proiectate în fundal. Filmul nostru va arăta şi că Michael a fost unul dintre cei mai mari entertaineri ai lumii şi una dintre cele mai creative minţi. Cred că lungmetrajul va fi o dovadă a faptului că îi plăcea la nebunie ce făcea în timpul repetiţiilor şi că se îndrepta spre un nou triumf."

Sursa: Torrents.ro

Guest Bogdan.
Posted

Am vazut pe utv parca,ca avea o melodie nelansata...

Posted

Multi ziceau ca MJ era pedofil si tot felu de prosti si ca , canta naspa etc . Dar de cand a murit toti ZBOF le place muzica lui .. RIP MJ !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...