euSadea Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 xtest Deja esti trecut in lista, data viitoare fi mai atent.in atentia lu sus numitu si oickLAILORRRR !!!!pt 2 min oick nici nu ma deranjam sa postezsi xtest sau revocat decizii mult mai grave ca asta - esti trecut in lista esti condamnatziceam ca jucatori is rai da nici admini nus departe :P o parte cel putin :P
euSadea Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Vezi ca s-a inventat PM-ul.am aflat acu 2 min:)nare rost sa le transmit pm - se vede usor interesul; din post normal; daca le dam pm il treceau la ignore din start; so ce fac eu acum este sa vb degeaba :angry1: :angry1:
oick Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Nu am inteles ce e cu topicul asta..Ai fost afk, ai luat contor, nu esti primul si nici ultimul, unde e nelamurirea, scopul, rostul topicului.
euSadea Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Nu am inteles ce e cu topicul asta..Ai fost afk, ai luat contor, nu esti primul si nici ultimul, unde e nelamurirea, scopul, rostul topicului.scopul,rostul - scoatemi contorul pls; daca nai inteles roaga un admin care a mai iertat afkistisub 5 - 10 min sati explicept 2 min extra intarziere - ma uimeste ca lai pussau poate ai ceva cu mine... (ia zi pe alti iai iertat??) - tinel in cazu asta oricit de nesemnificativ ar fi;dacati satisface mandria - fie :clap: :clap: anw :closed: este prea complicat sa va explic conceptul