^Unknown^ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Bun.. am vz cu toti cat stres si emoti sa adunat pe froum in ultimele zile... deci vreu sa incep un joc ca sa te descarci,acesst joc lam mai postat si pe alte forumuri.OK jocul se num "Merita banat pt.. (motiv aiurit)".CE trb sa faci? Pei uramtoru care posteaza trbuie sami dea ban pt un motiv aiurit Ex: ^Unk^ merita banat pt ca numi place avt luiSSau alte motive ciudate...Urmatoru va face la fel si tot asa.. pana ne plicRog no spam.... daca vreti sa spunbezi ceva despre joc abtzinetziva... daor distratziva..Ex complet:1 st post ^Unk^2 nd post Unk merita banat pt ca are set thunder+13+lk+dsr+ref+dd(asi vrea eu ::)) ) 3rd spune ceva despre ^ (de mai sus)REguli pe scurt.. il banezi pe celde mai sussa vad kre ma baneaza primu si ce motiv gaseste:P
^Unknown^ Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Motivul e clar, topic inutil.am vrut doar sa aduc un pci de fun..OFF-topic:si soz pt scrisul nasol tochmai akm 15 min am varsat cafea... pe tst si orice asi face la fell o sa iasa
bunny Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Nu ai inteles, eu jucam de fapt. :)) Continua jocul. :P
^Unknown^ Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Nu ai inteles, eu jucam de fapt. :)) Continua jocul. :Pbunny te banez pt ca nu sti sa joci cum trebuie:((model:Nume +te banez pt...
i sin Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ^Unknown^ te banez pentru ca nu imi place avataru -_-
^Unknown^ Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 2PacThugLifeWestSide te banez pt ca nu am avt :|
Cristian Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ^Unknown^ te banez pentru "distrugerea" limbii romane.