Jump to content
No-Brands Romania

HAHA Michael Jackson is gay - VIRUSUL

Recommended Posts

Posted

Michael Jackson valorează mai mult mort decât viu şi asta o ştiu nu doar televiziunile şi tabloidele, ci şi hackerii? Drept urmare, de ceva vreme au apărut câţiva viruşi care speculează la maxim interesul internauţilor despre Michael Jackson. Dacă la puţină vreme după tragica dispariţie a artistului a apărut virusul “Remembering Michael Jackson”, care era trimis prin intermediul unui e-mail, de puţină vreme a apărut un nou virus, care se răspândeşte mult mai rapid prin intermediul Yahoo Messenger şi poartă denumirea: HAHA Michael Jackson is gay.

De pe Yahoo Messenger am şi aflat despre existenţa acestui virus, pe care nu am avut încă neplăcerea să-l descarc personal , ci l-am intalnit la pitipoanca de 11 ani caruia i-am rashchetat PC-ul de 2 ori in 4 zile si m-am cam sucarit!

Am aflat de pe Fără Viruşi că HAHA Michael Jackson is gay se transmite prin intermediul unui mass, care este trimis din 5 în 5 minute de către calculatoarele infectate la toată lista de Y! Messenger:

Cum numărul celor interesaţi despre preferinţele sexuale ale lui Michael Jackson e în continuă creştere, virusul afectează tot mai multe calculatoare?

:comp1: :comp2::box:

Stie careva ce antivirus te protejeaza de el !??! De Avast a trecut , am pus NOD32 si astept sa vad , precizez ca am raschetat tot, cu format din MS-DOS , batraneste ! Stie careva ce antivirus te protejeaza de el !??! De Avast a trecut , am pus NOD32 si astept sa vad , precizez ca am raschetat tot, cu format din MS-DOS , batraneste !

Posted

Nu apasa pe link si nu vei pati nimica, nu tot ce zboara se mananca :)

Reciteste, am explicat mai bine si mai sus, dar sincer m-am saturat sa i tot pun sis de op odata la cateva zile ca ea vrea sa stea pe mess cu "Iubi" , plus are parintii cretini !

Posted

Stie careva ce antivirus te protejeaza de el !??! De Avast a trecut , am pus NOD32 si astept sa vad , precizez ca am raschetat tot, cu format din MS-DOS , batraneste ! Stie careva ce antivirus te protejeaza de el !??! De Avast a trecut , am pus NOD32 si astept sa vad , precizez ca am raschetat tot, cu format din MS-DOS , batraneste !

Incerca cu un prezervativ !

Guest xrider
Posted

:-? bai vere eu nu stiu ce sa zic despre ce antivirus te poate salva...

eu in locul tau m-as pune la masa cu parintii ei,daca zici ca are 11 ani,si poate i-ai convinge sa lase calculatorul pentru ca "o strica" ii strica "ochii" ii strica "timpul" si mai ales te pune pe tine pe drumuri...

asa ca revin,vb cu parintii ei si poate or reusi ei sa o convinga sa se drogheze cum fac ceialalti copii de varsta ei =))=))=))

lasand gluma la o parte :-?? trebuie incercate pe rand cat mai multe prg de antivirus...pan' la urma ii dai in cap cu careva :comp2: ,ca n-o veni sfarsitu lumii pana atunci,nu :P ?

Posted

ia si tu un Anti Malware si ai protectie .. plus ca poti foarte simplu sa stergi fisierul infectat din system32 si sa`l opresti din task manager si gata .. :) problem solved

Posted

Am primit si eu mass cu 'marele virus' nu am dat click pe el si nu am nimic , inseamna ca 'fetita' vrea sa traga cu ochiu la MJ gay :>

zi sa nu mai dea click .

Posted

ia si tu un Anti Malware si ai protectie .. plus ca poti foarte simplu sa stergi fisierul infectat din system32 si sa`l opresti din task manager si gata .. :) problem solved

da pe pc-ul meu ... insa intrebarea era ce antivirus sa bagi sa nu te pupe acolo in "deplasare" . nu stiu in ce masura ma intelegi. Caut o solutie pentru End-Useri (cei ce au auzit de calculator, au bani si din cand in cand sterg prafu de pe el si considera ca calculatorul e LCD-ul de 22" ) :gun::gun::gun::gun:

Posted

Doamne, citeste postul meu u' moron, NU DA CLICK PE LINK!!!!!!!!

Asa nu iti pot intra virusii, e destul de clar ?

Ps:// folosesc nod32 si nu am probleme cu nici un fel de virus nici de cel specificat de tn.

Posted

Doamne, citeste postul meu u' moron, NU DA CLICK PE LINK!!!!!!!!

Asa nu iti pot intra virusii, e destul de clar ?

Ps:// folosesc nod32 si nu am probleme cu nici un fel de virus nici de cel specificat de tn.

Ai cap de pluta? Tu nu ai citit ca nu el are problema asta ci o fata de 11 ani ? oO

Posted

I-ai zis sa nu mai dea click pe link ?

Daca da ai 2 solutii :

1.O iei de par si o dai de pereti.

2.Ii zici la taicasu' s-o dea cu capu de pereti.

Posted

daca i-ai dat format din MS-DOS si tot nu merge, raspunsul poate fi foarte simplu: pune-o sa-si schimbe parola la ID.

Nu prea vad legetaura dintre un virus primit prin masuri si parola la ID?

Daca ii pasa doar de mess pune-o pe o distributie Linux, si iti garantez ca nu o sa mai aiba nici o problema.

Posted

Multumesc gasca de sfaturi! Intotdeauna sunt bine venite, imi pare bine ca v-am gasit totusi si imi pare rau ca nu v-am cautat mai repede.

Degeaba i pun o versiune draguta de Linux, nu stie sa foloseasca aplicatiile Microsoft!!!! Ce sa i ceri unui end-user Linux..zice ce e aia? avatar pe mess sau clip nou de "gang-bang" pe YouTube ??!?!? sa fim seriosi totusi ....

I-ai zis sa nu mai dea click pe link ?

Daca da ai 2 solutii :

1.O iei de par si o dai de pereti.

2.Ii zici la taicasu' s-o dea cu capu de pereti.

si daca nu accepta solutiile 1 si 2 se aplica solutia 3 : Bucla intre 1 si 2 :)) :beer: :banghead::banghead:

Posted

Da, ma intreb daca acest virus nu a fost creat chiar de Microsoft & Google ! Dece?!?! Microsoft are MSN-ul si Google are Call nu mai stiu cum Talck , daca ati observat mai nou in Yahoo Mess poti sa bagi si astfel de useri si sa comunici cu ei, au fost acceptati , monopolul pe linia asta la nivel global il detine Yahoo! . Ca platforma clasica de utilizare find Microsoft x86,x64, si este perioada premergatoare lansarii lui Win 7 incercand sa scoata de pe piata tot odata :

1. Yahoo! (probabil pentru ai presa sa vanda - cu siguranta Yahoo! ne va surprinde cu o adevarata replica la acest virus ce ia demigrat si manjit BRANDUL ) [Tot v-am spus cate ceva despre tainele Brandingului]

"Un brand puternic se naste pe o idee veche si un nume nou"

2. Sa omoare Win Xp-ul care e pe piata deja de aproape 10 ani (2000-2001 imediat e 2010) .

E si firesc sa se foloseasca de " M J " . La aceasta parere am ajuns, argumentati sau contraziceti-ma !

Informatia inseamna putere si bani ! Daca as sti as face si eu unul insa administrat POLITICIENILOR mult IUBITI ai ROMANIEI !!!

:-? :tiphat: :box:

VEDETI SI VOI si daca aveti rabdare sa cititi si sa traduceti din Eng in RO si pentru altii

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...