Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[Ics]

Zzzbumi is back!

Recommended Posts

Posted

am venit si eu :P..... in guild, detzin un BK dependent de alcool,bolnav creste greu,e imbracat naspa dar e CURAJOS

Posted

Ha! Bun asa, chiar postasem la un moment dat pe vechiul thread al guildei acum ceva vreme...ma bucur sa vad ca se continua traditia Zzzz :bananadance2:

Daca nu in game, macar pe forum sa revina toti dementii, cu toate ca e cam greu sa strangi fosilele guildei acum. Mai ales ca daca nu au trecut la alte joace neaparat, au si uitat cat le-a mancat timpul (constructiv sau nu) joculetul asta si in guilda asta mai ales.

Oricum, daca apare Ovi pe aici (Zzzzbumi_Mg) iti urez ca de obicei, cum o fac in fiecare joc in care dau peste el, un sincer "lua-r-ai foc" :crazy:

Mult spor sa aveti :tiphat:

Guest jilava2004
Posted

salutare old old old members :)

Posted

hai ma ce dracu ?am doar 24 de ani...is asa batran :-s ?

Se referea la MAXZ.

Salutare maxoi ,arhanghelul guildului, sa nu spui ca te ai apucat si tu de mu ca nu te cred :))

L.E. Nu cred ca ma stii cu userul asta da.... ma semnez:"elfus invazicus":P

Guest jilava2004
Posted

ma refeream la amandoi :D

saliu tori...nu mai joci? :(

Posted

ma refeream la amandoi :D

saliu tori...nu mai joci? :(

se joaca...are un elf de 2 rr`uri...am inteles ca o perioada e idle :P...va astept cu noutati si ceva propuneri...eu am stabilit bazele IMORTALS mai nou...incep o noua era si anume un guild cu cei mai multi non rr !!!sa mai ajunga si altii la performantele si prestigiul pe care l`am avut noi atatea baze de date !

Posted

De jucat joc da momentan pe alt sv. Aici nu se merita sa joc la ce admini sunt.

Am incercat sa i ignor si sa joc din placere fara sa deranjez sau sa fiu deranjat de nimeni dar.. e imposibil sa nu interactionezi cu ei si cand ajungi sa interactionezi cu actualii admini te fac sa te lasi de joc instantaneu.

Sincer imi este scarba sa mai joc pe link.;

Posted

Hahahaaa!!! Elfoaieeeee tu esti?! Nu te stiam cu nick-ul asta :)) mor de ras, ce zici elfus invazicus?!

Nu m-am reapucat si nici timp nu am chiar daca as vrea sa intru for the old time sakes.

Nu as mai avea rabdare oricum sa reiau la normal rates, asta e clar. :comp1:

Succes oricum, eu va sustin de pe bara, aproape la rezerve!

Urlu dupa Mg-ul ala...ma rog..imitatie de MG sa dea o tura pe aici, deh...gm-u' lu' peste, a uitat unde isi petrecea 99% din timp...parasuta de om...

:tiphat: si spor la invazii :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...