Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Hammer

Curiozitate

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Am si eu o intrebare:

Foloseste cineva internet mobil si reuseste sa joace in conditii optime? :-??

Intreb deoarece imi doresc sa joc si de la work pe laptop si .... am nevoie de internet :) :D Din pacate masurile de siguranta de la locul de munca ma impiedica sa accesez jocul de pe calc'ul de la birou.....

Nu stiu in ce conditii se misca si in proportie de 90% mi-as achizitiona un internet mobil doar pentru MU :>

Sper sa primesc raspuns bun ,

Best regards :tiphat:

Posted

daca te referi la internet de la gsm prin tele mobil merge insa eu cand jucam aveam 8k agi si dadeam de parca aveam 4k^^.lag nu prea era si nici d/c asa des depinde de firme .am folosit de la vodafone

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

daca te referi la internet de la gsm prin tele mobil merge insa eu cand jucam aveam 8k agi si dadeam de parca aveam 4k^^.lag nu prea era si nici d/c asa des depinde de firme .am folosit de la vodafone

Aham....da la ceva prin telefonie ma gandeam....

Aiurea faza cu agil ....

LINU, tu tot internet de la vreun operator de telefonie mobila ai folosit?

Posted

Aveam internet mobil de la Orange, imi mergea acceptabil, nu am avut probleme cu agility. Totul e sa nu faci download cand esti pe MU sau altfel de trafic pentru ca iti provoaca lag.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Aveam internet mobil de la Orange, imi mergea acceptabil, nu am avut probleme cu agility. Totul e sa nu faci download cand esti pe MU sau altfel de trafic pentru ca iti provoaca lag.

Suna rezonabil :right:

Merci mult

Posted

E ok si internetul de la Cosmote prin GPRS, am jucat eu.

Daca nu deschizi alte aplicatii de upload si download merge acceptabil.

Un pic de lag, insa e rezonabil daca vrei la experienta, nu-l recomand insa pentru dueluri, ca pierzi sigur cu acel lag mic.

Astept oricum internetul 3G de la Cosmote, se pare ca va fi mai performant si mai ieftin decat la Orange si Vodafone. :D

Guest kreeper
Posted

Depinde de cat noroc ai:) Inainte de a cumpara un abonament mobil gandestete la urmatoarele aspecte:

-Ce furnizor de servici alegi, si ce abonament.

-Cat de bun ai semnalu in zona ta si la birou.

Poti sa ai probleme trecatoare cu latenta, d.c dese in anumite intervale de timp, si altele.

Din cate stiu e destul de scump un abonament mobil bun, si nu se merita pentru mu.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Depinde de cat noroc ai:) Inainte de a cumpara un abonament mobil gandestete la urmatoarele aspecte:

-Ce furnizor de servici alegi, si ce abonament.

-Cat de bun ai semnalu in zona ta si la birou.

Poti sa ai probleme trecatoare cu latenta, d.c dese in anumite intervale de timp, si altele.

Din cate stiu e destul de scump un abonament mobil bun, si nu se merita pentru mu.

Poi in Bucuresti cred ca am semnal bun...

Ai dreptate la pret...cam mult doar pentru MU....o sa ma gandesc bine.

Thx

Posted

Daca vrei musai internet mobil cele mai perfomante oferte sunt deocamdata la Vodafone 3G si Orange 3G, insa costurile sunt destul de piperate si nu beneficiezi de trafic nelimitat, adica dupa 1 GB de date transferat s-ar putea sa te arda rau la portofel si nu cred ca merita pt. MU.

Daca punem in balanta costurile si ceea ce se ofera, cred ca oferta de Internet mobil de la ZAPP ramane leader de piata. Daca-mi amintesc eu bine, acum 3 ani plateam 10 USD / luna abonament de internet mobil cu trafic nelimitat si se misca foarte bine pot zice. Mi-au dat un data receiver gratiut care se conecta prin USB la laptop si aveam astfel internet disponibil la orice ora si avea o viteza maxima de upload / download de 133 k / secunda, oricum nu scadea niciodata sub 56 k / secunda. Singurul inconvenient la ZAPP este ca nu poti rezilia contractul decat la fix 1 an de cand l-ai semnat. Ai depasit o zi sau doua, mai trebuie sa mai astepti 1 an ca sa-l poti rezilia.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ce de kko :-S

Cum am zis, o sa pun in balanta sa vad daca se merita.

Thx for reply ! :beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...