Dani Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 V-ati gandit vreodata ca puteti avea chiar si carti de vizita ecologice? Ei bine, niste brazilieni s-au gandit sa faca carti de vizita din frunze uscate, pentru a avea un altfel de concept, pentru a nu se arde frunzele si pentru a nu se folosi atata hartie. Pe langa ca arata bine, aceste carti de vizite, daca vor fi pierdute sau aruncate nu vor dauna mediu-lui pentru ca sunt biodegradabile. Design-ul a fost facut cu ajutorul laser-ului. Nu-i asa ca sunt si oameni inteligenti in lumea asta? Faza proasta este ca nu stiu cat vor tine aceste carti de vizita. La asta va las pe voi sa raspundeti. Toate imaginile
NoComment Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Interesant ... intrebarea e : De ce nu s-au gandit mai devreme ... inainte de a strica stratul de ozon si sa polueze apele si pamanturile ....
Nok!a Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 pai da...dar daca nu ai grija de ele se faramiteaza in mainile tale sau in buzunar... sau oriunde
alcholic Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ideea e buna.... dar am si eu o intrebare .... au suport special pentru ele ? :>
lego_kid Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ceva unicat si "abstract" .. dar cum zicea cineva mai sus .. dar durabilitate cam mica ..
ellysmark Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 nu cartile de vizita au dus la defrisari masive ,si cum arati la o intalnire oficiala , scoti o frunza drept carte de vizita ,no way
DuR@nG0_* Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ma intreb cine o umbla cu frunze uscate in buzunar/portofel...
Nach3 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Arata frumos , dar cati ani va dura sa apara si in Romania ??