-GUNIT- Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 pai singurul skill "interzis" pe langa cele pe energy ar fi power slash :-?
Fanky Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 si eu sunt de acord .facem tzarcul de bk si cel vis-a-vis de el pentru bk, str mg si elfiasa mai scapam de punctiforme :Dcea mai buna idee :hello:pai singurul skill "interzis" pe langa cele pe energy ar fi power slash :-?Nici macar nai putea sa tragi q el pentru ca iei d/c de la prea mult lag
bogy2006 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 acum ca este tarc pt bk/elf/dl/mg str, unde sm iau ss daca sunt prinsi, portile raman tot deschise la restul tarcurilor? pe vremuri stiu ca erau inchise si se intra doar cu teleport in ele.
lulu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 acum ca este tarc pt bk/elf/dl/mg str, unde sm iau ss daca sunt prinsi, portile raman tot deschise la restul tarcurilor? pe vremuri stiu ca erau inchise si se intra doar cu teleport in ele.Ai putea sa deschizi un nou topic pe aceasta tema
ija4ok Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Oricum intrati cu w7 toti in tarcuri pe 97 :).SM-ul nu are voie in tarcul de bk, are destule spoturi unde sa creasca.Sugestie aprobata si topic inchis!