cioto10 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 BunaAr fi foarte bine sa fie din nou tarc de bk cum era pe serveru vechi, motivele banuiesc ca sunt evidente.Multi o sa zica ca sunt punctiforme da dar cate sunt?
Lanaya Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 huh?...sunt 6 7 bki...care dau pe punctiform...hai na maxim 10...sa ii insir?nu e nevoie...ii cunoasteti...deci...sunt destule punctiforme..la ce sa mai faca si tzarrc de bk
cioto10 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 eu am propus sa fie tark de bk nu punctiforme sau am zis altceva?
_alexa_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 PROcum spuneai si tu, motivele sunt clare, sa nu mai stau sa fac preluare sau sa cersesc pty sa fac xp. Sunt destule punctiforme, e loc si de un tarc de bk cu regulile ca pe 97d. Lanaya.... tarcu de bk n-a fost niciodata exclusiv pt aceasta rasa. Acolo putem creste si noi elfii si mg-ii pe str
HaO Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 din cate stiu sa mai propus aceasta sugestie si nu sa luat in considerare ...
_alexa_ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 da, dar macar sa ne zica si noua cineva de ce nu se ia in considerareasa ar fi frumos, sa vina unu sa ne zica: ba prostilor, nu se poate din cauza ca: .... etc
Lanaya Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 da ma dar....voi va ganditi ca gata daca e tzarc de bk dam ks in continuu unii peste altzii...si vine knavish sau gunit(bine ca nu vin ei) sau Mariachi etc...alti bk de 7rr + si dau ks peste voi..si voi luati 50xp si ei 20k...e marfa?...pe spoturi de ce nu datzi...ca sunt goale toate :|
Sirius Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 da ma dar....voi va ganditi ca gata daca e tzarc de bk dam ks in continuu unii peste altzii...si vine knavish sau gunit(bine ca nu vin ei) sau Mariachi etc...alti bk de 7rr + si dau ks peste voi..si voi luati 50xp si ei 20k...e marfa?...pe spoturi de ce nu datzi...ca sunt goale toate :|reteta asta a mers perfect de atat timp.. tarc bk era un loc de free exp si in parerea mea unicul loc in care ar trebui sa ramana contor.. era unicul loc in care nu aveai ce prelua, era locul unde te duceai cand nu aveai spot sau tarc...Eu sunt pro pentru vechiul tarc de bk
cioto10 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Lanaya tarku e mare si pe 97 dadeam la kslanga un bk full si tot luam bine nu ma plangem +ca era singuru loc unde puteai face ks fara preluare si fara magarii cu conditia sa stai on + ca puteai sa scapi de phono si chestia asta cu sa vina gunit sau careva mare nu e o conditie ca doar o sa creasca si altii
-GUNIT- Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 tarcul de bk a rezistat vreo 5 ani si era vestit "tarcul de bk de pe linkmania" si pe alte srv din alte tari am vazut ^_^ the bk cage =))ar fi pacat sa nu il bagati back :) eventual puneti in loc de punctele de la fantana mobi mai slabi sa poata creste si cei de 1-2 rrpe spoturi nu sta nimeni pt ca e xp mic si pleaca monstrii ..
stely_yoo Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 huh?...sunt 6 7 bki...care dau pe punctiform...hai na maxim 10...sa ii insir?nu e nevoie...ii cunoasteti...deci...sunt destule punctiforme..la ce sa mai faca si tzarrc de bkSi pe tot serverul exista doar 6-7 bk sau tu nu ai idee pe ce server joci ? #-o PRO ! Sa se faca tark !
Bobby Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Pro.. eu nu sunt si nici nu am fost bk dar sunt de acord cu asa zis tarcul bk care defapt nu este numai de bk, singurul caracter este sm care nu poate sa faca exp in tarc
Fanky Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Pro Ar fii o idee buna ca acuma sunt destui care pot creste in tark de bk ...
Dumnezeu Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 tarcul de bk a rezistat vreo 5 ani si era vestit "tarcul de bk de pe linkmania" si pe alte srv din alte tari am vazut ^_^ the bk cage =))ar fi pacat sa nu il bagati back :) eventual puneti in loc de punctele de la fantana mobi mai slabi sa poata creste si cei de 1-2 rrpe spoturi nu sta nimeni pt ca e xp mic si pleaca monstrii ..Pro cu el
LuckyShot Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 si eu sunt pro. o sa propun sugestia la admin section
vdragosh Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 si eu sunt de acord .facem tzarcul de bk si cel vis-a-vis de el pentru bk, str mg si elfiasa mai scapam de punctiforme :D
Cristian Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 si eu sunt de acord .facem tzarcul de bk si cel vis-a-vis de el pentru bk, str mg si elfiasa mai scapam de punctiforme :DSi pentru DL's nu? =((Daca nu, atunci DL's raman dezavantajati daca luati punctiformele sa faceti tarcul de bk/mg/elf...
RuSuLeTzZz Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 +1 pt tarc :Ddaca si vdragosh e de acord.. cred ca o sa avem foarte curand o noua imbunatatire arena :beer:
popa2007 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 da ma da vati gandit ca un MG pe str vine cu skilu si nu mai luati nimic :)))
The^DiamondZ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 da ma da vati gandit ca un MG pe str vine cu skilu si nu mai luati nimic :)))Ai stat mult sa te gandesti sa zici asta? =))le: pro
-GUNIT- Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ar trebui totusi interzis power slash :-? ca face lag + are range prea mare :)
_alexa_ Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 ar trebui totusi interzis power slash :-? ca face lag + are range prea mare :)exact :Delfii cu multiple, penetration etc., bk cu ce au, si mg cu ts. :beer: