Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

cioto10

Sugestie Tarc BK

Recommended Posts

Posted

Buna

Ar fi foarte bine sa fie din nou tarc de bk cum era pe serveru vechi, motivele banuiesc ca sunt evidente.Multi o sa zica ca sunt punctiforme da dar cate sunt?

Posted

huh?...sunt 6 7 bki...care dau pe punctiform...hai na maxim 10...sa ii insir?nu e nevoie...ii cunoasteti...deci...sunt destule punctiforme..la ce sa mai faca si tzarrc de bk

Posted

PRO

cum spuneai si tu, motivele sunt clare, sa nu mai stau sa fac preluare sau sa cersesc pty sa fac xp. Sunt destule punctiforme, e loc si de un tarc de bk cu regulile ca pe 97d. Lanaya.... tarcu de bk n-a fost niciodata exclusiv pt aceasta rasa. Acolo putem creste si noi elfii si mg-ii pe str

Posted

da, dar macar sa ne zica si noua cineva de ce nu se ia in considerare

asa ar fi frumos, sa vina unu sa ne zica: ba prostilor, nu se poate din cauza ca: .... etc

Posted

da ma dar....voi va ganditi ca gata daca e tzarc de bk dam ks in continuu unii peste altzii...si vine knavish sau gunit(bine ca nu vin ei) sau Mariachi etc...alti bk de 7rr + si dau ks peste voi..si voi luati 50xp si ei 20k...e marfa?...pe spoturi de ce nu datzi...ca sunt goale toate :|

Posted

da ma dar....voi va ganditi ca gata daca e tzarc de bk dam ks in continuu unii peste altzii...si vine knavish sau gunit(bine ca nu vin ei) sau Mariachi etc...alti bk de 7rr + si dau ks peste voi..si voi luati 50xp si ei 20k...e marfa?...pe spoturi de ce nu datzi...ca sunt goale toate :|

reteta asta a mers perfect de atat timp.. tarc bk era un loc de free exp si in parerea mea unicul loc in care ar trebui sa ramana contor.. era unicul loc in care nu aveai ce prelua, era locul unde te duceai cand nu aveai spot sau tarc...

Eu sunt pro pentru vechiul tarc de bk

Posted

Lanaya tarku e mare si pe 97 dadeam la kslanga un bk full si tot luam bine nu ma plangem +ca era singuru loc unde puteai face ks fara preluare si fara magarii cu conditia sa stai on + ca puteai sa scapi de phono si chestia asta cu sa vina gunit sau careva mare nu e o conditie ca doar o sa creasca si altii

Posted

tarcul de bk a rezistat vreo 5 ani si era vestit "tarcul de bk de pe linkmania" si pe alte srv din alte tari am vazut ^_^ the bk cage =))

ar fi pacat sa nu il bagati back :)

eventual puneti in loc de punctele de la fantana mobi mai slabi sa poata creste si cei de 1-2 rr

pe spoturi nu sta nimeni pt ca e xp mic si pleaca monstrii ..

Posted

huh?...sunt 6 7 bki...care dau pe punctiform...hai na maxim 10...sa ii insir?nu e nevoie...ii cunoasteti...deci...sunt destule punctiforme..la ce sa mai faca si tzarrc de bk

Si pe tot serverul exista doar 6-7 bk sau tu nu ai idee pe ce server joci ? #-o

PRO ! Sa se faca tark !

Posted

Pro.. eu nu sunt si nici nu am fost bk dar sunt de acord cu asa zis tarcul bk care defapt nu este numai de bk, singurul caracter este sm care nu poate sa faca exp in tarc

Posted

tarcul de bk a rezistat vreo 5 ani si era vestit "tarcul de bk de pe linkmania" si pe alte srv din alte tari am vazut ^_^ the bk cage =))

ar fi pacat sa nu il bagati back :)

eventual puneti in loc de punctele de la fantana mobi mai slabi sa poata creste si cei de 1-2 rr

pe spoturi nu sta nimeni pt ca e xp mic si pleaca monstrii ..

Pro cu el

Guest FerFe
Posted

pro dar nu cred ca il baga

Posted

si eu sunt de acord .

facem tzarcul de bk si cel vis-a-vis de el pentru bk, str mg si elfi

asa mai scapam de punctiforme :D

Si pentru DL's nu? =((

Daca nu, atunci DL's raman dezavantajati daca luati punctiformele sa faceti tarcul de bk/mg/elf...

Posted

ar trebui totusi interzis power slash :-? ca face lag + are range prea mare :)

exact :D

elfii cu multiple, penetration etc., bk cu ce au, si mg cu ts.

:beer:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...