lulu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Daca se poate sa faci un pustiu de bine si sa bagi doua spoturi punctiforme de Gigas Golem in arenaUn loc ar fi la spotul unde is numai 4 mobi si eventual mai renunti la unu din celelalte si mai faci unu de Gigas Golem ..Daca s-ar putea sa aiba si 6 mobi ar fi o treaba :))
jeffry99 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Daca se poate sa faci un pustiu de bine si sa bagi doua spoturi punctiforme de Gigas Golem in arenaUn loc ar fi la spotul unde is numai 4 mobi si eventual mai renunti la unu din celelalte si mai faci unu de Gigas Golem ..Daca s-ar putea sa aiba si 6 mobi ar fi o treaba :))contrain fiecare zi se mai trezeste cate 1 ca nu ii convine lui ceva si hop la sugestiiiti baga gingasi punctiform mai dai 2-3rr si iar vii la sugestii ca vrei fire golem
RuSuLeTzZz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 contra in fiecare zi se mai trezeste cate 1 ca nu ii convine lui ceva si hop la sugestii iti baga gingasi punctiform mai dai 2-3rr si iar vii la sugestii ca vrei fire golem de acord cu tine^^ Contra :P la 30rr vrei "xp instant" cred..sau mai bine zis.."rr instant" :D O zi buna.
vdragosh Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 mai bn direct puncte de Schriker in lorencia <_< o sa pun puncte cu toate tipurile de mobi chiar langa iesiriele din toate orasele ... ca sa nu mai pierdeti timpul pana ajungeti la ele =))
Guest Beautifuul Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 auzi...daca te rugam frumos le pui si u 200hp? sa moara mai rpd...sa crestem si noi astia mici...
Fanky Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Contra.Peste o luna o sa vreti spot de fire golden si asa mai departe
lulu Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Cel mai interesant este faptul ca si-au spus punctul de vedere cativa clowni ( toti din HH ) pe care nu i-am invitat sa o faca.La fel de interesant este ca unii dintre ei au ca si caractere principale BK .==> au facut-o din cu totul si cu totul alt motiv .kinule dupa parerea mea tu esti cel care te ghidezi dupa celebra zicala '' dezbraca-te sa te .... , inbraca-te ca nu te mai ......'' Parca mai ieri cereai cont blocat ..Dupa ceva rectificari la modul de exprimare legat de ce doreai ai primit suspendarea contului pe o perioada de 60 zile .Dupa o zi ceri inapoi sa ti se ridice suspendul ...Ti-ash sugera sa fii ceva mai demn de tine .
jeffry99 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Cel mai interesant este faptul ca si-au spus punctul de vedere cativa clowni ( toti din HH ) pe care nu i-am invitat sa o faca.La fel de interesant este ca unii dintre ei au ca si caractere principale BK .==> au facut-o din cu totul si cu totul alt motiv .kinule dupa parerea mea tu esti cel care te ghidezi dupa celebra zicala '' dezbraca-te sa te .... , inbraca-te ca nu te mai ......'' Parca mai ieri cereai cont blocat ..Dupa ceva rectificari la modul de exprimare legat de ce doreai ai primit suspendarea contului pe o perioada de 60 zile .Dupa o zi ceri inapoi sa ti se ridice suspendul ...Ti-ash sugera sa fii ceva mai demn de tine . :)) fac ce vreau cu contul meu.Parerea unui "sarac" nu conteaza.si daca am bk ce?cresc f bn si pe tarc gingasi nu am nevoie de punctiform nu ma milogesc ca tn sa imi mai bage 1 mob,sa mai puna 1 punctiform si tot asaps:Topicul ptr ce l-ai facut?sa posteze cei care au aceeasi parere ca si tn :baby:
Fury Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 un punct de fire ar fi prea de tot , prea repede ai da rr ..... e drept ca bk face destul de greu 300 , dar dupa ar fi prea usor , + ca daca ar prinde o alianta albele spoturi , nu s-ar mai misca de pe ele
lulu Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 un punct de fire ar fi prea de tot , prea repede ai da rr ..... e drept ca bk face destul de greu 300 , dar dupa ar fi prea usor , + ca daca ar prinde o alianta albele spoturi , nu s-ar mai misca de pe eleDaca se poate sa faci un pustiu de bine si sa bagi doua spoturi punctiforme de Gigas Golem in arenaUn loc ar fi la spotul unde is numai 4 mobi si eventual mai renunti la unu din celelalte si mai faci unu de Gigas Golem ..Daca s-ar putea sa aiba si 6 mobi ar fi o treaba :))Dupa cum vezi .. propuneam 2 spoturi de gigas ..Contra.Peste o luna o sa vreti spot de fire golden si asa mai departeEsti un copchil scapat de sub control ..Nici macar nu stii cum se numesc mobii respectivi ... dar faci pe inteligentul .Te rog eu , daca nu ai nimic de spus .. nu e obligatoriu sa postezi bazaconii in acest topic .
3XTR3M Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nu stiu daca e bine ceea ce ceri tu.Sunt multi bk-i si DL-i pe server care nu au mai mult de 1-3 rr, si daca ar pune mobi mai puternici pe punctiformele din arena, atunci ei nu ar mai avea nici o sansa sa le tina...ceea ce nu ar fi corect, li s-ar restrange mult posibilitatea sa creasca, mai ales avand in vedere ca nu prea se da party prin arena, ori sunt party-uri de guilda / alianta, ori trage cate unul singur care desi are lvl 347 sau chiar mai mic, iti spune repede "no pty ca dau rr"...alde basini de strut din astea.PRO sugestie daca se fac inca un spot sau doua noi punctiforme cu mobi mai puternici.CONTRA sugestiei daca e sa se modifice punctiformele existente.
lulu Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Nu stiu daca e bine ceea ce ceri tu.Sunt multi bk-i si DL-i pe server care nu au mai mult de 1-3 rr, si daca ar pune mobi mai puternici pe punctiformele din arena, atunci ei nu ar mai avea nici o sansa sa le tina...ceea ce nu ar fi corect, li s-ar restrange mult posibilitatea sa creasca, mai ales avand in vedere ca nu prea se da party prin arena, ori sunt party-uri de guilda / alianta, ori trage cate unul singur care desi are lvl 347 sau chiar mai mic, iti spune repede "no pty ca dau rr"...alde basini de strut din astea.PRO sugestie daca se fac inca un spot sau doua noi punctiforme cu mobi mai puternici.CONTRA sugestiei daca e sa se modifice punctiformele existente.Citeste cu atentie ce am propus ...Eu am propus ca 2 din cele 7 punctiforme sa fie populate cu gigas golem ... nimic mai mult.Oricum acum e tarziu ptr asta ... a fost luata o decizie pe aceasta tema ...nu mai avem punctiforme .