Adriantze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 am si eu o intrebare .. daca las afk in party .. si dau cu mana shield pe mn ..vine adminu face razie ..iau contor ? e acelasi lucru ca si cum ai da cu evil spirit ? :tiphat:
sckeeth Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nu se ia contor ... ca nu omori mobii :tiphat:in cazu asta nici elfele na-r trebui sa ia contor pt buff, dar iau (din cate stiu) :-?? :-??
Sirius Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Contor poti lua doar daca esti prins atacand in timp ce esti afk
bunny Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 in cazu asta nici elfele na-r trebui sa ia contor pt buff, dar iau (din cate stiu) :-?? :-??Nu-i adevarat. Orice caracter ce nu omoara mobi (a se intelege ca nu tine spot), nu ia contor. ot: nu
Bobby Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Se vede la SM cand da cu es sau cu ms cand sta in party?
Guest [FO]Maki Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Se vede clar cand dai cu MS pe tine si nu omori Mobii , deci nu iei contor
Guest SouthBoy_Lucyo Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nu iei.... asa ca poti dormi linistit :crazy: :right: :photo:
RuSuLeTzZz Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nici elfele cand foloseste bufferul.. nici Sm cand foloseste MS ..nici BK cand foloseste Sweal..nu ia contor cand lasa afk..:P
VirusiK Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nu-i adevarat. Orice caracter ce nu omoara mobi (a se intelege ca nu tine spot), nu ia contor. ot: nuNu iau contor .... dar daca stau "fara sa faca nimik" la party .... iau disconnect :beer:
bunny Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 - afk + singur + ataca > contor + disconnect- afk + party > indiferent daca ataca sau nu > disconnect- afk + party > indiferent daca ataca sau nu > toti afk din party > disconnect la tot party- afk + singur + nu ataca (oriunde)> disconnect- afk + singur + foloseste spells de orice natura ce nu da dmg > disconnect- afk + party + foloseste spells de orice natura ce nu da dmg > disconnect.Toata lumea lamurita, nu mai postati pt +1.