Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest liviu_arva

disconnect

Recommended Posts

Guest liviu_arva
Posted

Cand incerc sa intru in joc se incarca la loading acolo totul iar apoi iau d/c inainte sa ma loghez , am crezut ca o fi de la placa video doarece am mai avut problema dar acum am toate driverele instalate :comp1: si e instalat si patch 5 ,deci care ar putea fi problema ????

Posted

Cand incerc sa intru in joc se incarca la loading acolo totul iar apoi iau d/c inainte sa ma loghez , am crezut ca o fi de la placa video doarece am mai avut problema dar acum am toate driverele instalate :comp1: si e instalat si patch 5 ,deci care ar putea fi problema ????

ai mai jucat pana acu pe serv asta? poate ai ip-u banat....

Guest liviu_arva
Posted

Ce windos ai ?

am windows sp2 si am mai jucat pe server .... si sper sa rezolv problema cat mai devreme

Guest liviu_arva
Posted

1. cand a aparut problema ? ce ai modificat intre timp ?

2. incearca sa dezactivezi firewall-ul

3. ce provider de internet ai ?

1.Tocmai miam schimbat windows si acum am gasit problema

2. Firewall`ul e dezactivat

3.Romtelecom , sa fie oare de la net ???? deoarece nici pe alte servere imi da tot d/c

4.Am adus pc`ul de la un amic si tot nu merge .... are acceiasi varianta de windows ca mine , poate sa fie din cauza legaturi de net ???? pana acum nu am mai avut problema asta

Posted

1.Tocmai miam schimbat windows si acum am gasit problema

2. Firewall`ul e dezactivat

3.Romtelecom , sa fie oare de la net ???? deoarece nici pe alte servere imi da tot d/c

4.Am adus pc`ul de la un amic si tot nu merge .... are acceiasi varianta de windows ca mine , poate sa fie din cauza legaturi de net ???? pana acum nu am mai avut problema asta

prietenul tau nu are net acasa la el ?

daca are, la el merge mu de pe pc-ul lui ?

daca da, vezi daca merge cu pc-ul tau acasa la prietenul tau .

Guest liviu_arva
Posted

prietenul tau nu are net acasa la el ?

daca are, la el merge mu de pe pc-ul lui ?

daca da, vezi daca merge cu pc-ul tau acasa la prietenul tau .

are dar trebuie sa vad cum fac ..... o sa instalez la el Mu si sa vad

Guest liviu_arva
Posted

am instalat si la el mu ..... are aceiasi varianta de windows ca a mea dar alta conexiune la net ..... deci e din cauza windows`ului tks pentru ajutor :beer:

Posted

am instalat si la el mu ..... are aceiasi varianta de windows ca a mea dar alta conexiune la net ..... deci e din cauza windows`ului tks pentru ajutor :beer:

sa inteleg ca nu merge nici la prietenul tau acasa mu-ul ?

Guest liviu_arva
Posted

sa inteleg ca nu merge nici la prietenul tau acasa mu-ul ?

nu merge nici la amicul meu acasa ... miam schimbat windows`ul si acum imi merge perfect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...