Luci Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cercetătorii americani de la Universitatea din Massachusetts au selecţionat tulpini de microorganisme care produc energie electrică, informează Descoperă.Bacteriile Geobacter sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a realiza transferul de electroni, generând astfel curent electric. Nu rămâne decât ca savanţii să amplifice această capacitate.mediafax
Spartacus Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Interesanta solutie pentru producerea electricitatii.
PoC Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 O sa producem singur electricitate in vasul de la WC. Abia astept
alcholic Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 O sa producem singur electricitate in vasul de la WC. Abia astept mda ... in wc`urile de la tara :nanana:
Arwen_elf Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 hidrogenul este considerat ca fiind combustibilul viitorului, deoarece este o sursă de energie curată, cu un conţinut energetic comparabil cu cel al combustibililor convenţionali
lego_kid Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 o sa las pe birou sa se stranga cat mai mult praf ca sa am curent moka pentru o luna intreaga
Luci Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 o sa las pe birou sa se stranga cat mai mult praf ca sa am curent moka pentru o luna intreaga citeste titlul ...faza cu "Ape" si spune-mi ca nu faci spam
Nagasaky Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Poate iar din electricitatea de la bacterii se transforma in vreo ebola mai rezistenta .