Jump to content
acelasi_bandit

cea mai lunga saritura in piscina

Recommended Posts

Posted

lasand la o parte faptul ca poti calcula traiectoria, cum sa cazi de la o asemenea inaltime, cu asemenea viteza intr-un bazin gonflabil cu inaltimea de juma de metru, pus pe o platforma de lemn? :D

Posted

lasand la o parte faptul ca poti calcula traiectoria, cum sa cazi de la o asemenea inaltime, cu asemenea viteza intr-un bazin gonflabil cu inaltimea de juma de metru, pus pe o platforma de lemn? :D

de unde stii tu ca are juma de metru? poate ca mai e din bazin si in pamant, who know's :|

Oricum, gg :)

Posted

muuuuuuuuuult prea norocos sa fii ca sa aterizezi acolo unde`i piscina. tre sa`ti puna Dumnezeu mana in cap sau sa te ghideze El spre piscina aia de 2 metri. in orice caz, nu pare asa reala..

Posted

Nici nu vreau sa-mi imaginez ce se intampla daca nu nimerea piscina, la pozitia pe care o avea slabe sanse sa nu-si fi rupt ceva. Nu cred ca este fake, din cate stiu eu pe sport.ro nu se "ocupa" cu asa ceva.

Posted

Nu stiu ce sa zic , cred ca e fake , btw vecinu are un bazin la fel ca ala :D

Cel mai tare comentariu de pe sport.ro

"ce sunteti ma asa invidiosi, va e ciuda ca voi nu puteti..si gata tb sa fie facatura? pun pariu ca atat Superman cat si Ronaldinho ar reusi sa faca aceasta saritura. "

Posted

Da?La ce viteza are si la cat de mica e piscina respectiva isi rupea picioarele lejer.

Desigur , dupa parerea ta a sarit 100 m fara echipament si fara a calculata totul dinainte ?

Tare cred ca au folosit ceva manechine inainte :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...